Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FM12'de çoook olsada FM12'dek imse gelmediğinden kimseyi keşfetmedim
    Düşük ligler için Calleja'yı öneririm sol bekte iyi. 10 sezon la liga kariyeri var.
    Yine benjani calleja gibi serbest onunda EPL kariyeri var 5+sezon. İyi defansif forvet gol atmaz ama fena değil o da alt ligleri çin iyi.
  • 7.ligden takım aldım çok oyuncu keşfettim ma buraya yazsam ne olur yazmasam ne olur

mitch rose mesela harika defans kiraladım rotherdam dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 28 Ağustos 2013; 18:36:19 >
  • Emre Tali
    İlk sezonda 15 yaşında. Üzerine düşülürse Almeida gibi futbolcuları 3 e 5 e katlar
  • Beyler ben keşfettim demiyim ama çok iyi futbolcular. Hepsini denedim işimi gördüler.(başka takımlarda denedim)
    FM 2013 de bakarsınız ama söyliyim baştan bence hepsine bakın. Bazıları genç yetenek.. Arkadaşlar full 5 yıldızları paylaştım.
    DÜNYA ÇAPINDA KEŞFETTİĞİM OYUNCULAR:
    Jhon Cordoba: Araya kaçabilen,hızlı,güçlü(sert,vücüdunu kullanabilen),topu saklayabilen,her 2 ayagınıda cok iyi kullanabiliyor.(Santrafor)
    Nicolás Castillo: sağ ayaklı, teknik, kuvvetli, hızlı, hava topları, manevra(reaksiyon),sogukkanlı(sakin),sezgi,liderlik,vole,bitiricilik (ST(asıl),SLK,SĞK)
    Bryan Rabello: sağ ayaklı,hızlı,topsürme, yaratıcılık, pas verme,sakin(sogukkanlı),konsantrasyon,orta açma, kontrol,çalısma azmi, bitiricilik,sezgi,liderlik,duran toplar,vole,dayanma gücü (yorulmama), korner,uzun top,penaltı... kuvvet ve hava topları kötü... Çok iyi futbolcu. (Solkanat(asıl),ofansif orta saha ve sağ kanat)
    Giorgian de Arrascaeta:sağ ayaklı, çok teknik, duran top, hızlı, yetenekli, pas verme, oyun kuruculuk, liderlik (ofansif orta saha(asıl) ve sağ kanat) Hızlı futbolcu öneririm.
    Cristian Bonilla: Bilindik bir kaleci. şut durdurma, oyuna sokma topu, karsı karsıya, konsantrasnyon, sakin,uzun toplarda iyi kötü özellikleri ise alan komutanlıgında kötü ve hızlı değil. (KALECİ)Harika kaleci Atlético Nacional den kolayca alabilirsiniz.
    Nicolas Lopez: sol ayaklı, hız, top sürme, kontrol, konsantrasyon, yaratıcılık, pas verme,bitiricilik, sogukkanlılık,sezgi, penaltılar, liderlik, dayanma gücü(yorulmama) kötü özellikleri agresif ve kuvvetsiz olması (Santrafor(asıl)ve sağve sol kanatlar) Mükemmel.
    Daniel Carvajal: sağ ayaklı, hız, Pozisyon Alma,Pas Verme,çalışma azmi, markaj, orta açma, tepki, Kuvvet,Konsantrasyon, hava toplar, top sürme, uzun pas, topa sahip olma, kontrol, yaratıcılık, sakin, uzun şutlar, kararlılık, sezgi yorulmama, uzun toplar, liderlik, vole, korner, serbest vuruş (SĞB) RM'den zorlayarak alabileceğiniz harika bir oyuncu yetenekleri göz kamaştırıcı.
    Florian Thauvin: sol ayaklı, top sürme, yaratıcılık, hız, uzun sutlar, pas verme,sezgi yorulmama, liderlik, serbest vurus, vole,kararlılık fakat hava topları kötü. (ofansif orta saha (asıl) sağ kanat ve sol kanat) Alınması gereken türden. (Beşiktaş , Fener vs. için şampiyonluğu getirebilecek güçte.)
