Şimdi Ara

FLYFF 1ST JOB SEÇİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben eskidende bu foruma üyeydim ama şifremi kaybettim hep kaybediyorum bu 3. üyeliğim ya bu oyuna(flyff)bugün başladım 15 lvl oldum ama job seçmeden lvl kasılmıyor ama ben nası job şeççeimi bilmiom assist olmak istiyorum şu 28 de aoe skili açılandan ama nasıl olcam yardım ederseniz çok sevinirim şimdi bazı arkadaşlar topic açma veya arama yap dicekelr aramamı yaptım ben bulamadım e ortak konuya yazsam kimse bakmicak bu yüzden yardım ederseniz çooook mutlu olacağım şimdidn teşekkürler

• bu flyff nasıl bi oyun nerden indirdin bedava oynanıyomu açıklarmısın?
  • Ya böyle rose online gibi çoook şeker grafikleri var lvl kasması zevkli 20 lvl de uçabilion ama bende yeniyim işte ama indir derim forumda var linki gpotato die bişiydi sanırım:D
  • ben indirdim ama üye olamıyom herseyi doru yaptım ama billing addres i bilmiyom boş bırakınca doldur dio ne yazcamı bilmiyom oraya ne yazcam?
    her hangi bi rakam yada harfi i kabul etmiyo neo sölermisn?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeveR__

Ya arkadaşlar ben eskidende bu foruma üyeydim ama şifremi kaybettim hep kaybediyorum bu 3. üyeliğim ya bu oyuna(flyff)bugün başladım 15 lvl oldum ama job seçmeden lvl kasılmıyor ama ben nası job şeççeimi bilmiom assist olmak istiyorum şu 28 de aoe skili açılandan ama nasıl olcam yardım ederseniz çok sevinirim şimdi bazı arkadaşlar topic açma veya arama yap dicekelr aramamı yaptım ben bulamadım e ortak konuya yazsam kimse bakmicak bu yüzden yardım ederseniz çooook mutlu olacağım şimdidn teşekkürler

aynı sorun bende var ıng az olunca bu sorun oluyor bende sıkıldım 2 tane 15 lvl ım var ama kasamıyorum birileri nasıl yapılacagını yazarsa sevınırım

Biling adres ise : Normal adresini yaz eger acc alamazsan bana söle ben sana alayım ıstersen kardes

kolay gelsin ........

• anlamadım normal adres derken neyi kastediyon?
  • siz oraya tam olarak ne yazdıgınızı sölermisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phbot job cave sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1st job için ( ben sana mage leri tavsiye ederim ) flarenlie den saint morning e ışınlanma kagıdı al saint morning de mage master die birisi olucak ondan gorevi al sana bir kaç şey isticek ( twinkle stone felan filan ) soora mage oluosun işte :p bu arada mia da mısın??!???!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowMG

1st job için ( ben sana mage leri tavsiye ederim ) flarenlie den saint morning e ışınlanma kagıdı al saint morning de mage master die birisi olucak ondan gorevi al sana bir kaç şey isticek ( twinkle stone felan filan ) soora mage oluosun işte :p bu arada mia da mısın??!???!

ben abiattayım

buraya tam anlamı ıle yazarsanız sevınırım job olayını merc /asis/ seklınde mumkunse kımse oynamıyormu yoksa bu kadar zahmet vericimi yazmak dostlar ... mage değil ben archer olmak ıstıyorum o sölediğin kagıttan aldım ama bu turlu Henk denılen adamı bulamadım altını ustunu getırdım Saintmornıng ın sanırım sinirlendiğimiziçinde bulamıyoruz.. bır zamandan sonra bayıyor cunku .... aramaktan sıkılıyor ınsan oyundanda soguyor... nerde oyundakı turkler ... ABiAT a Turk Lasım Dediniz Geldik Oyun Icınde 1 Turk Bulamadık ....

ne iş ? anlamadım

• buyur sana job change gorevleri elim koptu yazarkenhttp://forum.donanimhaber.com/m_9796473/tm.htm
  • bende yeni başladım işte mia ya bi dolu turk war... birisiyle tanıştım bana para-item-ignacition board( bu board benim aradıgım şey değeri 200k ) o yüzden size de mia yı tavsiye ederim bi de 2 günlük deneyimimle archer lar çok güçsüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowMG

bende yeni başladım işte mia ya bi dolu turk war... birisiyle tanıştım bana para-item-ignacition board( bu board benim aradıgım şey değeri 200k ) o yüzden size de mia yı tavsiye ederim bi de 2 günlük deneyimimle archer lar çok güçsüz

bende mia ya gectım ama 10 lvl oldum 1.5 saatte 10 tane topladım butun quest ıtemlerınden umarım bu sefer job u becerırım burda

