Şimdi Ara

Flynet hakkindaa cok acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa arkadaslar ucusu book flight ettimm sonra flynet clientten fly booked flight yapiyomm yanindada fsx acik ama hala MS flight simulator is not running diyoo cabuk yardim edebilirmisinizzz

• Demek öyle diyooo client,
    Peki kullandıgın FSUIPC sürümü hangisi? FlyNet in çalışması için FSUIPC 4,X gerekiyor diye okudum az önce (senin için araştırdım) yani senin yapmadıgın seyi ben yaptım.
    FSUIPC 4,X i indirip bir dene bakalım çalışacakmı onunla.

Onu nerden bulurum diye sorma sakın, lütfen google kullan.
  • hayben sansima tükürümm ilk defaaa süper bi inis yaptimm ama onuda flynet icin ucamadimmm püühhhh kardes yardimin icin cok saol da fsupc 4,x i google arastirdimmm bi video cikti bisey anlamadimmm flynette baska ne program lazim olcakki
  • Google a FSUIPC yazdım karsıma ilk çıkan link bu çok ilginç degilmi.

http://www.schiratti.com/dowson.html
  • kardes bunu bende gördüm ama flynet online degilki sadece booking etmek icinn emin misin bu program lazim oldugundan cünkü hataa MS Flight is not running diyo anladiim kadariyla fsx calismiyo diyooo
  • Hoca sen uçağini al .
    Uçaçağin hava limanının gate sinde başla
    Bakim ozaman ne olcak
  • gatede degilde fuel yerinde basladimm yarin bide gateyi deneyimm ama o zaman nasil yakit alcam bide extra fuel yerinemi gitcemm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha_145

gatede degilde fuel yerinde basladimm yarin bide gateyi deneyimm ama o zaman nasil yakit alcam bide extra fuel yerinemi gitcemm

flynet koyar yakıtı sen merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

quote:

gatede degilde fuel yerinde basladimm yarin bide gateyi deneyimm ama o zaman nasil yakit alcam bide extra fuel yerinemi gitcemm

flynet koyar yakıtı sen merak etme

yardımsever flynet

buarada ben fsx yükledim hiçbişey anlamadım videolar buldum eğitim alayım diye ama eğitimdeki uçağı seçtiğimde farklı görünüşler düğmeler falan filan çıktı fs 2004 mü yüklemem lazım benim şimdi bende bunu anlamadım

böyle olunca eğitim videolarını anlayamıyorum eğitim videolarını umay abinin açtığı konuda buldum mesaj yolluyorum ama cevap vermiyor telefon vermişti aradım tanımadı sonradan tanıdı

ondada aynı değilmiş kendisi bulmaya çalışmış falan fişlan işte oda anlamamış birsürü yeri uçak kendiliğinden çalışıyormuş bendede kendisi çalışıyor o düğmeler yok

neyapayım abi siz söyleyin karacan abi sende yaz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şans Kapıyı Kırınca -- 29 Şubat 2008; 10:00:00 >

• FSUIPC 4.25 lazım flynet için bendede öyle diordu yükleyerek düzelttim.
  • o zaman o programi yükleyimm bari ama yardimlariniz icin cok tesekkürlerrr
  • o programi nerden indirebilirim iki yerden indirdimm key istedi sinan sende ki programi sana zahmet olmassa rapide upload edip koyabilirmisin
  • aynı sorun bendede var.şu FSUIPC 4,25 i arastirim..
    quote:

yaa arkadaslar ucusu book flight ettimm sonra flynet clientten fly booked flight yapiyomm yanindada fsx acik ama hala MS flight simulator is not running diyoo cabuk yardim edebilirmisinizzz
  • http://ra pidshare.com/files/95889126/FSUIPC4.zip.html

buyrun arkadaşlar bende key istemiyor ama isterse iptal edin genede işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil286 -- 29 Şubat 2008; 15:27:08 >
  • çok saol
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan02

http://ra pidshare.com/files/95889126/FSUIPC4.zip.html

buyrun arkadaşlar bende key istemiyor ama isterse iptal edin genede işe yarıyor.
  • cok cok cok saol sinan simdilik olduuu
  • flynet güzel bir yer
  • aircraft is not at the departure airport mesajı geliyor arkadaşlar sürekli. ne yapabilirim bu konuda. defalarca kontrol ettim yer doğru booking yaptığım yerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janghood -- 25 Mart 2008; 21:51:37 >
  • doğru havaalanında değilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.