Şimdi Ara

Fm 2011 ' Tam Bir Fiyasko ! '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlığı çok ağır açtım çok sinirlendim çünkü . Bu nasıl oyun yahu . Felaket yapmışlar . Tam bir fiyasko . 2 Gündür büyük heveslerle indirdiğim oyunu oynayayım dedim ama oynamaz olaydım . Adamlar altında lastik varmış gibi yürüyor . Demin takımımdaki bi adam forvetin önüne topu yuvarlasa boş kaleye gol atacaktı . Ama taa ceza sahasından sol beke geri döndü Atılan ara paslarından hiçbiri yerini bulmuyor . Kaleciler tam bir poşet . Gelen şutlarda yerlerinden bile kımıldamıyorlar . Oyun rezalet olmuş . Yeni güncellemeyi yükleyeceğim birşey değişmez ise - değişeceğini de pek sanmıyorum - silip Fm 2010'a geri döneceğim . Şu rezilliklerden bir tanesi bile yoktu Fm 2010'da .

• Sorunların sadece 3D ile alakalı.
  • ya bu yorumlara baktıkca şaşırıyorum

aynı oyunu oynamıyormuyuz..
  • 11.1.1 ile hiçbir şeye cozum bulamasan kalecilerin sacmalıgna cozum bulursun arkadasım bı onları yuklede ondan sonra saydır bence oyuna...adamlar 10 gunde 2 update bosa cıkarmadılar..onlarda farkında ve yavas yavas sorunlardan arınıyo oyun..en guncel hale getırıp oyna sonra bıda yaz bakalım sorunları bızde ona gore konusalım burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 15 Kasım 2010; 0:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

Sorunların sadece 3D ile alakalı.

3D derken anlamadım ?

Arkadaşlar belki de sadece ben de böyle oluyor ama oynarken deli oldum resmen . Yahu önündeki adam boş . Adam ters kanada aşırtma top atıp kaptırıyor gol yiyoruz . Sol bek gidiyor topla , önünden sol açık bomboş adam gidiyor stopere veriyor ya da kaptırıyor . Saçmalık resmen .
  • hangi takımla hangı oyuncular yapıyo bunu...ben gercektede soldan giderken topu tee kaleciye donen sol bekler gordum cokta sacma değil adam kazmaysa..bunlar oluyo sonucta..bide her mac olmuyodur sende de..ara ara oluyodur son guncellemeyı yukle bence bıan once...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

hangi takımla hangı oyuncular yapıyo bunu...ben gercektede soldan giderken topu tee kaleciye donen sol bekler gordum cokta sacma değil adam kazmaysa..bunlar oluyo sonucta..bide her mac olmuyodur sende de..ara ara oluyodur son guncellemeyı yukle bence bıan once...

Middlesbroguh . Fm 2010'da gayet normaldi . Korner kullanıldı . Sağ bekim auta çıkan topu kafayla kale içine doğru orta yaptı adam boş kaleye vurdu gol yedim . Nası bi saçmalık bu ? Her maç ayrı bir saçmalık var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 2010 da mesela korner bug ı vardı adamla online oynuorz alan dısından bana 4 tane gol atıyodu..11 de henuz denk gelmedım.varsa bılemem..ayrıca verdıgın ornekte gercekte olan seyler..defans arkasını kontrol edemıyo bazen,ya adam varsa dıye kafayla aut olcak topu kornere vuruyolar..lan bıraksanaaaaaaa dıye bagırıyoz hatta onlara ama arkasına bakmadıgı ıcın rıske atamıyo..gercekte ne sacmalıklar oluyo oyunda hersey rutin ilerlerse olmazkı..bugun bi gol yedım 85 te defans geri pası kısa verdı adam araya gırdı kalecıyı calımladı bos kaleye gol attı...lucio sun lan bı geri pas veremıosun demedım ama ole hatalarla gol yemek benı sınır etmıyo artık.aksıne hırslanıdırıyo bedava mac yok lan sıze dıyorum.gaza geliyorum.sende 11 e karsı onyargı olusmus bence oyundan zevk almaya bak ya :D dediklerin futbolda olan seyler futbol hatalar oyunu değilmidir sonucta :) ben her mac m brough la on numara top oynıcaksam takım hıc hata yapmıcaksa hersey guzel ıslıcekse ne zevk alcam ben o işten..arada ole sacma goller yemen lazım..bjk nın hakemden gol yemıslıgı var gercekte oyunda bole bsy olsa yerden yere vurulur..adamlar bı sekılde bıle bıle oyuna senn karsılastıgın turden hatalar yuklemek zorunda.yuklemezlerse oyun asıl ozaman tutmaz...bıraz sabır goster hataların okdarda cok olmadıgını gorceksın..yada yaptılar bı hata gol yedın yap bı taktık at ıkıtane mac sonu bas fırcayı adama bole oynarsan kendını transfer listesinde bulursun de ona private chatten bak nasıl toparlıyo kendını :) ters tepebilir sonra suclu yapma benı :D bıde ısrarla tavsıyem 11.1.1 kur eski yamayla oynama oyunu ;)

