Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ocuc

furkanbey server ın ne ? ve itemlerini sölesene ^^

göz rengimide istermisin????? server aibatt
  • flyff v13 22 nisanda filipin serverında gekmiş ingilizce bilgiyihttp://flyff.levelupgames.ph/flyffv13/coralisland.asp dan bulabilirsiniz coral island ilgimi çekti 43-69 yaratiklardan %80 daha fazla exp geliomuş (biletle girilio azria gibi) bizim oynadığımız us serverına yazın gelicek diğolar bekicez artık
  • satılık charlarada yazdım ama burayada yazıyım lvl 105 aoe bp mushpoei de +8 billst set +5 angel knuckle snowboarder suit ...( tam hatırlayamıorum en az 2 aydır girmiorum da ..) tekliflerinizi beklerim
  • ya oyun süper :D ayrıca v13te gelen ev sistemide süper olmuş bide ben bişe sorucam çoğu oyunun bi hikayesi var bununda bi hikayesi varmı? :D
  • beyler bisi sorcam kaykay ya nasıl binilio ucmak icin
  • Ben flyff yi önceden oynardım ve dün aklıma geldi tekrar oyniyim dedim ama flyff nin neuz dosyası bozulmus ve ıp yeri bos onun içinde flyff açılmadı bana kendi neuz dosyasını verecek varsa upload edip koyabilirmi lütfen eğe upload edemesseniz samiko_uysal@hotmail.com burdan bana ulaşabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fullwodo

beyler bisi sorcam kaykay ya nasıl binilio ucmak icin

+1
  • clockworksda türk guildi varsa bende gelirim canım sıkılıyo tek başına...
  • geri döndüm lawolfta arkadaşlar varsa pm atsın banaa
  • ya betada hiç türk yokmu :( 42 oldum mageim coralda beraber takılıcak bi türk yokmu :D
  • lawolfda yeniden oynuyucak arkadaşlar varsa tekrar indirebilirim
  • All servers will be coming down at 9PM PST for regularly scheduled weekly maintenance!

We expect maintenance to last approximately 3 hours.

UPDATED Times are as follows:
    9:00PM - 12:40AM PST
    arkadaslar burada 3 saat diyor ama 12:40AM diyor ne ya bu
  • Benim fikrimce en iiAoE Knigth eger defansı iyi ise yada RM(int Aoe 180sta gerisi int(int çünkü aoesi int verince dmg artar ve mp harcar bu nedenle int dmg arttırır) Bp int aoe ise (120 sta gerisi int bu aoede 70lwlde acılır mp harcar dmgsini ise int verir )bu söylediklerim bazı tecrübelerime dayanır ve doğru olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerocknuq

Benim fikrimce en iiAoE Knigth eger defansı iyi ise yada RM(int Aoe 180sta gerisi int(int çünkü aoesi int verince dmg artar ve mp harcar bu nedenle int dmg arttırır) Bp int aoe ise (120 sta gerisi int bu aoede 70lwlde acılır mp harcar dmgsini ise int verir )bu söylediklerim bazı tecrübelerime dayanır ve doğru olduğunu düşünüyorum.

en iyi aoe knighttı taaki item awake sistemi gelene kdr bpler eline alio intli mp lis shieldleri üstünüde full int mp donatıo daatıolar etrafıawake sistemi gelmeden önce bpyi 69 dan sonra kasmak eziyet oluyodu sylicalarda crit rate uçuo çünkü mobların
  • Merhaba Arkadaslar Benim FlyFf Hakkında Bir Sorunum Var

Bu Problemin GameGuarddan Kaynaklandigini Düsünüyorum.

Iste Sorunum

FlyForFun Start'ta Tıklıyorum Ve Oyun Açılıyor Ama Açıldıktan 5-10 Sn Sonra Atiyor...

Bir Çözüm Bulursanız Sevinirim

Bu Sorunum Dün Ortaya Çıktı (10.06.2009)

2 Gün Oldu Ve Hala Oyuna Giremiyorum Bu Sorunun Window Güvenlik Duvariyla Alakali oldugunu Düsünüyorum Ama Ordada Herşeyi Denedim ama Sonuc Yok Malesef:S
  • clockworksda oynayanlar isimlerini yazabilirmi tek takılmaktan sıkıldım .
  • Ben clockworks dayım nickim TurkishPower eer sen ramox denen adamsan hiç eklemye çalışma
  • yok ben ramox diilim oyundaki adım xturkumx
  • tamam eklerim brlikte oynarız bide bi arkadağım daha var aslında birsürü türk var clockworksda
  • İyi güzel anlatmışsında arkadaşım statlar bunlar değil bunları kullanırsan ya oyunda en büyük noob olursun yada charını silersin ben şahsen 5 senedir oynuyorum bu statlarla güçlü olabilecek 1 kişi yoktur kesinlikle bunları kullanmayın.

Ayrıca restat kullanabilecekler demişsin restat kolay kullanılacak birşey değil genellikle 120 lvler bile o parayı vermek istemiyor genel olarak 400 milyon penyadır restatlar.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.