GuneyHan eklersenız konusuruz gunde 10 saat en az onlıne ım aklınızda olsun

• Lordfurkan arkadaşım çok saol ama gerek kalmadı novasezer diye biriyle tanıştım adam hayatımda gördüüm en yardımsever insan o da asistti bende asist olcaktım 2 saat boyunca o görevi yapmama yardım etti valla çok zor şimdi nasıl olduğunu hatırlamıom o söledi ben yaptım ama oyundan soğutuyor o itemleri bulmak insanı deli edior bende satın aldım bu arada billing adress fatura adresidir bunun premiumunu almak istersen die istiolar valla ben ve kuzenim 12 haneli bi sayı salladık oluo bu arada benim nickim NeVeRoRfOrEvEr kuzeniminki HeavyRain görürseniz konuşalım:D:D zaten 15 ten sonrası kolay onu çözdüm ha söylemeyi unuttum bunlar MİA serverinde geöior FOREVER MİAAAAAa :D:D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __NeveR__ -- 29 Ekim 2006; 17:31:59 >

• quote:

Lordfurkan arkadaşım çok saol ama gerek kalmadı novasezer diye biriyle tanıştım adam hayatımda gördüüm en yardımsever insan o da asistti bende asist olcaktım 2 saat boyunca o görevi yapmama yardım etti valla çok zor şimdi nasıl olduğunu hatırlamıom o söledi ben yaptım ama oyundan soğutuyor o itemleri bulmak insanı deli edior bende satın aldım bu arada billing adress fatura adresidir bunun premiumunu almak istersen die istiolar valla ben ve kuzenim 12 haneli bi sayı salladık oluo bu arada benim nickim NeVeRoRfOrEvEr kuzeniminki HeavyRain görürseniz konuşalım:D:D zaten 15 ten sonrası kolay onu çözdüm ha söylemeyi unuttum bunlar MİA serverinde geöior FOREVER MİAAAAAa :D:D:D:D:D

no forever noob mia

• quote:

Orjinalden alıntı: bykihl

quote:

Ya arkadaşlar ben eskidende bu foruma üyeydim ama şifremi kaybettim hep kaybediyorum bu 3. üyeliğim ya bu oyuna(flyff)bugün başladım 15 lvl oldum ama job seçmeden lvl kasılmıyor ama ben nası job şeççeimi bilmiom assist olmak istiyorum şu 28 de aoe skili açılandan ama nasıl olcam yardım ederseniz çok sevinirim şimdi bazı arkadaşlar topic açma veya arama yap dicekelr aramamı yaptım ben bulamadım e ortak konuya yazsam kimse bakmicak bu yüzden yardım ederseniz çooook mutlu olacağım şimdidn teşekkürler

aynı sorun bende var ıng az olunca bu sorun oluyor bende sıkıldım 2 tane 15 lvl ım var ama kasamıyorum birileri nasıl yapılacagını yazarsa sevınırım

Biling adres ise : Normal adresini yaz eger acc alamazsan bana söle ben sana alayım ıstersen kardes

kolay gelsin ........

bykhil cok saol uye adresi aldım ama mynete mail gelmedi bedne hotmaildenedim oldu!
    HOTMAİL İLE UYE OLABİLİYORSUNUZ !
    herkes uye olunmuyo dio ama be n2 tane uyelık aldım biri benim biri kardesimin

• quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

quote:

quote:

kolay gelsin ........

bykhil cok saol uye adresi aldım ama mynete mail gelmedi bedne hotmaildenedim oldu!

bende o herkesten birim

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsin ........

şifreni değiştirmeye çalış

• quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

quote:

kolay gelsin ........

şifreni değiştirmeye çalış

hangimiz ?

• hotmail kullanan
  • bazı oyunlarda sifre değiştirince bozuluyo boş ver kalsın ben saten sadece evden anti virüs programlarılya onyuom hacklenmem
    sifre değişsede deismesede bence hotmaille yapın cunki mynetten mail gelmiyodu
    ve biling adrese sinirden bi sürü harf yazdım oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.