• quote:

hocam 2010 da mesela korner bug ı vardı adamla online oynuorz alan dısından bana 4 tane gol atıyodu..11 de henuz denk gelmedım.varsa bılemem..ayrıca verdıgın ornekte gercekte olan seyler..defans arkasını kontrol edemıyo bazen,ya adam varsa dıye kafayla aut olcak topu kornere vuruyolar..lan bıraksanaaaaaaa dıye bagırıyoz hatta onlara ama arkasına bakmadıgı ıcın rıske atamıyo..gercekte ne sacmalıklar oluyo oyunda hersey rutin ilerlerse olmazkı..bugun bi gol yedım 85 te defans geri pası kısa verdı adam araya gırdı kalecıyı calımladı bos kaleye gol attı...lucio sun lan bı geri pas veremıosun demedım ama ole hatalarla gol yemek benı sınır etmıyo artık.aksıne hırslanıdırıyo bedava mac yok lan sıze dıyorum.gaza geliyorum.sende 11 e karsı onyargı olusmus bence oyundan zevk almaya bak ya :D dediklerin futbolda olan seyler futbol hatalar oyunu değilmidir sonucta :) ben her mac m brough la on numara top oynıcaksam takım hıc hata yapmıcaksa hersey guzel ıslıcekse ne zevk alcam ben o işten..arada ole sacma goller yemen lazım..bjk nın hakemden gol yemıslıgı var gercekte oyunda bole bsy olsa yerden yere vurulur..adamlar bı sekılde bıle bıle oyuna senn karsılastıgın turden hatalar yuklemek zorunda.yuklemezlerse oyun asıl ozaman tutmaz...bıraz sabır goster hataların okdarda cok olmadıgını gorceksın..yada yaptılar bı hata gol yedın yap bı taktık at ıkıtane mac sonu bas fırcayı adama bole oynarsan kendını transfer listesinde bulursun de ona private chatten bak nasıl toparlıyo kendını :) ters tepebilir sonra suclu yapma benı :D bıde ısrarla tavsıyem 11.1.1 kur eski yamayla oynama oyunu ;)

Büyülttüğüm yeri çok doğru söylemişsin . Problem de burda . Arada yemiyorum her maç yiyorum böyle ogller . Fm 2010'da aynı taktikle uçarken burada gol atmakta bile zorlanıyorum nasıl iş çözemedim

• Benim oyundada oluyor böyle saçma goller ama arada oluyor , dediğin gibi her maç olmuyor
  • Fm serisinde zaten bir kaç patch çıkmadan düzelme olmuyor ki 11.1.1 de yeterli değil. Forumdaki turnuvada neler neler oldu. Arkadaşlarla bir kaç maç yaptık kalecilerde bug var. Soldan sağ çapraza ara pası atılıyor kaleci adama doğru açılacağına düz açılıyor pat boş kaleye 25 metreden gol. Ceza sahasına sağdan adam giriyor karşısında defans var ama kaleci nerde altı pas çizgisinin en sağında. Adam topu içri çeviriyor ve boş kaleye gol. Kalecilerin düzelmesi lazım. Demo ve ilk versiyonda 3d rezalet ötesiydi. Tek ayak üstünde top süren elemanlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 15 Kasım 2010; 7:59:04 >
  • aynı oyunumu oynuyoruz ?11.1 yükledinmi ?
  • oyun benim çok hoşuma gitti özellikle forvet'e welliton'u alda gör bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Fm serisinde zaten bir kaç patch çıkmadan düzelme olmuyor ki 11.1.1 de yeterli değil. Forumdaki turnuvada neler neler oldu. Arkadaşlarla bir kaç maç yaptık kalecilerde bug var. Soldan sağ çapraza ara pası atılıyor kaleci adama doğru açılacağına düz açılıyor pat boş kaleye 25 metreden gol. Ceza sahasına sağdan adam giriyor karşısında defans var ama kaleci nerde altı pas çizgisinin en sağında. Adam topu içri çeviriyor ve boş kaleye gol. Kalecilerin düzelmesi lazım. Demo ve ilk versiyonda 3d rezalet ötesiydi. Tek ayak üstünde top süren elemanlar vardı.

Şu tek ayak üstünde top süren elemanlar ben de her maç oluyor

Bakalım 11.1 Patchini yükleyeceğim bugün İnşallah bir düzelme olur.

