Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna girmeyi denediğimde cannot connect server please check website falan diyo sizdede oluyomu bu
  • 1nisan şakası çıktı böyle şakamı olur ya flyff ın forum sitelerini geziyorum biri diyo hacklediler biri diyo oyun kapandı noluyo ya böyle şakamı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 1 Nisan 2009; 14:27:21 >
  • Hackerlerin 1 nisan şakası olsa gerek
  • katil olacam ya ....Nebiçim sever 2 sene öncede böyleydi
  • server tamir oluyormuş ondan kapalı
  • Sevgili Flyffers,

Ne yazık ki, oyun ve web sitesi ile bazı teknik sorunlar yaşıyoruz. Lütfen sabırlı sırasında Mühendislerimiz mümkün olan en kısa zamanda sorunları çözmek için çok çalışıyoruz.

Biz bu kesintiler için özür dileriz ve emin ki kullanıcılarımız telafi yapar sonra herşeyi geri ve çalışıyor.

Teşekkürler,

Bu Flyff Takım ve Gala-Net

lawolfda oynayan arkadaşlar varmı ?
  • Bu arada benim bi ara charım vardı lawolfda olması lasım silinmişti neden ?
  • lütfen saçmalamayalım hack mack şaka fln yok sadece oyunun haftalık bakımı her hafta yapılıo
  • neyse açıldı zaten oyun char silinme olayları hiç benim başıma gelmedi nedense
  • Bu shoutu mavi bi kagit gibi bişey yapıyoruz ya arkadaşlar o nasil oluyo ?
  • Ya arkadaşlar ben oyunuindridim kurdum herşey tamam ama oynuya girmeye çalıştığımda ID yanlış diyor. 2 hesap aldım 2siylede giremedim hep aynı hata
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerow009

Bu shoutu mavi bi kagit gibi bişey yapıyoruz ya arkadaşlar o nasil oluyo ?

sölediğinden bişey anlamadım ama shout mavi kağıt dediin full shout olabilir 15 günlük fln bunlar shoutun süresini ve ard arda kullanılmasını uzatıyo yani 5 kere ard arda aynı shoutu kullanabiliyosun

@hypsibremetes:hesabını aktive ettinmi etmediysen et öbür türlü sorununa bi çözüm bulamicam forum açılınca teknik servisin e-mailini veririm olmassa(flyffın servisinin)
  • Ya bu flyff a noluyo sanki private server da oynuyoz aşırı derecede lag var
  • yaw satmıyıcam vazgectim ii bi offer geldi 115 yapmam lasım saolun genede ^^ mushpoei de ark arıorum lvl im 105 konusmak icin arıorum :D:D

uzun zamandır gitmedim patchler +200 falan öle duruoo varsa muspoei serverında olan sölesin pls ^^
  • kerow009 senin dediini anladım bak simdi shoutunu yaz sonra chatin en solunda bi tane kucuk beyaz bi karecik var onu basılı tut ve FX tusuna koy
    bölece o tusa basarak direk baırabilirsin ^^ ve bana da biri nsl foto konduunu gösterebilir mi bilmiorumda ^^
  • Teşekkürler
  • Ya benim pc de sorun var yada flyff da oyunu yeniden kurdum 15 dk oldu 6. patch de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 3 Nisan 2009; 18:23:34 >

• 6. patchte kalıomu yoksa kareler ilerliyomu ilerliyosa sorun yok paketin boyutuna bağlı ilerlemiyosa net yvaşalamıştır vs vs tekrar aç kapa aynı patchten dvm eder
  • Ya arkadaşlar acil yardım edin oyuna giremiyorum cannot connect newtwork diyip duruyo girsem bile lagdan hareket edemiyom charımıda acil kasmam lazım
  • netine bi reset at
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.