Şimdi Ara

Fm 2012 Anadolu Takımları Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi büyük takımlardan zevk alamayan üyeleri bekliyorum. Ben ilk sezon Gaziantepspor ile başladım Kara'yı, Ferhat Öztorun'u, Enzo Scorza'yı, Samaras'ı aldım ve İbrahim Toraman'ı da kiraladım. Sonra devre arasında Ivan ve Cenk'i sattım, sol beke Çağlar Birinci'yi forvete Darwin Quintero'yu aldım ve bir de Orduspor'dan yedek olarak İrfan Başaran'ı aldım. 29 hafta sonunda 63 puanla 3.yüm. 1. İbb'nin puanı 65, 2. Trabzonun puan 64 4. Eskişehir'in ise 59 puanı var. Çok sıkışık bir durum anlayacağınız. Ss'leri daha sonra eklerim. Umarım benim gibi anadolu takımlarıyla zevk alanlar vardır ve birbirimize oyuncular tavsiye ederiz, taktik tavsiye ederiz.

• Xulu Siyanda diye bi herif var defansa.19 yaşında ve 150k.Geleceği çok parlak.
  • herkez kara diyor kara kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmediNejatt

herkez kara diyor kara kim

Dmc oynatırsan 2 sene sonra Essien, Dc oynatırsan da Pique kadar iyi oluyor 2 seneye. Tromso'da oynuyor.
  • Başarılar hocam .
  • aynı düşünüyoruz hocam ben de kayserisporum .
  • Cenk satılır mı ya?Adam benim oyunda antep'i şampiyon yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Cenk satılır mı ya?Adam benim oyunda antep'i şampiyon yapacak.

Valla ben sene başı satacaktım bi şans vereyim dedim Quintero akıyor şu an 11 maç 9 gol 3 asist. Ayrıca yazın Samaras'ı son dakika 300k'dan buldum diye alayım dedim iyi bir yedek olur diye. Adam resmen hücum hücümü sırtlıyor Quintero ile berabr 26 maç 14 gol 1 asisti var. 30 maç sonunda 66 puanla 3.yüm. 1. İbb 68 2. Trabzon 67 3. ben 66 4. Eskişehir 60 puanda. Acayip fena gidiyoruz şu an. Bu arada Popov'a bir parantez açam 30 maçın 30'unda da oynadı 2 gol 15 asist ile çılgın atıyor. Samaras formda olunca Wagner'i kesip 4-4-2 ye döndüm sağda Popov var solda Olcan ise 23 maçta 6 gol 4 asist ile güzel bir sezon geçiriyor. Play Offlara kalırsak neredeyse eşit başlayacaz.

• Popovu kralı gelse satma takımı müthiş sırtlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 5 Kasım 2011; 23:10:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Valla ben sene başı satacaktım bi şans vereyim dedim Quintero akıyor şu an 11 maç 9 gol 3 asist. Ayrıca yazın Samaras'ı son dakika 300k'dan buldum diye alayım dedim iyi bir yedek olur diye. Adam resmen hücum hücümü sırtlıyor Quintero ile berabr 26 maç 14 gol 1 asisti var. 30 maç sonunda 66 puanla 3.yüm. 1. İbb 68 2. Trabzon 67 3. ben 66 4. Eskişehir 60 puanda. Acayip fena gidiyoruz şu an. Bu arada Popov'a bir parantez açam 30 maçın 30'unda da oynadı 2 gol 15 asist ile çılgın atıyor. Samaras formda olunca Wagner'i kesip 4-4-2 ye döndüm sağda Popov var solda Olcan ise 23 maçta 6 gol 4 asist ile güzel bir sezon geçiriyor. Play Offlara kalırsak neredeyse eşit başlayacaz.

