Şimdi Ara

Fm 2011 ' Tam Bir Fiyasko ! ' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Update kurmadan oynarsan tabi böyle olur. 11.1.1 ile şuan oyunda tek bir bugla karşılaşmadım.
  • Evet 11.1 patch gercekten duzeltiyor oyunu
  • Patchler bunun için var, bu sorunlar hep oluyor ilk versiyonlarda. Bir de şu 3D denen şeyi kullanmazsanız, gerçek FM zevkini yaşarsınız bence!
  • hocam 3 d kullanmadan olur mu bu saatten sonra.çağı yakalamak lazım 3 d kullanmiycaksanız cm03-04 oynayayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

hocam 3 d kullanmadan olur mu bu saatten sonra.çağı yakalamak lazım 3 d kullanmiycaksanız cm03-04 oynayayabilirsiniz.

+1. Madem 2d oynayacam gider Fm 2006 oynarım
  • 3D isteseydim, gider FIFA Manager oynardım. FM demek 2D Classic demektir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 15 Kasım 2010; 21:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

3D isteseydim, gider FIFA Manager oynardım. FM demek 2D Classic demektir!

fifa manager iğrenç bi oyun ztnde,tabiki senin tercihin 2d oynamak istersen kim karışır sadece öneride bulunduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

çözüm 2d classic.

2d classic le bence tek fark oyuncular olur oyuncu güçleri vs fm10 ve 11 de en beyendiğim yönü 3d şahsen benim
  • Benimki de yanına gülücük konacak bir yorumdu zaten, editleyip koydum şimdi bir tane, , ben de size bir şey demiyorum zaten, sadece o kadar alışmışım ki 2D'ye, 3D bana başka bir oyun oynuyormuşum gibi geliyor, 2D daha Fm gibi geliyor, ondan öyle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 15 Kasım 2010; 21:13:32 >
  • zaman değiştikçe oyunlarda değişifor bir fifa 2005 le fifa 2011 arasında milyonlarca fark var
  • quote:

Alakası yok . 2d görüntüden hiçbir oyuncunun performansı hızı tam anlaşılmıyor . 3d oynamayacaksam ne diye her sene yeni seri çıkartıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan*

quote:

Alakası yok . 2d görüntüden hiçbir oyuncunun performansı hızı tam anlaşılmıyor . 3d oynamayacaksam ne diye her sene yeni seri çıkartıyorlar ?

3D yokken bu millet nası oynuyordu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkcan.

quote:

quote:

3D yokken bu millet nası oynuyordu peki?

Onu kastediyorum zaten . Fm 2005'de Fm 2006'da Kim 3d yerine 2d ile oynamak isterdi ? Madem yenilik var bunu kullanmak gerek diyorum.

• Fm demek 2 D demek bencede.Saçma sapan 3d kamerayla oynıyacağıma hiç oynamam daha iyi.
  • oyunu orjinal alanların oyun hakkında yorumlarını ciddiye alırım.
  • quote:

quote:

Sen anlayamıyorsan, o senin sorunun valla. Ben ve açıkçası çevremdeki herkes yıllardır, oyunlarda 3D olmasına karşın, 2D Classic'le oynuyoruz. Hatta bu yeni hallerinden hiç hoşlanmayan ve sırf commentary takip etmek için Cm 01-02 oynayan arkadaşım bile var. Ayrıca, 3D kalitesi bana 2D'den vazgeçmemi gerektirecek kalitede de gelmiyor.

• bende hep 2d oynardım ama bu sene arada değiştiriyorum maçın ortasında 3d ye
  • quote:

quote:

quote:

Sen anlayamıyorsan, o senin sorunun valla. Ben ve açıkçası çevremdeki herkes yıllardır, oyunlarda 3D olmasına karşın, 2D Classic'le oynuyoruz. Hatta bu yeni hallerinden hiç hoşlanmayan ve sırf commentary takip etmek için Cm 01-02 oynayan arkadaşım bile var. Ayrıca, 3D kalitesi bana 2D'den vazgeçmemi gerektirecek kalitede de gelmiyor.

Herkesin kendine göre sorunları vardır . Sizin tercihiniz

• hocam herşey zamanında güzel,bi zamanlar cm yi sabahlara kadar oynardık,2 ay önce zevkine cm 03/04 yükliym dedim 2 maç yapamadım allah çarpsın.

full ekran oyuncularının performanslarını çalımlarını şık gollerini görmek çok daha güzel oluyo.
  • quote:

quote:

ooo hocam orda dur :) 2d den hersey anlasılıyo...ben herseyı anlıyorum 2D yi izleyerek..hızı nasıl anlasılmaz yahu yuvarlak arkadas gelıp ondekını gecıyo bukdar basıt :) sahayı cok daha genıs goruyosun,boslklar daha net oyuncuların performansı cabaları daha net goruluyo...bide herseyı gectım oyunu eskılerden berı oynayanların cogu (01-02 veya 03-04 gib baslayanlar yanı ) 3D yı tercıh etmez..ben dahıl..ona alısmısım...fm 6 dan 7 den oyuna gırenler hep 3Dye gecıyolar...fm bnm gozumde 2d dır vala kım nederse desin.....3d oynamayacaksam ne diye her sene yeni seri çıkartıyorlar ? bole demıssınde sen 3D ıcın oynuosan pes 2011 oyna kardesım on numara 3d var oyunda :) her sene sadece 3d mı cıkıyo sankı..oyuna baska hıcbr yenılık eklenmıyomu...fm 6 ile fm 11 aynı ozellıkleremı sahıp :) sana 2D oyna demıorm 3d hosuna gıdıosa tabıkı onu oyna ama 3d oynamıcaksam neden yenı oyun cıkıyo demek bıraz sacma geldı bana :) herkesın zevki,oyun anlayısı baska :) bıde sunu sormak ıstıyorum..madem oyun 3D boyutuna gectı artık 2d ye gerek yok nıye oynansın 3d varken dıyosunuz,neden bu oyunda hala 2d var :?? :)fm 2030 da olsa 2d classic olacak bende oynayacam arkadas :)direk pes 11i anlasıp alıp fm 11 ın ıcıne atsalar yınede 2D classic kim ne derse desin :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.