Şimdi Ara

FLYER Mİ TAB 10.1 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hangisini önerirsiniz performans açısından

• Flyer kullanıyorum, almamdaki en büyük etken boyutları + 3g + 32gb kapasite olmasıydı. Ben istediğim yere rahatlıkla götürebiliyorum hatta montumun iç cebine koyuyorum rahatsızlık duymadan taşıyabiliyorum. Ayrıca bir farkda belkide benim için önemli olan telefon görüşmesi yapabiliyorum.
    Ama tab 10.1" işlemcisi ile öne çıkıyor, çift çekirdekli tegra2 işlemcisi var. Tegra2 isteyen uygulamaların bazılarını Flyer ile kullanamıyorum. Bence öncelikle ekran boyutunda bir karar vermelisiniz. Küçük ekranda daha performanslı cihazlarda var sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: costebek

Flyer kullanıyorum, almamdaki en büyük etken boyutları + 3g + 32gb kapasite olmasıydı. Ben istediğim yere rahatlıkla götürebiliyorum hatta montumun iç cebine koyuyorum rahatsızlık duymadan taşıyabiliyorum. Ayrıca bir farkda belkide benim için önemli olan telefon görüşmesi yapabiliyorum.
    Ama tab 10.1" işlemcisi ile öne çıkıyor, çift çekirdekli tegra2 işlemcisi var. Tegra2 isteyen uygulamaların bazılarını Flyer ile kullanamıyorum. Bence öncelikle ekran boyutunda bir karar vermelisiniz. Küçük ekranda daha performanslı cihazlarda var sonuçta.

+1 bende aynı şekilde kullanıyorum.taşıması rahat olsun istersen 7" tablet en ideali. ay sonuna kadar samsung 7.0 plus gelecek 1500tl civarı flyerdan daha performanslı. biraz daha iyisi olsun dersen ki benm favorim galaxy tab 7.7. ama TR de yok malesef .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.