internette bulabildiğim 12.0.3 ve 12.0.4 var. bunların daha öncesi ve daha sonrası var mı? oyunu birazdan yüklücem, her şey tam olsun istiyorum...
quote:Orijinalden alıntı: eternal soul internette bulabildiğim 12.0.3 ve 12.0.4 var. bunların daha öncesi ve daha sonrası var mı? oyunu birazdan yüklücem, her şey tam olsun istiyorum... Korsan oyundan bahsediyorsun sanırım, 12.0.4'ten sonrasını kıramadılar. Yani korsanlar için en son 12.0.4 var. Orjinal oyun ise 12.2.1 sürümünde.
quote:Orijinalden alıntı: Real D quote:Orijinalden alıntı: eternal soul internette bulabildiğim 12.0.3 ve 12.0.4 var. bunların daha öncesi ve daha sonrası var mı? oyunu birazdan yüklücem, her şey tam olsun istiyorum... Korsan oyundan bahsediyorsun sanırım, 12.0.4'ten sonrasını kıramadılar. Yani korsanlar için en son 12.0.4 var. Orjinal oyun ise 12.2.1 sürümünde. peki bu patchleri sırasıyla kurmasam olur mu? sonra çıkan bir patch, bir öncekilerini kapsıyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: eternal soul quote:Orijinalden alıntı: Real D quote:Orijinalden alıntı: eternal soul internette bulabildiğim 12.0.3 ve 12.0.4 var. bunların daha öncesi ve daha sonrası var mı? oyunu birazdan yüklücem, her şey tam olsun istiyorum... Korsan oyundan bahsediyorsun sanırım, 12.0.4'ten sonrasını kıramadılar. Yani korsanlar için en son 12.0.4 var. Orjinal oyun ise 12.2.1 sürümünde. peki bu patchleri sırasıyla kurmasam olur mu? sonra çıkan bir patch, bir öncekilerini kapsıyor mu? Evet kapsıyor, 12.0.4'ü kurman yeterli.