Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercektede olan oyuncular soyleyin afrikali olsun
  • Emmanuel Mayuka 16 maç 14 gol 7 asist.
  • Arkadaşlar sercar sararer var . Onu alın mükemmel oyun sergiliyo hem sağ açık hem sol açık , ışık gibi ve çok yetenekli yürüyerek adam geçiyo . kemal tokak var samsun da onu da alın mükemmel stoper olur . değeri 1.5 m du bremen 6 m verdi bırakmadım 2 sezon sonra city ye 12.75 e bıraktım .
  • 2012'de değilde başta Cm 03/04 olmak üzere önceki Cm sürümlerinde Anatoli Todorov adında Litex takımından forvet bulmuştum. Adam sezon başına 40 gol ortalaması ve Şampiyonlar Ligi'nde gol kralı oluyordu yav. Müthiş bir fenomendi benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar artık 2013 devri başladı :). Yeni tespitlerinizi, bulduğunuz oyuncular bekliyoruz bol fM'li günler
  • 2012'nin efsaneleri ''Kara'' ''Jali'' ''Badelj'' e bakan oldumu nasıl profilleri :)
  • oyuna kısıtlı bakabildim portodan kelvin brezilyada bir takımdan ademilson iyi oyuncular olacak buraya ilk yazan olarak geceyim.kürek çıkarsa daha da bulunur bolca biraz bakabildim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

2012'nin efsaneleri ''Kara'' ''Jali'' ''Badelj'' e bakan oldumu nasıl profilleri :)

kara yine iyi bende SLB aldı galatasarayıma getiremedim parasızlıktan karayı fmden önce bilirim ama hala tromsoden alan olmadı adam sadece oyunlarda iyi heralde.badelj yeni transfer olmus heralde schalkeydi yanlış hatırlamıyorsam hsv de olabilir jaliyi onerdiler bakmadım ygetterseni almıstım
  • Ulrik Yttergård Jenssen , Leonard Kweuke bu iki oyuncuya bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: da_boss

oyuna kısıtlı bakabildim portodan kelvin brezilyada bir takımdan ademilson iyi oyuncular olacak buraya ilk yazan olarak geceyim.kürek çıkarsa daha da bulunur bolca biraz bakabildim sadece

ademilson'u benim scoutlardan biri bulup önerdi. 5,25 mio pounda aldım Fener'e. 9 maç 3 gol, 7.21 puan ortalaması ile oynuyor şu anda.
  • Mattheus 18 yasinda breZilyali amc.galatasaraya 1.8e aldim daha bir sene dolmadan degeri 5.5.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnionKnight

Mattheus 18 yasinda breZilyali amc.galatasaraya 1.8e aldim daha bir sene dolmadan degeri 5.5.

Fb ye oyuncu arıyodum karşıma siz çıktınız saolun hocam Mattheus bende
  • Ademilson santrafor birde Nem adını hatırlayamadım adamın ama o da Brezilya'lı. Ademilson'u fırsatçı forvet Nem'i ise arkasına on numara olarak koyun her maç seyir zevki yaşayın. Ademilson'u 6 milyon euroya getiriyorsun Nem'de o civarda olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Ademilson santrafor birde Nem adını hatırlayamadım adamın ama o da Brezilya'lı. Ademilson'u fırsatçı forvet Nem'i ise arkasına on numara olarak koyun her maç seyir zevki yaşayın. Ademilson'u 6 milyon euroya getiriyorsun Nem'de o civarda olması lazım.

ekleme yapayım. wellington nem'i oyunun hemen başında almazsanız avrupa'nın kalburüstü takımları anında alıyor. 4 mio pounda getirdim ben. ayrıca amrlc, st, mrlc oynayabiliyor. çok çok yönlü bir oyuncu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

quote:

Ademilson santrafor birde Nem adını hatırlayamadım adamın ama o da Brezilya'lı. Ademilson'u fırsatçı forvet Nem'i ise arkasına on numara olarak koyun her maç seyir zevki yaşayın. Ademilson'u 6 milyon euroya getiriyorsun Nem'de o civarda olması lazım.

ekleme yapayım. wellington nem'i oyunun hemen başında almazsanız avrupa'nın kalburüstü takımları anında alıyor. 4 mio pounda getirdim ben. ayrıca amrlc, st, mrlc oynayabiliyor. çok çok yönlü bir oyuncu :D

Heh evvet Wellington Nem. Eğer City, Chelsea filan yönetilmiyorsa ilk seneden alınmalı. Ben Galatasaray'a zar zor ilk sene getirdim peşinde PSG filan varken. İlk sezon bitsin yabancı sınırı düştüğünden 35 40 milyona satacağım umarım.

• James ward-prowse

Zakaria bakkali

Alvaro vadillo

• bana trabzonspora gelebilecek şöyle 1 milyon dolardan ucuz olacak yırtıcı özelliği olan yada en azından yakaladığı pozisyonu direğe kaleciye nişanlamayan forvet önerir misiniz yaş önemli değil
  • 2012'de büsürü vardıda unuttum hep orjinal oyun aldım daha oyuna başladım sıkıntılı bi dönemimi bekliyorum 2-3 günümü adıyıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

quote:

+1 Ve çok iyi gelişim gösteriyor.
  • Eric Lichaj.Kimsenin gelmediği takımıma geldi sağ bekin vazgeçilmezi oldu.Aslanım benim!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.