kerow aynı sorun bendede var sorun nettenmi yoksa oyunun kendisimi kapalı bi bilgim yok forumda kapalı olduğu için ama büyük ihtimalle ttnetin türk telekomun azizliği yarıa düzelir inşallah
ya hesabıma gpotato.com'dan giriyorum fakat oyuna girmek isteyince yanlış ID diyo çıldıracam :S
biri banan nasıl fotoraf konduunu acıklayabilir mi ama gzl bi anlatım seklinde
Yok TTnet'den değil benim kablolu ...Flyffda bir sorun vardı
Ya ben başladım oyuna 16 level oldum. Fakat hiç quest yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Questler önemli mi oyunda getirisi neler?
Questler pek önemli deil
Canım sıkıldı oyunu tekrar indiriyorum eğer bir sorun çıkmazsa yaklaşık 2 saat kadar sonra oyunda olacağım hangi serverda başlamalıyım sizce ?
quote:
Orjinalden alıntı: Kerow009
Questler pek önemli deil
Tamam o zaman Sağol. Kasmaya devam :) Oyun da kasmak da çok kolay o yüzden de sevdim biraz 20-30 dk da 16 dan 20 oldum. Şuan Mart Mine'de kasıyorum fakat 2. haritaya nasıl gidecez?
Flaris de magic var orda town kagitlari satiyolar Bliwnking of saint morning falan, minede 24 e kadar kas bence sonra saint morning e geçersin Glaphan server ında isen adını söyle pm atarım
v13 geliyomuş arkadaşlar yakında
Bu awaken isinde acayip para var 180m kar yaptim daha satacagim bi yigin item var
kerow009 ve furkanbey sizin lvl ler kac ve hangi serverdasınız ?
9 dan fazla karakterim var(hepsi ekipmanlı diil) şu anda 107 knight ve 80 blade kasiorum
Lord ben 1v1 knight kasiyom buildi nedir biliyomusun ilk safyadaki build biraz yanlış gibime geldide 68psy var 70 bj charlarim hacklendigi için bi bunlar kaldi
quote:
Orjinalden alıntı: Kerow009
Lord ben 1v1 knight kasiyom buildi nedir biliyomusun ilk safyadaki build biraz yanlış gibime geldide 68psy var 70 bj charlarim hacklendigi için bi bunlar kaldi