arkadaslar butun forumlari okudum ama yinede kuramadim yardim ederm's'n'z ne zamandir bu oyunu bekliyodum
quote:
scnde oyun sorunlarına çözüm yazmışlar..yararlanmak isteyenler olur belki
quote:
Problem 1-)Java problemi nedeniyle yükleme yapamama ve java hatası alma.
Çözüm-)Evet yukardaki sorunları yaşayan arkadaşlar sorununuzun çözümü için alttaki yönergeleri izliyorsunuz bu ekrana denetim masası/tarih,bölge,dil seçenekleri komutunu izleyerek ulaşabilirsiniz.
ayar 1
ayar 2
ayar 3
bunları uygula deyip pcnizi restart ettiğinizde oyunu yükleyebileceksiniz.
Problem 2-)oyuna girerken siyah ekranda takılı kalma veya oyuna girse bile manager ekleyememe sorunu.
Çözüm-)Bu iki hatanın sebebi tamamen cache olayı başka bişi değil şimdi bunun çözümünü anlatıyorum.
C/Documens and settings/bilgisayarınızı hangi isimle kayıt ettiyseniz o isimli klasör/oraya gelince application data klasörünü bulmanız lazım eğer gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemediyseniz göremezsiniz bunun için yukarıdan araçlar/klasör seçenekleri yönergelerini izleyerek gizli olan dosyaları göster seçneğini işaretleyebilirsiniz daha sonra menüde application data görünecektir buraya girip sports interactive klasörünü bulup içine girin ve fm 2007 klasörünü silin böylece hem siyah ekran hemde menajer ekleyememe problemi ortadan kalkmış olacaktır
beyler heps'n' yaptim ama ayni hatayi veriyo
Konu açmadan önce bölümde arama yapınız, mevcut konudan devam ediniz .