Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FLYDIGI APEX 2 KABLOSUZ YENİ NESİL GAMEPAD Satın Al 10 Şubat 2022 17:26 1 1 FLYDIGI APEX 2 KABLOSUZ YENİ NESİL GAMEPAD Ürün Flydigi firması tarafından hediye olarak geldi. Hali hazırda Xbox ve PS5 kolu olduğu için işime yaramıyor, sadece şöyle bir baktım işime yarayacak bir şey değil. İhtiyacı olan varsa diye uygun fiyata koydum. Sanırım telefon takma aparatı da vardı bulamadım kaybolmuş. Hem bilgisayar hemde android cihazlara bağlanabiliyor. Wifi ile yada bluetooth ile bağlanıyor. Kolun kapağını çıkartınca içinde wifi aparatı mevcut. Işıklı mışıklı baya kaliteli bir ürün. Fotoğrafta göründüğü gibi sadece cihaz, kutusu ve taşıma çantası mevcut. Baya kaliteli. Tuşların olduğu kısım ayriyetten hareket edebiliyor, mobile oyuncularda LOL gibi oyunlarda falan baya zevkliAlıcısına hayırlı olsun.FİYAT: 350FLYDIGI APEX 2 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RTX4090 / 64 GB RAM / İ9 13900 KF / GARANTİLİ ASUS PROART KASA ASUS ROG Strix Scar 18 G834JZR-N6036W - VATANBİLGİSAYAR - YENİ [SATILDI] PS5 Slim Digital - Sıfır sayılır, Vatanbilgisayar garantili [SATILDI] iPhone 15 Pro Max Naturel 256GB YurtDışı