Şimdi Ara

fm 15de kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yaz asus n750jk aldım yaklaşık 4bin liraya ve şu an fm 2015te bile kasıyor yani 4000 liralık bilgisayar için ayıp değil mi aslında aceleye getirmişti biraz ben monster düşünüyordum babam bugün al dedi mecburen bi bu vardı bnu almıştım ne yapmalıyım fikri olan var mı? format atsam bile düzelmedi ne yapabilirim teknik servise mi götürsem faydası olur mu? not: ankarada yaşıyorum

• Isınma seviyesini ölçtünüz mü bu olasılığı aslında ilk başta elemelisiniz onun dışında her şeyi yapmışsınız.Hw monitör programını kurun programı çalıştırın oyunu açın 20dk kadar açık kalsın oyunu görev çubuğuna çekin programın resmini buraya atın.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    buyur hocam işlerden dolayı biraz geç attım kusra bakmayın cevabınızı bekliyorum teşekkürler
     fm 15de kasıyor
  • Oyunu intel hd graphics ile açıyor olmasın? Nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen işlemciyi yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak ayarlayın.
  • intel ile değil nvidia ekran kartınla aç, maç oynanırken falan kasıyorsa oyunda ayarlara gel orada GPU olan bi ayarı YAZILIM yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ayarları daha önceden yapmıştım zaten de sıkıntı o değil sıkıntı oyun açık değilken bile kasması bilgisayarın görev yönetiisini açıyorum buram buram kasaren işlemci yüzde 20lerde bellek yüzde 30arda çalışıyor anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanaman

bu ayarları daha önceden yapmıştım zaten de sıkıntı o değil sıkıntı oyun açık değilken bile kasması bilgisayarın görev yönetiisini açıyorum buram buram kasaren işlemci yüzde 20lerde bellek yüzde 30arda çalışıyor anlamıyorum

Disk kullanımı % kaç? Belki hdd sömüren bir şey vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 2008 Antreman sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: osmanaman

bu ayarları daha önceden yapmıştım zaten de sıkıntı o değil sıkıntı oyun açık değilken bile kasması bilgisayarın görev yönetiisini açıyorum buram buram kasaren işlemci yüzde 20lerde bellek yüzde 30arda çalışıyor anlamıyorum

Disk kullanımı % kaç? Belki hdd sömüren bir şey vardır.

şöyle hocam
     fm 15de kasıyor

• Normal kullanımda bile sistemi kullanan bir şeyler var diyorsunuz,Öncelikle görev yçneticisinde başlangıç bölümünde olan uygulmaları devre dışı bırakın.İşlemler bölümünde herhangi bir dosya sistemi kullanıyor mu gözden geçirin kullanan varsa aynı şekilde görevi sonlandırın.Virüs ihtimalini gözden geçirdiniz mi? Cclaner gibi programlarla gereksiz dosya ve çerezleri silin kitaplıkları onarın.
  • osmanaman O kullanıcısına yanıt
    PC kasarken görev yöneticisinin resmini çekip paylaşır mısınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.