Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: alprey35

Alper potuk gelişen bir oyuncu azcık paraya kıyarsanız öldürü pasları vardır sizi şaşırtablir :)

Benden 51 milyon istediler.
    Ciddiyim.

Melih vardarı bi dene AC de oynuyo ben o bölgede oynatıyorum saten asist kralıMelih vardarı bi dene AC de oynuyo ben o bölgede oynatıyorum saten asist kralı antremanın varsa çok işine yarar

• quote:

quote:

quote:

Alper potuk gelişen bir oyuncu azcık paraya kıyarsanız öldürü pasları vardır sizi şaşırtablir :)

Ciddiyim.

Melih vardarı bi dene AC de oynuyo ben o bölgede oynatıyorum saten asist kralıMelih vardarı bi dene AC de oynuyo ben o bölgede oynatıyorum saten asist kralı antremanın varsa çok işine yarar

yada Eke uzoma var göbek oynuyor 40 50k dan rahat bi şekilde alabilrsin kaliteli bi oyuncu be genç

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddiyim.

yada Eke uzoma var göbek oynuyor 40 50k dan rahat bi şekilde alabilrsin kaliteli bi oyuncu be genç

İkisini de denerim, Teşekkürler.

• Bu arada yeni bir oyuncu keşfettim Ulsan takımından Lucio kesinlikle bakın hızlı be bitirici ;)
  • Sabri Sarıoğlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Sabri Sarıoğlu

saol denerim :(((
  • quote:

quote:

Sabri Sarıoğlu

mutlaka deneyin hocam, özellikle isabetli şutlarda 1 numara

• quote:

quote:

quote:

Sabri Sarıoğlu

doğru frikikleride bi hosmus .)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sabri Sarıoğlu

doğru frikikleride bi hosmus .)

tabiki

• Victor Hugo 20 yaşında, AMC. serbest transfer ettim, takıma gelince değeri 2M gözüküyordu. Önceki yaşamında yazarmış.(Cidden böyle bir oyuncu var)
  • Düşük takımlar için (2. 3. lig) Kevin Pariente,Jamil Adam. İkisi de serbest oyuncu. Jamil Adam ilk sezon 45 maçta 43 gol attı. 7,59 ortalama. Pariente 37 maç 11 gol 18 asist 7,40 ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Mustard -- 7 Temmuz 2012; 11:06:27 >
  • Beyler şöyle Alex gibi bir adam tavsiye eder misiniz Fenerbahçe için AMC mevkine? Yaşı 27den fazla olmazsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler şöyle Alex gibi bir adam tavsiye eder misiniz Fenerbahçe için AMC mevkine? Yaşı 27den fazla olmazsa sevinirim.

gylfi sig..
  • quote:

Beyler şöyle Alex gibi bir adam tavsiye eder misiniz Fenerbahçe için AMC mevkine? Yaşı 27den fazla olmazsa sevinirim.

niye oyuncu araştırıyorsun ki .D recep niyaz var zaten 10 numara onu alexe çalıştıttır o zaten gelişir veya beğenmessin fakat melih vardar var aşırı fazla gelişiyor zaten fenere gelince takımlada uyuşunca oda güzel oynar :D antreman programında varsa problem olmaz yani
  • quote:

quote:

niye oyuncu araştırıyorsun ki .D recep niyaz var zaten 10 numara onu alexe çalıştıttır o zaten gelişir veya beğenmessin fakat melih vardar var aşırı fazla gelişiyor zaten fenere gelince takımlada uyuşunca oda güzel oynar :D antreman programında varsa problem olmaz yani

antrenman programım iyi fakat avrupada üst sıralara oynamaya çalışıyorum recep niyaz yada diğer genç yetenekler bunu kaldıramaz. ligde tabii ki oynatırım. sağol bu arada.

• quote:

quote:

quote:

antrenman programım iyi fakat avrupada üst sıralara oynamaya çalışıyorum recep niyaz yada diğer genç yetenekler bunu kaldıramaz. ligde tabii ki oynatırım. sağol bu arada.

tmm aklımda bir oyuncu daha var amc mevkisine alıştırırsan buda iyi zezinho 19 yaşında daha bende serbest başlıyor oyuna kesinlikle bakmalısın

• arkadaşlar gerçekten iyi bir aleci arıyorsanız ma kalambay diye bir aleci var gerçekten ben oynattım harika oynuyor
  • Jelle Vossen: Yavaş fakat bulduğunu atıyor.
    Davide Astori: Her anlamda çok iyi bir stoper, ama epey pahalı.
    Kirill Pavlyuchek: Oyunun fiyat, performans olarak en iyi stoperlerinden biri.
    John Fleck: Oyunun en iyi oyun kurucularından biri oluyor.
    Adam Vass: Genie Scout kullanırken tesadüf eseri bulduğum bir futbolcu, fazla gelişmiyor. Defans görevi verilip DLP rolüyle oynatıldığında çok verimli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 9 Temmuz 2012; 1:18:51 >
  • Lacina Traore
    Ricardo Kishna
    Erick Torres kesinlikle bu oyuncuları alın.
  • çok yetenekli kesinlikle alınması gereken bi genç oyuncu buldum örneğin türkyede 4 büyük takımdan birini yönetiyorsanız Joel Valencia diye bir oyuncu aşırı teknik bir oyuncu kesnlkle bakın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.