Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omer Damari
  • Canesin Matos, genç ama 3 büyüklerde bile ilk 11 oynayabilecek bir forvet. Genelde asist veya gol istatistiği her maç 1'in altında olmaz. Özellikle Fenerbahçe'de Alex varken "Hedef Adam", Alex yokken onun yerine oynayabilir.
  • benim gibi malta liginde oynayanlara tek önerim jazziel diye bir forvet şu anda malta 3. ligde fgura u. takımını yönetiyorum daha 4 maçta 9 gole ulaştı çok kaçırıyor ama tam olması gereken yerde gol atıyor :D her maçında mutlaka 2 gol buluyor benim gibi malta veya başka küçük liglerde oynayan arkadaşlara bire bir :D
  • Anthony Ujah
    Jelle Vossen
    Lacina Traore
    Xherdan shaqiri

hepsi genç ve birer yıldız:)
  • ben bi tane buldum elezığdaydı oradan bucaya gitmiş hemen kaptım bende 2014 yılındayım ve daha 18 yaşında eğer sizde de iyiyse kaçırmayın derim.

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular
  • Eric adlı oyuncu ofansif ortasaha çok genç değil 26 yaşında özellikle sol açıkda mükemmel oynuyor..Beşiktaşa getirdim serbest olarak şu an 7 milyon euro serbest vuruşları bu oyuncuya ayarlarsanız %90 gol olur.
  • Lenny diye bir forvet oyuna başlarken serbest, hız 18 hızlanma 17 çeviklik 19 bitiriciliği kötü 9 teknik 16 gençlerbirliğine aldım çift santrafor oynatıyorum iş yapıyor
  • Konuda güzel öneriler var deniycem.
  • Darwin Quintero
    Adam Vass
    Daniel Opare
  • Gaziantepspor kariyerimde 5. sezonumdayım. 3. sezonumda şampiyonluk geçen sezon ise Türkiye Kupası sevinci yaşadım. Bu yıl Anthony Ujah adında nijeryalı bir oyuncuyu forvet hattıma transfer ettim, coachlar ve scoutlar oyuncu için Target Man diyor fakat Ujah teknik bir oyuncu değil ama hızlı bir oyuncu mental özellikleri bir poacher için oldukça iyi, bu ismi bilenler ne olarak oynatmamı tavsiye ederler? Coachlar gibi Target Man mi yoksa başka bir alternatif üretebilir miyim?
  • Paco Alcacer - Valencia'da başlıyor.
    Ante Vukusic - Hajduk
    Leandro Moura - Gremio

• Erick Torres (Chivas), Carlos Fierro (Chivas),Yaya Sanogo(Auxerre), Emre Can. Ömer Toprak, Romario (Vitoria'da), Romulo, Siyanda Xulu, Maxym Koval, Marc-Andre ter Stegen (Mönchengladbach), Orhan Gülle, Nathan Ake, Lenny Nangis, Glyfi Sigurdsson (Hoffenheim)

Artık bilinen isimler oldu hepsi. Sağolsun oyunun içine eden wonderkid listeleri sayesinde bilmeyen kalmadı. Regen her türlü akar.
  • Yunanistan liginde Levadiakos takımnda Napoleoni diye İtalyan bir oyuncu var. Deneyin pişman olmazsınız.
  • FM alınca lazım olucak takip
  • Dante, (Borussia M. 5M€ Pigue gibi adam :D 27 yaşında.)
    Darko Lazovic (Kızıl Yıldız'da, 1.7M'e gelir, kanatta çok iyi. Çok büyük takımlar hariç oynar.)
    Sisi (Valladolid 500€ ya satışa çıkarıyor, 2 sene sonra 3-4m olur. Katkısıda büyük, kanat oyuncusu. Ortalama takım için (Türkiye İBB antep falan gibi.)
  • carlos fierro gerçi herkes biliyor ama bu adam resmen çılgın atıyor..

gaston ramirez sol açık arayanlara harika bir isim...az önce 4 asist yaptı benim oyunumda 1 maçta
  • Vladimír Weiss
    Çok iyi her maç 2-3 assist yapıyor.
  • Kolbeinn Sigþórsson
    4m euro ya aldım sadece bir maç oynadım henüz ve ilk maçta 2 gol 1 asist yaptı.Gelecek günler neler gösterecek bakalım.
     FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 31 Mayıs 2012; 3:16:22 >
  • "wilfried" tavsiye ederim ben 2.9 m euroya aldım adam 23 yaşnda gol kralı oldu 33 golle catır catır gol atıyor ffiziksel ozellıkleri cok iyi bi kaç sezon sonra dahada gelişir

Ruben Yttergård Jenssen cok iyi 2m euroya aldım orta saha oyuncusu adam on numara cok iyi milan man.united gibi bişşürü takm peşindeydi hemen alın yıllık 1.1 m euroya oynuyor pas,teknik,yarataıcılık var ayrıyetten geliştiriseniz iyi fiyata satarsnz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.