Şimdi Ara

fm 12 maç motive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar takımda team meeting nasıl oluyor karşılığı nedir ? ne zaman ne söylemek gerekiyor maç başlamadan ve devre arası ne söyleyelimde moralleri tavan yapsın

bi konuşuyorum ilk yarı 2-0 yeniyoruz devre arası bir konuşuyorum moral 0 maç 4-2 bitiyor

• up
  • yardımcı olacak dh üyeleri bekleniyor
  • ben asistana konuşturuyorum valla
  • Eğer taktikleri tam olarak bilmiyorsan yukarıda arkadaşın dediği gibi asistana yaptırabilirsin.Ancak ben yenerken hep şöyle bir taktik uyguluyorum,mesela bir maçı 2-0 kazanıyorsak bile takıma tebrik etmedim hep daha iyi olabilirsin gibi yazılar yazdım %90 işime yaradı denemeni tavsiye ederim...
  • Yalniz o Team Meeting degil, Team Talk.
  • vallaha ben asistana konusturunca mutsuz ve sinirli olabiliyor. o yüzden hep iyidiniz diyorum.
  • Maç başında daha çok rahatlatıcı konuşmalar yap. Devre Arasına mağlup vaziyette girer isen azarla önde girersen I am happy with your performance gibi konuşmalar yap
  • Büyük takımlarda oynuyorsanız sırrı veriyorum beyler maça başlarken agressiveden ilk secenegi seciyoruz oyuncularımız motive oluyor olmayanlara passionateden ilk secenek you have faith diyoruz maça baslıyoruz devre arası yenik durumdaysanız yine agressiveden ilk secenegi seciyoruz 1-2 farklı öndeyseniz calmdan dont complacent olması gerek onu seciyoruz yine begenmeyenler olacaktır ilk yarı performansına göre calmdan memnunum yada menun değilim diyorsunuz maç sonucunda kaybedesersiniz yine kızıyorsunuz takımınıza galip ayrıldısaysanız passionateden tebrik ediyorsunuz hiç bir yerden araklamadım elimden geldigince yazdım bellide oluyordur zaten.
  • Allaha emanet konuşuyorum takımla bunları bilmek lazım
  • Arkadaşlar buradan takım konuşma tonlarının nasıl yapabileceğini ve yine bu blogdan bu takım konuşmalarının Türkçe çevirilerine bakabilir ve daha iyi anlayabilir ve oyunu daha zevkli hale getirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Dragon -- 26 Ocak 2012; 18:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Büyük takımlarda oynuyorsanız sırrı veriyorum beyler maça başlarken agressiveden ilk secenegi seciyoruz oyuncularımız motive oluyor olmayanlara passionateden ilk secenek you have faith diyoruz maça baslıyoruz devre arası yenik durumdaysanız yine agressiveden ilk secenegi seciyoruz 1-2 farklı öndeyseniz calmdan dont complacent olması gerek onu seciyoruz yine begenmeyenler olacaktır ilk yarı performansına göre calmdan memnunum yada menun değilim diyorsunuz maç sonucunda kaybedesersiniz yine kızıyorsunuz takımınıza galip ayrıldısaysanız passionateden tebrik ediyorsunuz hiç bir yerden araklamadım elimden geldigince yazdım bellide oluyordur zaten.

sır kapısı aralandı yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

Arkadaşlar buradan takım konuşma tonlarının nasıl yapabileceğini ve yine bu blogdan bu takım konuşmalarının Türkçe çevirilerine bakabilir ve daha iyi anlayabilir ve oyunu daha zevkli hale getirebilirsiniz

• o kadar ayrıntıyla uğraşmak zor gelıyor bende asistanıma bırakıyorum genelde bu konuşma işlerini,o kadar apara alıyor,contrat zamanı gelınce zam ıstıyor maaşına konuşacak tabıı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.