Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toloi - Defans brazilyalı ama elinizi çabuk tutun hemen kapıyorlar başta
  • Kesinlikle Leandro Damiao. 89 doğumlu ( Internacional - BRS) Fenerbahçe'ye aldığım ilk sezon 13 maçta 12 gol 4 asist ile oynuyor

Daha önce biliniyor muydu bilmiyorum ama benim duymadığım ve bilmediğim bir adamdı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrking

Kesinlikle Leandro Damiao. 89 doğumlu ( Internacional - BRS) Fenerbahçe'ye aldığım ilk sezon 13 maçta 12 gol 4 asist ile oynuyor

Daha önce biliniyor muydu bilmiyorum ama benim duymadığım ve bilmediğim bir adamdı .

Hedef adam oynatınca döktürüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angi-tr

Arkadaşlar Serdar Gürler var bilenler biliyordur zaten genç sağ açık, sol açıkta oynayabiliyor. Ayrıca Lacina Traore çok güzel bir forvet uzun boylu Fenerbahçeye aldıgım ilk sezonda 29 gol attı :)) tavsiye ederim...

Arkadaş sağ açık önermiş bende türk sol açık öneriyorum Ali Dere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 7 Şubat 2012; 18:31:01 >
  • scoutlarım potansiyel yargısı iyi ve gençlerle çalışabilen staflardır. arama yapacağı region için alınmıştır. aramalarda 20 yaş altını aratıyorum ve sonuç :

kule: bariş sarıtaş iyi orta yapan kanatlara sahipseniz bu oyuncu gol kralı olur. 2013 darıca gençlerbirliğinden aldım.

fişek: lenny nangis hızıyla defansların korkulu rüyası. yerden paslaşarak oynayacak takımlara uygundur. biraz fazla şımarık sürekli gelişiyor geliştikçe kontrat yenilemek istiyor. küçük takımlarda tutmak zor.stade malherbe caen takımından 2012 de aldım.

ortasaha beyin: michael leroy montpellier takımından 2012 transferi

defansın heryeri için: kwame diallo takımın vazgeçilmez yedeği oluyor. 2013 rtd academy takımından aldım.

özellikle umutlu olduğum sol açıklar:marques de araujo junior, lourenço barbosa

ayrıca 2014 sezonu keşfettiğim gelecek vaad eden oyuncularım:
    forvet:claudio lupi, emmanuel tchango
    box to box mc:kenneth godwin, marouene radhouani

• quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

Sergio Ojeda 18 yaşında almıştım.

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular  FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular

Bu oyuncu Fm'in kendi uydurduğu bir oyuncu olduğunu anlamadın herhalde. Resimleri karikatür olanlar Fm'in kendi çıkardığı uydurma futbolculardır.

• Atusaye Nyondo, SuperSports United'da oynuyor.
  • Andre Senghor

Ben keşfettim diyemem, scout'un keşfetti :)

Yardıran siyahi forvet..

EPL'de sezon başına ortalama 24 gol ile oynuyor.
  • Milan Badelj - Bir sezon sonra felan 5 e aldım 27 M ye sattım

Verratti 4,5 yıldız veriyor scout değerlendirin derim

Jali - İLk başlarda kapmanız gerek iyi oyuncu

Doumbia - 20 M civarı bir paraya geliyor ama tam bir gol makinesi 2 sezon sonra Barça 30 m ye sattım

Prestia - Çok genç gelişince defansın kalesi oluyor
  • Beyler Bank Asya'ya gelecek kaliteli yabancı oyuncu tavsiye eder misiniz?
  • salzburg - alan
    stoke - gylfi

gary medel cok saglam dc dir ama defansta oynatıyorum
  • wifried diye bir oyuncu var ilk sezon normal 2.sezon açılıyor 8 maç 11 gol 3 asist
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

wifried diye bir oyuncu var ilk sezon normal 2.sezon açılıyor 8 maç 11 gol 3 asist

Wilfried'i ben de aldım. Tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla kendisi wonderkid.
  • resmini koyduğum kişi regen ama olsun ilk defa böyle bi rekor ücretle transfer ettim paylaşıyım dedim :)

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular
  • Scout ekibini boşverin Ukrayna ve Rusya liglerinin üst sıralarda bulunan takımlarındaki kadrolara bakın. Yaş olarak sıralayın. 24 yaşına kadar olan oyuncu özelliklerine bakın. İlginizi çekenler hakkında rapor hazırlayın. En az 4 yıldızlı heriflerin peşine takılın. Çok gençse 1-2 milyon £ tutarken potansiyeline yakınsa 6 ila 8 milyon £ arasında gelir. Fizikleri çok sağlam oluyor. Mesela bir tane ermeni ortasaha buldum Ukrayna'da. 5-6 dil konuşan, lider özellikli, fiziği sağlam, defans hariç bütün mevkilerde oynayabilen oyuncu( her tarafta oynar mı bir adam)
    Maaş teklifi yüksek gelip de düşürmek isterseniz de Loyality ve Agent Fee yükseltin. Maaşı uzun süre vereceksiniz. Ama diğerleri tek seferliğine

Mesela oyun da oyuncu öneriyor. Bir tane Arjantinli vardı, 16 yaşında 4,5 yıldızlı, beleş fiyata aldım. Leverkusen Emre Can'ı önerdi. 4 yıldız potansiyel. Hem de Türk. Bir seneliğine Hırvatistan'da lider olan Dynamo Zagreb'e kiralık yolladım. Şampiyonlar Ligindeler.
    Serdar Aziz bedavaya geldi
    Kara, Ruben Yttergård ve Quintero ilk sezonda toplamda 7-8 milyon £ aldım. Kara'ya 15 milyonluk teklif geldi. Ruben'e 11 milyon. Ama satmadım. O kadro Şampiyonlar Lig'ini alsın ancak o zaman satarım.

Personel bulmak kolay, milli takımların personellerine bakın. Süper ötesi personeller çıkabiliyor.

• Emreni ortasahayı o kadar övmüşsün ama ismini vermemişsin. Oldu mu şimdi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Emreni ortasahayı o kadar övmüşsün ama ismini vermemişsin. Oldu mu şimdi hocam?

Henrik Mkhitaryan, adamda söz geçirme 19, dayanıklılık 16. Bir tek markajı beceremiyor. O da önemli değil benim için
  • teko modise alt liglere ingiltere 2 3 ligine geliyo cok iyi oynuyo
    napolide oynarken andrea bertolacci'yi ucuza almıstım gayet iyi gelişiyor
  • Birkaç futbolcu da benden gelsin.

Milan Badelj (Ortasaha)
    Kara (Defans)
    Keisuke Honda (Ortasaha)
    Tshabalala (Sol Kanat)
    Sinan Bolat (Kaleci)

Bunların dışında Mbaye Niang var. Fakat bir türlü teklifi kabul ettiremedim kulübüne. Ayrıca Carlos Tevez 2 sezon sonra çok ucuza satılıyor. Alabilirseniz alın. Kaç kere kontrat teklifi ettim lakin kabul etmiyor.
  • Sonunda Tevez'i aldım. Fakat Türk kültürüne uyum sağlayamıyor ve ailesi ile ülkesini özlüyor. Dolayısıyla kötü oynuyor. Alırken iyi düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.