Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kerow aynı sorun bendede var sorun nettenmi yoksa oyunun kendisimi kapalı bi bilgim yok forumda kapalı olduğu için ama büyük ihtimalle ttnetin türk telekomun azizliği yarıa düzelir inşallah
  • ya hesabıma gpotato.com'dan giriyorum fakat oyuna girmek isteyince yanlış ID diyo çıldıracam :S
  • biri banan nasıl fotoraf konduunu acıklayabilir mi ama gzl bi anlatım seklinde
  • Yok TTnet'den değil benim kablolu ...Flyffda bir sorun vardı
  • Ya ben başladım oyuna 16 level oldum. Fakat hiç quest yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Questler önemli mi oyunda getirisi neler?
  • Questler pek önemli deil
  • Canım sıkıldı oyunu tekrar indiriyorum eğer bir sorun çıkmazsa yaklaşık 2 saat kadar sonra oyunda olacağım hangi serverda başlamalıyım sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerow009

Questler pek önemli deil

Tamam o zaman Sağol. Kasmaya devam :)
    Oyun da kasmak da çok kolay o yüzden de sevdim biraz 20-30 dk da 16 dan 20 oldum. Şuan Mart Mine'de kasıyorum fakat 2. haritaya nasıl gidecez?
  • Flaris de magic var orda town kagitlari satiyolar Bliwnking of saint morning falan, minede 24 e kadar kas bence sonra saint morning e geçersin
    Glaphan server ında isen adını söyle pm atarım
  • v13 geliyomuş arkadaşlar yakında
  • Bu awaken isinde acayip para var 180m kar yaptim daha satacagim bi yigin item var
  • kerow009 ve furkanbey sizin lvl ler kac ve hangi serverdasınız ?
  • 9 dan fazla karakterim var(hepsi ekipmanlı diil) şu anda 107 knight ve 80 blade kasiorum
  • Lord ben 1v1 knight kasiyom buildi nedir biliyomusun ilk safyadaki build biraz yanlış gibime geldide
    68psy var 70 bj charlarim hacklendigi için bi bunlar kaldi
  • quote:

Lord ben 1v1 knight kasiyom buildi nedir biliyomusun ilk safyadaki build biraz yanlış gibime geldide
    68psy var 70 bj charlarim hacklendigi için bi bunlar kaldi

http://flyff-forum.gpotato.com/viewtopic.php?t=2593388 yanlış diiller çünk buildlerin nerdeyse %75i flyff forumlarından geriside bnm deneyimlerimden

• Benim şuanki builde zaten burdaki anlatılan build gibi
  • İtemler artik yesil parliyo niyeyse
  • quote:

İtemler artik yesil parliyo niyeyse

hala beyazlar bnde monitör ayarlarini kontrol et
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

İtemler artik yesil parliyo niyeyse

hala beyazlar bnde monitör ayarlarini kontrol et

Yoo arkadaşa sordum ondada böylemis hafiften bi yesil parliyo +10 itemlerde falan
  • furkanbey server ın ne ? ve itemlerini sölesene ^^
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.