Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana luiz gustavo gibi dm oynayan ama mc dede oynayabilen bir oyuncu lazım mc oynatacam ama defansif özellikleri marking ve tackling özellikle iyi olması gerekiyor öneriler kiralamak zorundayım öneriler ona göre gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akah11 -- 9 Ağustos 2012; 18:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuNaTiC23231

quote:

Orijinalden alıntı: darkarcher1

Darwin i aldım. Fierro bi türlü gelmek bilmedi. Sol bekde atila turan gelmek istemiyor. Kimi alsam

Hasan Ali Kaldırım'ı tavsiye ederim iyi bi sol bek

Asla gelmiyor.1.5m verdim yok.Sol bek lazım ya :D Hakan balta-Çağlar Birinci değişmeli oynatıyorum
  • Ivan Tomecak.
  • Gylfi Sigurdsson
    Sidney Sam
  • Abeiku Quansah.
  • Ross Barkley :D
  • Mauricio Sperduti

sağ açıkta inanılmaz işler yaptı Beşiktaş'ta.şampiyonlar ligini ilk alışımda 8 den yüksek ortalaması vardı
  • leigh griffiths

beşiktaş'a 7milyon tl ye aldım
    2 sezonda 70den fazla gol attı
    avrupada altın ayakkabıyı aldı
    2.sezonun sonunda 60 milyon tl ye manu ya sattım
  • Carlos Villanueva Chile li kendisi kesinlikle tavsiye ederim.Orta sahada bayağı bir iş yapıyor ilk senemde pek performansını taktiğimden dolayı sevmemiştim(Forvet denemiştim) ancak daha sonra oyun kurucu olarak Amc ye çektim ve gördüğünüz gibi fiyatı 2 ye katladı.Çok sağlam özelliklere sahip.
     FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Carlos Villanueva Chile li kendisi kesinlikle tavsiye ederim.Orta sahada bayağı bir iş yapıyor ilk senemde pek performansını taktiğimden dolayı sevmemiştim(Forvet denemiştim) ancak daha sonra oyun kurucu olarak Amc ye çektim ve gördüğünüz gibi fiyatı 2 ye katladı.Çok sağlam özelliklere sahip.

hocam temanın adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

Carlos Villanueva Chile li kendisi kesinlikle tavsiye ederim.Orta sahada bayağı bir iş yapıyor ilk senemde pek performansını taktiğimden dolayı sevmemiştim(Forvet denemiştim) ancak daha sonra oyun kurucu olarak Amc ye çektim ve gördüğünüz gibi fiyatı 2 ye katladı.Çok sağlam özelliklere sahip.

hocam temanın adı nedir

Alavanja 12 diye aratırsan bulursun

• Diafro Sakho.
    İlk sezon buldum. Antalya'ya 40K'ya aldım.
    2. sezonunda 40 gol attı.
  • Facundo Ferreyra (ST) maç başı 2.8 gol ortalama
    Taras Stepanenko (DMC) maç başı top kapma 5.6
    Serdar Aziz (DC)
    Gylfi Sigurosson (M/AMC) 30 Maçta 15 Gol 32 Asist
    Mehmet Ekici (M/AMC)
  • sol bek lazım yardımcı olur musunuz
  • Sotiris Ninis.AMC pozisyonunda oynuyor.Panathinaikos'da.
  • @slymndgn fabia monzon,alvaro pereira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mypearl06 -- 31 Ağustos 2012; 16:36:32 >
  • Beyler Emre Can hakkında ne düşünüyorsunuz? İleride nasıl oluyor?
  • Gonzalo Fierro.. Forvet olanı ararken buldum ortasahada kanatlarda oynayabiliyor, forvete koyarsanır poacher olarak çıktığı her maç 1 gol var, defansif olarak da sağ bek oynayabiliyor.Hamit Altıntop'un genç ve bitiriciliği iyi olanı olarak görülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Gonzalo Fierro.. Forvet olanı ararken buldum ortasahada kanatlarda oynayabiliyor, forvete koyarsanır poacher olarak çıktığı her maç 1 gol var, defansif olarak da sağ bek oynayabiliyor.Hamit Altıntop'un genç ve bitiriciliği iyi olanı olarak görülebilir.

Genç?????
    28 yaşında.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.