Hocam ben de şimdi baktım adamın özellikleri gayet iyi fiyatına göre.Tamda fierronun 4 aylık sakatlığı üzerine kimi alsam diye düşünüyordum.Para yoktu ama ünal başkandan rica ettim kırmadı sağolsun.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben de şimdi baktım adamın özellikleri gayet iyi fiyatına göre.Tamda fierronun 4 aylık sakatlığı üzerine kimi alsam diye düşünüyordum.Para yoktu ama ünal başkandan rica ettim kırmadı sağolsun.

Ben pek tavsiye etmem hocam. Adam geçme özelliği yok. Hani bulduğunu atar zannediyordum bitiricilikten dolayı ama hiç öyle olmuyor valla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben pek tavsiye etmem hocam. Adam geçme özelliği yok. Hani bulduğunu atar zannediyordum bitiricilikten dolayı ama hiç öyle olmuyor valla.

Ya zaten sezonun geri kalanını idare etsin diye aldım.Yoksa mevcut forvetler iyi.

• Ben de Beşiktaş ile başlamıştım ancak oyundan pek zevk alamadım.Biraz zorluk çekmek, sıkıntı çekmek istiyorum Antalyaspor'u seçtim bakalım, hayırlısı
  • son yılların en aptal oyunu olmuş. çıkan kırmızı kartların, sakatlıkların haddi hesabı yok. iyiki de para verip almamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

son yılların en aptal oyunu olmuş. çıkan kırmızı kartların, sakatlıkların haddi hesabı yok. iyiki de para verip almamışım.

Kimse bu bölümde sormadı ki fikrini.
  •  Fm 2012 Anadolu Takımları Derneği

Öneriyim.250kya geliyor.Ayrıca wonderkid miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 8 Kasım 2011; 16:07:32 >
  • quintero 'yu hangi takımdan alıyorsunuz. bende database large olmasına rağmen çıkmadı
  • Takip.
  • Beyler ilk sezonu Trabzonun 1 puan arkasında 2. bitirdim ve Play Off'larda Popov ve Quintero'nun hayvani performansıyla şampiyon oldum. Quintero 2. yarı 16 maç 15 gol 4 asist yaparken Popov geçen sene 34 maçın 34'ünde de oynadı 2 gol attı ve 19 asist yaparak asist kralı oldu. Samaras'ı 300k'ya alırken tamamen bir yede olarak aldım ama 30 lig maçında 19 gol attı. Olcan da 6 gol 9 asist yaptı. Samaras-Quintero iyi anlaştığı için 4-4-2 oynadım ve Wagner'i yedeğe çektim. Bu sene yaptığım transferler ise;
    Eyong Enoh'u Ajax'tan 1m'e aldım.
    Serdar Aziz'i bedavaya aldım.
    İbrahim Toraman, John Fleck ve Tolga Ciğerci'yi kiraladım.
    Artem Kravets'i bedavaya aldım.
    Arne Friedrich'i bedavaya aldım.
    Tolga'yı 1m'e aldım.
    Bülent Ertuğrul'u da bedavaya aldım.

Yabancı kontenjanı açmam gerekti ve Karce'yi 1.5'a sattım. Ligde 4'te 4 gidiyorum Şl grubum Marsilya Kopenhag ve İnter. İlk maçta Marsilya'ya yenildim. Gerçekten çok alternatifli bir kadro olduğunu düşünüyorum. Oynattığım sistem ve takım kadrom bu. Ayrıca Artem Kravets Dinamo Kiev'den 2. sezon başında serbest kalıyor mutlaka alın derim. Çok sağlam bir profile sahip ve 3 lig maçında 4 gol 2 asist ile oynuyor. Quintero'yu Santos Laguna'dan aldım.

Fm 2012 Anadolu Takımları Derneği

Not : sağ bekte Serdar Kurtuluş sol bekte Çağlar birinci oynuyor resimde sakatlıklarından dolayı Ferhat ve Elyasa vardı.

• S.Aleyküm
    Ben gebzespor ile başladım 3. ligten 2. lige çıktım ve sadece 2 maç yenildim 1 sezon boyunca..şuan 2 ligde 4de 4 gidiyorum ..:D aldığım oyunculara şuana kadar hiç para vermedim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.