Merhaba lifeview fly video bt878khf chip li bir tv kartım var (forumda arttırdım bt848 chipli olanda başka bulamadım) sorun şu tv kartımı win98 bilgisayarımdan söküp winxp + sp2 yüklü makinama taktım fakat driverlarını bir türlü tanıtamadom lifeview sitesinden orjinal xp driverlarını indirdim v10.4 onları lurmayı denedim fakat klasör içini göstermeme rağmen hiç birşey bulamıyor. Doğal olarakta yüklemiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
hocam bende kurdum ama gerçekten sorunlu ayarları yaptırmıyor. ne yapçaz ...
quote:
Orjinalden alıntı: braveheart28
hocam bende kurdum ama gerçekten sorunlu ayarları yaptırmıyor. ne yapçaz ...
hangi driverları kurdun ben winnt v2.51 versyonunu kurdum oldu ayarlarıda çalışıyor. Fakat winxp v10.4 yüklenmiyor bile. Hangi driverı kurduğunu söylersen belki yardımcı olabilirim
XP YE GECİNCE SÜRÜCÜLERİNİ İNDİRİP KURDUM FAKAT VERİM ALAMADİM KANALLARİ ZAP YAPTİKCA ARKADAKİ KANALLAR KAYBOLUYORDU REM 128 İDİ 256 CİKARINCA PROGAM RAHAT CALİŞTI PROLEM REMDEN REMİN EN AZ256 OLMASİ LAZİM
aynı sorunu bende yaşaıyorum sen çalştırmışsın helal olsun bende denemeler devam ediyor
fly video 98 Fm var bende. Xp altında More TV ile driver yuklemeden kullanıyorum...
(tv kartı aygıt yoneticisinde tanınmadı olarak gozukuyor..)
Arkadaşlar size yönteminide yazdım bundan sonrası sizin becerinize kalmış bende Fly98 var dscaler kullanıyorum size abartı gelebilir ama cam gibi izliyorum kanal geçişlerinde ses bile çıkmıyor. En az 10 tane tv programı denedim ama dscaler kullandıktan sonra önceki görüntülerin ne kadar kötü olduğunu anladım.
ya ben dcscaler i indirdim ama bende çalışmadı
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, ben dscaler'ı kurdum görüntü net bir şekilde geliyor ama ses yok. Ayarlara felan baktım Ses açık gözüküyor ama ses gelmiyor.
off banada lazımm
konu hort hort hort
konu hortlatmak yasak mı acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme