Şimdi Ara

fm 2012 oyunu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 2-3 yıldır cm 10 oynuyorum,daha öncede fm 2006-7-8 serisini oynadım.benim sorum şu:
    önceki oyunları oynarken film izleyip,internette geziniyordum ya da başka şeylerle meşgul olabiliyordum.oyun arka planda çalışıyordu.fakat fm 2012 arka plana atınca oyunda beklemeye geçiyor.acaba bu ayarlardan mı yoksa bu seride oyun ekranı açık olmak zorunda mı.

• Pencere modun da çalıştır oyunu hocam
  • öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim.ayarlarda pencere modu diye bir ibare göremedim.daha önceki serilerde ben ayar yapmadan arka planda oyun çalışıyordu.tam ekran ayarından mı pencere moduna geçiliyor.daha önce hiç denemediğim için soruyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim.ayarlarda pencere modu diye bir ibare göremedim.daha önceki serilerde ben ayar yapmadan arka planda oyun çalışıyordu.tam ekran ayarından mı pencere moduna geçiliyor.daha önce hiç denemediğim için soruyorum,

Hocam ana menüde network game settings yazması lazım oraya girip preferences var yukarıda ona tıklayıp display&sounds menüsüne gir aşağıda görüntü modu falan yazması
    lazım onu pencere modunu seçerek oyunu pencere modunda oynayabilirsiniz

Kusura bakma şimdiden hocam anlatımda bozukluk olmuş olabilir
  • preferences>display&sound>display mode> windowed pencere moduna bu şekilde geçebilirsin.

quote:

Eğer bu mod seçilemiyorsa (donuksa):
    Masaüstündeki FM2012 kısayoluna sağ tıklayıp "ÖZELLİKLER"e giriyoruz. Buradan "Hedef" bölümününde yer alan adres dizininin sonuna bir boşluk bırakıp -small_screen -windowed yazıyoruz. "Çalıştır" bölümününde "Normal pencere" olduğunu kontrol ediyoruz. Aşağıda gösterilmiştir:
     fm 2012 oyunu ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşaşi -- 29 Şubat 2012; 0:14:28 >

• Haşaşi ve Reshennes* arkadaşlar ikinizede teşekkür ederim.akşam eve gittiğimde dediklerinizi yapacağım.
    sağolun
    bol muhabbetler dilerim
  • dediğin yerden ayarı buldum ve yaptım.tekrar teşekkürler arkadaşlar
  • Rica ederim keyifli oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.