Şimdi Ara

Fm 2011 ' Tam Bir Fiyasko ! ' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan*

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

3D isteseydim, gider FIFA Manager oynardım. FM demek 2D Classic demektir!

Alakası yok . 2d görüntüden hiçbir oyuncunun performansı hızı tam anlaşılmıyor . 3d oynamayacaksam ne diye her sene yeni seri çıkartıyorlar ?

ooo hocam orda dur :) 2d den hersey anlasılıyo...ben herseyı anlıyorum 2D yi izleyerek..hızı nasıl anlasılmaz yahu yuvarlak arkadas gelıp ondekını gecıyo bukdar basıt :) sahayı cok daha genıs goruyosun,boslklar daha net oyuncuların performansı cabaları daha net goruluyo...bide herseyı gectım oyunu eskılerden berı oynayanların cogu (01-02 veya 03-04 gib baslayanlar yanı ) 3D yı tercıh etmez..ben dahıl..ona alısmısım...fm 6 dan 7 den oyuna gırenler hep 3Dye gecıyolar...fm bnm gozumde 2d dır vala kım nederse desin.....3d oynamayacaksam ne diye her sene yeni seri çıkartıyorlar ? bole demıssınde sen 3D ıcın oynuosan pes 2011 oyna kardesım on numara 3d var oyunda :) her sene sadece 3d mı cıkıyo sankı..oyuna baska hıcbr yenılık eklenmıyomu...fm 6 ile fm 11 aynı ozellıkleremı sahıp :) sana 2D oyna demıorm 3d hosuna gıdıosa tabıkı onu oyna ama 3d oynamıcaksam neden yenı oyun cıkıyo demek bıraz sacma geldı bana :) herkesın zevki,oyun anlayısı baska :) bıde sunu sormak ıstıyorum..madem oyun 3D boyutuna gectı artık 2d ye gerek yok nıye oynansın 3d varken dıyosunuz,neden bu oyunda hala 2d var :?? :)fm 2030 da olsa 2d classic olacak bende oynayacam arkadas :)direk pes 11i anlasıp alıp fm 11 ın ıcıne atsalar yınede 2D classic kim ne derse desin :)

Saygı duyarım görüşünüze . Ama bana göre bu elinizde Honda ve Doğan varken Doğan'a binmek gibidir

• bende bu gorusunuze saygı duyarım ama ornek cok yanlıs :) elinizde 88 model bi porsche var ve birde 2008 model porsche var...sen yenılıkcısın luksu sevıyosun 2008 ı secıyosun,bense klasık araba hayranıyım,tabıkıde 88 model olanı secıyorum...cunku 10 yıldır 88 model olana alısmısım onu kullanıyorum...2008 olanı begenenın olsun....farklı markaları kıyaslamak yanlıs(honda dogan) model kıyaslaması yapmak lazım.ben gidipte fm ne ya total manager yada cm oynayın demıyorumkı :)..veya ben mercedes vito s350 severken sen csl500 seversin mesela :)8 yıldır alısmısım s serisine yenı kasalar benı bozar gorusundeyım...

not:ne klasık araba hayranıyım ne porschem ne mercom var sadece örnek :)
  • Yahu 3d güzel ve kaliteli olsa neden oynamayalım ki.Ama en son patchde her an bugla karşılaşabiliyorsun.Buda çok sıkıcı bir durum ve saçma saçma harketler yapınca ne oyunun gerçekciliği kalıyor ne de zevki.Ayrıca 2 d nin tadı her zaman başkadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12
    bende bu gorusunuze saygı duyarım ama ornek cok yanlıs :) elinizde 88 model bi porsche var ve birde 2008 model porsche var...sen yenılıkcısın luksu sevıyosun 2008 ı secıyosun,bense klasık araba hayranıyım,tabıkıde 88 model olanı secıyorum...cunku 10 yıldır 88 model olana alısmısım onu kullanıyorum...2008 olanı begenenın olsun....farklı markaları kıyaslamak yanlıs(honda dogan) model kıyaslaması yapmak lazım.ben gidipte fm ne ya total manager yada cm oynayın demıyorumkı :)..veya ben mercedes vito s350 severken sen csl500 seversin mesela :)8 yıldır alısmısım s serisine yenı kasalar benı bozar gorusundeyım...

not:ne klasık araba hayranıyım ne porschem ne mercom var sadece örnek :)

Benzetme güzel olmuş, katılmamak elde değil

• beyler bana piyango çıkınca gerçek insanlarla oyniycam fmyi inş

ne 2D ne 3D uğraşcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoAlvess

zaman değiştikçe oyunlarda değişifor bir fifa 2005 le fifa 2011 arasında milyonlarca fark var

yoo ben fifa 2005 oynuyorum 2011den daha zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

hocam herşey zamanında güzel,bi zamanlar cm yi sabahlara kadar oynardık,2 ay önce zevkine cm 03/04 yükliym dedim 2 maç yapamadım allah çarpsın.

full ekran oyuncularının performanslarını çalımlarını şık gollerini görmek çok daha güzel oluyo.

aynen,2 maç değil 10 dakika içinde sildim cm 03/04'ü.sabahlardım yahu ben o oyunun başında.bir ara da cm 01/02 yükledim,5 dakika dayanıp dayanmadığımı bilmiyorum.o oyunda ilk şampiyonluğumu alınca evde takla attığımı biliyorum ben.

11.3 çıkmış galiba,o da sorunları düzeltmeye yetmedi mi acaba?
  • Benim en büyük sorunum , oyunun maç motoru maçları önceden simüle ettiğini çok belli ediyor. Birbirinin aynısı maçlar görmek mümkün.
  • 3d oynadığım zaman tum maçları farklı kazanıyorum, instant results yada text mode kesin yeniliyorum. sistem maçları farlı şekilde oynatıyo, 3d de taktik iyiyse text mode da çok kotu olabiliyo. FM 11 TAM Bİ FİYASKO.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.