Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darwin Quintero her gittiğim takıma yanımda götürürüm.
  • Shikabala.
    Hucumun her yerinde oynayabiliyor. Misirli, Zamalek diye bir takimda oynuyor. Ucuza kapatirsiniz. Top class takimlar icin yetersiz kalabilir belki emin degilim, ama bizim Anadolu Takimlari tarzinda olan klupler icin velinimet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlos fierro ve wilfried hangisi fırsatçı oynar hangisi ileri uç forvet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlldmr

carlos fierro ve wilfried hangisi fırsatçı oynar hangisi ileri uç forvet?

Fierro fırsatçı Wilfried ileri uç forvet oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom`

quote:

tamam sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom`

quote:

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heinrich schmidtgal - sol bek mevkisinde oynuyor, kazak olduğu için yabancı statüsünde değil bu yüzden sol bek aramanıza gerek kalmaz. kendisiyle şampiyonar ligi finali dahil bir çok maça çıktım ve beni yatırmadı
  • Fm 20009 Vaclav Kadlec
    Fm 20008 Neymar
    Fm 2009 Ganso
    Fm 2010 Barış Türkmen
    Fm 2012 Bruma
  • giuseppe prestia, adryn, odisseas vlachodimos, eric mathoho, xulu
  • Beyler siz oyuncuları nasıl arıyorsunuz? Mesela bende Darwin Quintero oyuncu oynadığım ligde bir takıma transfer olmuş ama arama yaptığımda oyuncunun ismi görünmüyor? yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jag1903

Wilfried

+1 yanına birde semir stilic ' alınca stilici 25 asisttten aşağı yapmıyor :)
  • Kendi bucasporlu olarak size melih vardar' ı almanızı öneririm tugun antremanınada uydurunca özellikleri bi dehşet oluyor bucasporu süper lige çıkarttım geleckteki yeteneği 5 yıldız olarak gösteriliyor tabi tugun antremanı baya bi etkiliyor tabi :)) (bnde şuan bitiricliği 15 hız 14 teknik 14 ) kesinlikle alın
  • gökhana 12 m gelmişti bendeyken bence kesinlikle sat o pozisyonda okan alkan var başlarda problem yaşayablrsn geçn olduğundan ama sonra iyi oynar forvete gelince nyondo atusaye var çok çok ucuzdan alabilrsin bütü forvetlere değer özelliklerine bakma ben onu ilk oynattığım maçta 5 gol attı şaşırdım kaldım :S
  • Wallyson , Rasmus Falk , Jem Karacan
  • Wallyson 1.3 e alırsın , Rasmus Falk 1.1 e alırsın , Jem Karacan 3M e alırsın
  • Alper potuk gelişen bir oyuncu azcık paraya kıyarsanız öldürü pasları vardır sizi şaşırtablir :)
  • Kaleci isteyenler için ise Yves Ma Kalambay kesinlikle bakılmalı maçta gol yememe primi verirseniz fazladan etkisini farkedersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprey35

Alper potuk gelişen bir oyuncu azcık paraya kıyarsanız öldürü pasları vardır sizi şaşırtablir :)

Benden 51 milyon istediler.
    Ciddiyim.
  • Danilo Orta Sahanın Hamalıdır :D Carlos Fierro Çok Genç Fakat Sanş Verdikçe Gelişen Bir Oyuncudur
  • 51 M 8M aldım ben
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.