    Marco Verratti: sağ ayaklı, Pas Verme, Kontrol, topa sahip olma, Pozisyon Alma, kararlılık, Uzun Pas, Yaratıcılık, Markaj, çalışma azmi, hız, Top Sürme, sakin, Konsantrasyon, Orta Açma, Uzun şutlar, liderlik, yorulmama, serbest vurus, korner, uzun top, penaltı kötü olarak kafa topları. (Orta saha ve defansif orta saha (asıl) ofansifte var)
    Haris Seferovic: sol ayaklı, pas verme, sut cekme, uzaktan sut serbest vuruş. (Arkadaşlar arkadaşım önerdi bunu da şuanda da bunu yollamak zorundayım. Mevkiisine siz bakın.) ARKADAŞLAR BİR SONRAKİ KONUM: TÜRKİYE ÇAPINDA KEŞFETTİĞİM OYUNCULAR'I 18.1.2014 Cumartesi günü yollamayı planlıyorum. Bu yazının yorum kısmına da Cumartesi paylaşırım. BOL FM'Lİ GÜNLER !!!!!

• Beyler sabırla okursanız işinizi gören futbolcular olur. Bazıları biliniyor ama özelliklerini de paylaşayım dedim.(Burak Yılmaz vs.)
    Bir önceki cevabımda dünya çapında keşfettiğim ***** yıldızlı futbolculardı. Şimdi ise TR çapında keşfettiğim futbolcular.
    TÜRKİYE ÇAPINDA KEŞFETTİĞİM FUTBOLCULAR:
    GALATASARAY-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Burak Yılmaz: hız, bitiriş, Kuvvet, Uzun şutlar, çeviklik, hava topları, Top Sürme, Kontrol, Yaratıcılık, kararlılık, Pozisyon Alma, çalışma azmi, sakinlik, Konsantrasyon, Penaltılar, Serbest Vuruş.
    Emre Çolak: hız, Top Sürme, Yaratıcılık, topa sahip olma, Uzun şutlar, Kontrol, Pas Verme.
    Oğulcan Çağlayan: çift ayaklı, yetenekli, hızlı, sakin, yaratıcılık, liderlik ilerde çok iyi olabilecek oyuncu. (Genç yetenek deneyin derim.)
    BEŞİKTAŞ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Oğuzhan Özyakup: hız, çeviklik, Top Sürme, Pas Verme, Uzun şutlar, Yaratıcılık, Kontrol. (Genç yetenek deneyin derim.)
    Muhammed Demirci: : hız, Orta Açma, Top Sürme, Yaratıcılık, Bitiricilik, Uzun Pas, Konsantrasyon, Pas Verme, korner, serbest vuruş
    Olcay Şahan: Pozisyon Alma, hız, top sürme, yorulmama, pas verme, pozisyon alma, hızlanma, çeviklik, Kuvvet, Kontrol
    Gökhan Töre: Top Sürme, Kuvvet, Kontrol, hız, Pozisyon Alma, hızlanma, çeviklik, yorulmama, pas verme
    FENERBAHÇE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alper Potuk: sağ ayaklı, Uzun şutlar, Yaratıcılık, hız, çalışma azmi, sakinlik, Konsantrasyon, topa sahip olma, hızlanma, yetenek, hız, vole Serbest vuruş, uzun toplar, yorulmama kötü olarak hava topları ve biraz kuvvetsiz olması (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.)
    Salih Uçan: sağ ayaklı, agresiflik, Yaratıcılık, Uzun şutlar, topa sahip olma, Pozisyon Alma, hız, sakinlik, Kontrol, Uzun Pas, Pas Verme, çalışma azmi, Bitiricilik, Konsantrasyon, çeviklik, kararlılık, uzun pas (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.GENÇ YETENEK.)
