Bildirim
FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Brezilya U-20'de Kelvin var, özellikleri iyi geldi ama adam bana gelmedi. Bir de Cruzeiro U-20'de Leo diye bir forvet var 17 yaşında, onun için de gelecekte iyi olur raporu verdiler takipteyiz bakalım.
Leo'yu ben de aldım, şu an yedek takımda, patlama yapmasını bekliyorum. -
ryad boudebouz.bu oyuncu daha keşfedilmedi mi kesinlikle öneririm -
Canlansın konu beyler -
-
Bazı genç oyuncular/Takımları/Değerleri
------------------------------------------------------------
Tiago Dutra 20 Dmc Villareal 250 K
Leonel Galeano 19 Dc Independiente 3,7 M €
Jordi Amat 18 Dc Espanyol 875 K
Alan Patrick 19 Amc Santos 4M €
Diego Renan 20 DRL Cruzeiro 5,5M €
Lucas Digne 17 DL Lille 6M € -
quote:
Orijinalden alıntı: maxikoray
Aston Villa'ya önereceğiniz kanat oyuncusu ?
belhanda -
acilen sağ/sol kanata ihtiyacım var bana tavsiye vrir misiniz 5M i aşmasın -
Kimse yazmamış. Marco Verratti -
quote:
Orijinalden alıntı: catres
Jelle Vossen
Fiziksel özellikleri kötü ama buldumu atar.
Hangi rolde oynatıyorsunuz. Topsuz alan 18 ama pozisyon a giremiyor bende. -
CARLOS DİOGO . ilk actıgınızda serbest 28 yasında güzel sol bek -
kuban takımından traore diye bir striker var.çok güzel gol atıyor.
bide biliyosunuzdur belki ama shalke takımının defansı var yunan papadaopulos yanlış yazmadıysam.hangi takımı alırsam alayım defansa bu adamı transfer ederim gol ortalamasıda çok iyidir. -
clement bayema. kamerunlu stoper. 21 yaşında. ilk sene kiralık olarak, 2.sene bonservisini free olarak alabilirsiniz. tavsiye edilir -
sergi gomez 92 doğumlu barçalı genç stoper. 3.sezonun başında bedavaya aldım kendisini beşiktaş'a egemenle birlikte şampiyonlar ligi şampiyonu yaptılar beni. -
sylvester igboun. daha önce kimse keşfetmediyse ben keşfettim. al yedeğe girsin 2. yarı en azından atsın 2 gol. tam kurtarıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stache1918 -- 30 Ocak 2012; 23:58:31 > -
arkadaşlar kimsede görmedim ama bende bir kaç kişi söyliyeyim trabzonsporu yapıyorum osvaldo 2. sezon başında serbest aldım 3 sezondur gol kralı vede genç oyuncu... khune kaleci ilk sezon 300k ya aldım o sezon malum yabancı sınırlaması var hiç kadroya almadım sonraki sezon psv ye kiraladım geri geldi 9m euro ya sattım hiç oynatmadığım halde ... trabzonda burak yılmaz 2 sezon sonra değeri 13,5m oluyor damien marcq 3.3m ye aldım değeri 89.5m oldu sebastian blanco 4.5 m ye aldım değeri 12m oldu he bu arada trabzonun kalecisi onurda harika gelişio he bide bora kalyon valla transfer dönemi bitmek üzere glowackiyi sattım bora kalyonu acele ile aldım özellikleri o kadar iyi deil ama stoper olmasına rağmen bi sezonda valla 17 gol attı stoper olmasına rağmen her kornerde atıo kafaa özelliği var ama kesin önerdiğim ucuz ve harika OSVALDO VE KHUNE
-
Vladimir Yurchenko -
Arkadaşlar Serdar Gürler var bilenler biliyordur zaten genç sağ açık, sol açıkta oynayabiliyor. Ayrıca Lacina Traore çok güzel bir forvet uzun boylu Fenerbahçeye aldıgım ilk sezonda 29 gol attı :)) tavsiye ederim... -
-
El Ghanassy
Kuzenimle ortak kariyer yaparken Galatasaraya almıştım. Bayağı iş yapmıştı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X