Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bagavir

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Gonzalo Fierro.. Forvet olanı ararken buldum ortasahada kanatlarda oynayabiliyor, forvete koyarsanır poacher olarak çıktığı her maç 1 gol var, defansif olarak da sağ bek oynayabiliyor.Hamit Altıntop'un genç ve bitiriciliği iyi olanı olarak görülebilir.

Genç?????
    28 yaşında.

Genç Semih gibi
  • quote:

quote:

quote:

Gonzalo Fierro.. Forvet olanı ararken buldum ortasahada kanatlarda oynayabiliyor, forvete koyarsanır poacher olarak çıktığı her maç 1 gol var, defansif olarak da sağ bek oynayabiliyor.Hamit Altıntop'un genç ve bitiriciliği iyi olanı olarak görülebilir.

Genç?????
    28 yaşında.

Genç Semih gibi

FM'de genç en fazla 22-23 falandır bana göre, hatta 21.
    28 yaşındaki bir oyuncuyu çok çok zorda kalmadıkça transfer etmem.
    gerçi biraz önce 41 yaşındaki Mondragon'u transfer ettim ama o da gelecek sene kaleci antrenörü olacak hemen bağlayım dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genç?????
    28 yaşında.

Genç Semih gibi

FM'de genç en fazla 22-23 falandır bana göre, hatta 21.
    28 yaşındaki bir oyuncuyu çok çok zorda kalmadıkça transfer etmem.
    gerçi biraz önce 41 yaşındaki Mondragon'u transfer ettim ama o da gelecek sene kaleci antrenörü olacak hemen bağlayım dedim

Ya ben ilk sene almıştım Eskişehirspor'a malum ilk hedef Avrupa'ya katılmaktı ama sonra takım iyi oynadı ligi ilk sene ikinci bitirdik.Bu eleman da böyle nerde sakatlık olursa orda oynadı bu sene ikinci sezonum ve yine çoğunlukta yedek sözleşmesi bitince serbest bırakıcam zaten.

O değil de Atletico bana Cristian Rodriguez'i önerdi sözleşme teklifimi bile kabul etti ama Almeira'ya gitti ve 700.000€ daha ucuza gitti o çok koydu bana 3.4 Milyon €'ya adam gibi yıldız oyuncu geliyordu Eskişehir'e.

• Agustin Torassa.
  • Eric Mathoho. MİY da coşmuştu.
  • Salvatore Aronica
    Hem genç , hem de ucuz
    Sol bekte oynar kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

Salvatore Aronica
    Hem genç , hem de ucuz
    Sol bekte oynar kendisi

Salvatore Aronica, Napoli'de başlayandan mı bahsediyorsunuz? 32 yaşında o adam, nasıl genç? Tabii o ise
  • Celso Borges.
  • Andrea Bertolacci

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

Andrea Bertolacci

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular

Bu adamı 1 sezon sonra bedavaya alıyorum. Sociedad'da şov yaptı.
  • Herkes yüzünü batıya dönmüş
    0 - 4 M arası maliyetle alınabilecek bir kaç oyuncu da ben yazayımmm

1- Ahmed khalil = BAE

2- Sebastian soria = KATAR

3-Yaser al-qahtani (4.2M gibi alabilirsiniz) = SUA

4-Abdul rahman al-qahtani = SUA

5- Khalfan ibrahim = KATAR

6- Hamdan al-kamali = BAE

Çok düşük olmdığı sürece takım seçmezler huzursuzluk çıkarmazlar dil probleminden sıkıntı olabiliyor diye 2şer oyuncu yazdım hiç yoksa
    1 ve 6 numarayı deneyin pişman olmazsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: julcesar35

Herkes yüzünü batıya dönmüş
    0 - 4 M arası maliyetle alınabilecek bir kaç oyuncu da ben yazayımmm

1- Ahmed khalil = BAE

2- Sebastian soria = KATAR

3-Yaser al-qahtani (4.2M gibi alabilirsiniz) = SUA

4-Abdul rahman al-qahtani = SUA

5- Khalfan ibrahim = KATAR

6- Hamdan al-kamali = BAE

Çok düşük olmdığı sürece takım seçmezler huzursuzluk çıkarmazlar dil probleminden sıkıntı olabiliyor diye 2şer oyuncu yazdım hiç yoksa
    1 ve 6 numarayı deneyin pişman olmazsınız...

Yaser'i ben önceden almıştım ve pişman oldum. Adam bir tane bile gol atamadı Galatasaray'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 6 Eylül 2012; 15:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Salvatore Aronica
    Hem genç , hem de ucuz
    Sol bekte oynar kendisi

Salvatore Aronica, Napoli'de başlayandan mı bahsediyorsunuz? 32 yaşında o adam, nasıl genç? Tabii o ise

Affedersin karıştırmışım başka futbolcunun yaşıyla. Ama yinede iyi oyuncu
    Şimdi aklıma geldi bu arada 16 yaşında Danimarkalı Lucas Andersen var. Özellikleri gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 6 Eylül 2012; 15:12:00 >

• Aslında herkesin bildiği bir isim : Emenike 5 milyon Euro'ya transfer etmiştim yıllık 1.5 alıyor,aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyor diyebilirim.Ligde 18 maç 21 gol,ŞL'de 4 maç 4 gol ile çılgın atıyor Fiyat/performans olarak bence Quintero'dan sonraki en iyi poacher oyundaki.Ayrıca antrenmanda bitiricilik ve soğukkanlılık çalıştırdım ve bitiricilik 15 iken 18,soğukkanlılık 13 iken 15 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 6 Eylül 2012; 15:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Aslında herkesin bildiği bir isim : Emenike 5 milyon Euro'ya transfer etmiştim yıllık 1.5 alıyor,aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyor diyebilirim.Ligde 18 maç 21 gol,ŞL'de 4 maç 4 gol ile çılgın atıyor Fiyat/performans olarak bence Quintero'dan sonraki en iyi poacher oyundaki.Ayrıca antrenmanda bitiricilik ve soğukkanlılık çalıştırdım ve bitiricilik 15 iken 18,soğukkanlılık 13 iken 15 oldu

Poacher ne bu arada ben türkçe oynuyorum da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Aslında herkesin bildiği bir isim : Emenike 5 milyon Euro'ya transfer etmiştim yıllık 1.5 alıyor,aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyor diyebilirim.Ligde 18 maç 21 gol,ŞL'de 4 maç 4 gol ile çılgın atıyor Fiyat/performans olarak bence Quintero'dan sonraki en iyi poacher oyundaki.Ayrıca antrenmanda bitiricilik ve soğukkanlılık çalıştırdım ve bitiricilik 15 iken 18,soğukkanlılık 13 iken 15 oldu

Poacher ne bu arada ben türkçe oynuyorum da.

Fırsatçı golcü demek

•  FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular
  • FM 2012 : Tiago dutra

FM 2013 : Benzia Yassine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz mı gazoz -- 10 Kasım 2012; 23:41:35 >
  • Öncelikle önerenlere teşekkür ediyorum ama şu Jelle Vossen mi ney karın ağrısı herifse sanırım sizin lige uyum sağlamış Fransa Liginde herif 17 maçta 0 gol 0 asist 2 penaltı kaçırdı karşı karşıya golü yok her maç en az 4-5 pozisyona giriyor.Bende en sonunda satılık listesine koydum :).
  • evegeny starikovu galiba ben keşfettim dahada varda aklıma bu geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.