    Recep Niyaz: sağ ayaklı, hız, topa sahip olma, Yaratıcılık, Kontrol, Top Sürme, Pas Verme, çeviklik, hızlanma, penaltı, serbest vuruş (Genç yetenek, ileride daha büyük kulüpler transfer teklifi yapabilir.) (Liverpool, Arsenal vs.)
    TRABZONSPOR----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Onur Kıvrak: sağ ayaklı, konsantrasyon, hız, karsı karsıya(çok iyi),refleks, pozisyon alma, kararlılık, liderlik iyi fakat hava topları kötü. (GELECEK VAADEDEN.)
    BURSASPOR-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Serdar Aziz: sağ ayaklı, hava topları, topa sahip olma, kuvvet, markaj, konsantrasyon, yorulmama. (5 yıldız değil ama tavsiye ediyorum.)
    Enes Ünal: teknik, pas verme, topsuz alan, bitiricilik, fiziği iyi, yaratıcılık, sakinlik, hız, hızlanma, çeviklik, kafa.
    KAYSERİSPOR-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Okay Yokuşlu: hız, Konsantrasyon, pas verme, uzaktan şut, top sürme, yorulmama, yaratıcılık, uzun pas, çalışma azmi.
    ELAZIĞSPOR------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Serdar Gürler: hız, top sürme, bitiriş, uzaktan şut, yaratıcılık, sakinlik, liderlik, pas verme.
    ESKİŞEHİRSPOR--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Erkan Zengin: yetenek, top sürme, hız, hızlanma, kuvvet, uzaktan şut, bitiriş, yaratıcılık, orta açma, denge, teknik
    GAZİANTEPSPOR-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Muhammet Demir: sağ ayaklı, hız, teknik, pas, topsuz alan, hava topları, yaratıcılık, bitiriş, vole, yetenek. (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.)
    KARABÜKSPOR---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Lomana Lua Lua: teknik, bitiriş, sakinlik, hız, top sürme, uzaktan sut, pas, yaratıcılık, yorulmama, hızlanma, çeviklik. (Transferden sonrası şampiyonluk.)
    KASIMPAŞASPOR------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kalu Uche: bitiriş, topsuz alan, yaratıcılık, serbest vuruş, teknik, kuvvet, hava topları, yavaş oyuncu. (Lua Lua ile güzel gider.)
    SİVASSPOR------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Aatif Chahechouhe: pas verme, yaratıcılık, top sürme, çeviklik, yetenek, hız, hızlanma, teknik, bitiriş, uzaktan şut. (Harika futbolcu. Her yerden gol atıyor.)
    ÇAYKUR RİZESPOR----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ali Adnan: sol ayaklı, top sürme, serbest vuruş, uzaktan sut, markaj, top kapma. (Recep Niyaz gibi geleceği açık futbolcu. Kolayca transfer edilebilir.)
    Léonard Kweuke: Bitiriş, Kuvvet, Uzun Pas, topa sahip olma, Top Sürme, hız, hızlanma, denge, teknik, hava topları. (Ali Adnan ile harikalar yaratıyorlar.)
    KAYSERİ ERCİYESSPOR-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Björn Vleminckx: Kuvvet, agresiflik, Bitiriş, hava topları(çok iyi), çalışma azmi, uzun toplar, uzun şular, dayanıklılık, güç, kuvvet, teknik, topsuz alan. (İdare ediyor.)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TÜRKİYE LİGİNDE OLMAYAN OYUNCULAR:
    Koray Günter: sağ ayaklı, kuvvet, hava topları, topa sahip olma, markaj, hız, tepki(reaksiyon), liderlik, sezgi, yorulmama. (DORTMUND)
    Kerim Frei: Top Sürme, Pas Verme, Uzun şutlar, raksiyon(cabukluk), Uzun Pas, Kuvvet, hız, kararlılık, yorulmama, serbest vurus, kornerler,topa sahip olma, liderlik, uzun toplar kötü olarak hava topları. (FULHAM)
    Emre Can: top kapma, çalıskanlık, pas verme, hava topları, markaj. (EN SON BAKTIĞIMDA SERBEST TRANSFERDİ.)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.