• hasan aksam cıkmaz zorunda kaldım hemen cevap veremedım kusura bakma...bende ara ara oluyo vala hermac olmuyo sende oluyosa sansına küs :) ama dedıgım gıbı olaya olumlu yandan bak ole gol yedıkce hırs yap bedava mac verme rakıplere...sımdı demıssınkı 2010 da cosan taktıgım bunda olmuyo,,e bırakta olmasın be kardesım :) her sene aynı taktıkle oynıcaksak bı oyun nıye hersene yenıden cıkıyo..sadece kadro guncellemesı yapsınlar patch seklinde onu yukleyelım nıye hersene 2 3 gb yenı oyun cıkarıyolar :)her sene bı oncekı serının taktıgıyle oynanmazkı...takımını oyuncuların gore yenı bı taktık ayarla bence..2010 taktıgıyle oynama derım..usenme bı kac saat ugras yenı taktık yap..takımda dene tutmazsa yenısını yap elbet dogru taktıgı bulursun..sonra o taktıge gore adamlar alırsın mesela...yamuk yuyuk atlayan kalecıler topa yatmayan tek elle tutan kalecıler tek ayakta top suren 11.1.1 de yok..lütfen onu ındırıp bı kurun bugun :) 2010 dan alakasız takıma uygun yenı taktıkte ayarlayın bıde ozamn bakın oyuna :) bıde oyuncu taktıklerıde cok onemlı..tam bır kazma ortasahaya oyun kurucu ozellıgı verırsen o takım gol mol atamaz adam top dagıtamaz..bunlar dogrumu dıye denedım hakaten ıslıyo...oyuncu ozellıklerıne gore komutlar verılmelı..kazma bi savunma oyuncusuna paslı cok top dagıt dersen kaptırıp kaptırıp gol yersın mesela :) bunları yapıyosun demıyorum sadece bilgi amaçlı soluyorum....sadece yuvarlak adamları ortasahaya koyup herseyı yapmalarını bekleyen arkadaslarım varda ;)

• yamaları yap kardeşim düzeliyor
  • quote:

hasan aksam cıkmaz zorunda kaldım hemen cevap veremedım kusura bakma...bende ara ara oluyo vala hermac olmuyo sende oluyosa sansına küs :) ama dedıgım gıbı olaya olumlu yandan bak ole gol yedıkce hırs yap bedava mac verme rakıplere...sımdı demıssınkı 2010 da cosan taktıgım bunda olmuyo,,e bırakta olmasın be kardesım :) her sene aynı taktıkle oynıcaksak bı oyun nıye hersene yenıden cıkıyo..sadece kadro guncellemesı yapsınlar patch seklinde onu yukleyelım nıye hersene 2 3 gb yenı oyun cıkarıyolar :)her sene bı oncekı serının taktıgıyle oynanmazkı...takımını oyuncuların gore yenı bı taktık ayarla bence..2010 taktıgıyle oynama derım..usenme bı kac saat ugras yenı taktık yap..takımda dene tutmazsa yenısını yap elbet dogru taktıgı bulursun..sonra o taktıge gore adamlar alırsın mesela...yamuk yuyuk atlayan kalecıler topa yatmayan tek elle tutan kalecıler tek ayakta top suren 11.1.1 de yok..lütfen onu ındırıp bı kurun bugun :) 2010 dan alakasız takıma uygun yenı taktıkte ayarlayın bıde ozamn bakın oyuna :) bıde oyuncu taktıklerıde cok onemlı..tam bır kazma ortasahaya oyun kurucu ozellıgı verırsen o takım gol mol atamaz adam top dagıtamaz..bunlar dogrumu dıye denedım hakaten ıslıyo...oyuncu ozellıklerıne gore komutlar verılmelı..kazma bi savunma oyuncusuna paslı cok top dagıt dersen kaptırıp kaptırıp gol yersın mesela :) bunları yapıyosun demıyorum sadece bilgi amaçlı soluyorum....sadece yuvarlak adamları ortasahaya koyup herseyı yapmalarını bekleyen arkadaslarım varda ;)

Hocam ilgin alakan için sağolasın . Yeni bir kariyer açtım umarım fazla olmaz . Ayrıca son dediklerinde haklısın .

• çözüm 2d classic.
  • rica ederim hocam ne demek..herkes oyundan zevk alsın dimi ama :) yenı oyundada dene bakalım ama guncellemeyi yapıpta dene ıns cok bsy olmaz :) arkadasın dedıgı gibi 2d classic daha iyi bnce...eskıden ona alısmısım dıye ben 2d den vazgecmıyorum :)
  • güncellemeler çıktıkça düzelir dahada oyun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.