fly video '98 icin cine 5 i cozen dekoder bulabilecegim bir adres bilev varsa lutfen yardim etsin ben bir kac tane indirdim ama hepsinde "fly video II" vs tv karti secenekleri var 98 icin olanini bulamadim saygilar...
more TV ayarlardab flyvideo II seciyosun canavar gibi cozuyosun
siddetle tavsiye olunur
joeblack sana programları mail attım
benimde tv kart ayni o yuzden ayari soyledim
basit ama önemli ayrıntı yayın pal seçilecek :)
donanimda tuner i de philips1216 secmen gerekiyor
ya more tv nın en yenı versıyonu var turkce menulu falan onu ındır netten o kesın cozuyor ve cogu tv kartlarıda var bıde tv chıpsetını secerken onun altında pll acık bunu ısaretlıyceksın
more tv yi çalıştırdıktan sonra cine5 i açıp F2 tuşuna iki kez basınca şifre direkman çözülüyo, gerçi sen biliyosundur ama bilmeyen vardır muhakkak
en iyisi otomatik vitese takmak cine-5 acinca otomatik cozuyo
MoreTV 3.51TR yi bul orada FlyVideo98 ayarı var, seç ve kullan.. Sendeki kartın çipi zaten normal TV sinyalini işlemede en iyisi(brooktree abi boru mu)..
ses içinde vilma kullan.2 saniyede cillop gibi ses çözüyo
moretv nin son versiyonu otomatik ayar yapıyo diye biliyorum
en iyisi brnce moretv turk
hepinize cok tesekkur ederim more tv tr versionu ben de indirdim ama cozmuyor o nedense... sizin soylediginiz ayarlari da denedim gene olmadi nerde hata yapiyorum bilmiyorum??? medogan mail icin ayrica tesekkurler ama yurtdisi baglanti problemi nedeniyle ben hala mailleri acamiyorum... saygilar herkese
nasil cozmez yaa! F2 ye bas cozucuyu acana kadar yine olmazsa F11 bas, turbo cozucu ile cozer belki. eger yayini alabiliyosan cozmemesi icin bi neden yok.
programi ilk calistirdiginda idx uzantili bir dosya olusturuyor. klasorde o varmi diye bak. ayrica key.txt diyede bi dosya olmasi lazim
tamamdir arkadaslar cok sagolun hallettim sonunda!!!!!!!!!!
ok. iyi seyirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme