Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darwin Quintero muhteşem bir golcü. Devre arası Antep'e aldım Cenk Tosun'u satıp, 8 maç 8 gol 3 asist ile oynuyor aslanım. Ayrıca ben keşfettim diyemem tam yani mutlaka bilen vardır ama kendim buldum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Darwin Quintero muhteşem bir golcü. Devre arası Antep'e aldım Cenk Tosun'u satıp, 8 maç 8 gol 3 asist ile oynuyor aslanım. Ayrıca ben keşfettim diyemem tam yani mutlaka bilen vardır ama kendim buldum yani.

benim GS ye aldıgım ilk oyuncu :)
    ilk 3 macta 6 gol attı. ligin 10. haftasında biraz durgunlastı. ama iyi golcu
  • Kweuke
  • 2009 yilinda buldugum 2.lig takimina(bolumuydu neydi ya) aldigim tunuslu oyuncumu buldum tijani belaid i nin ustu garip tunus milli takiminda gorursunuz iyi oyuncudur ozellikleri de iyi zaten bakin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkeita

quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Benden başka keşfeden yoksa ben keşfettim Yıllık 3 milyon euro teklif ettim man utdi reddedip fenere geldi.
     FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular

O adam FM 2012'nin efsanesi olma yolunda ilerliyor.

yok canım ne efsanesi aynı özellikler musa çağıranda da var:( adam akıllı bir türk regen bulamıyorum:(

• Wilfried'ı şansa bulduğumda henüz forumda oynayan yoktu
  • Erick Torres'i forumda ünlü eden benim sanırım.Hiç bi yardım olmadan tesadüfen buldum.
  • Alper Uludağ . GS ile oynuyordum. hem genç hem çok iyi oynuyor. rierayı falan 4e katlar
  • Size 2 dmc önerecegim ilk olarak alfred n'diaye 2nci sezon bursadan aldım kaliteli birine benziyor

2nci dmc ise zargo toure yine ikinci sezon USBCO'dan(Boulogne bilinen adıyla) aldım n'diayenin yedegi.

• Sidney Sam (Leverkusen de oynuyor)
    Muhteşem bir kanat oyuncusu 2.sezon 1.1M'e alabilirsiniz gelecekte değeri dahada artacak.
  • quote:

Hasan alinin puanlarına bakmayın, bence alınabilecek en iyi sol bek

Bu topikte şuana kadar önerdiğim adamlardan herkes memnun kaldı, birkaç adam daha ekleyeyim o zaman

Önceden eklediklerim;

quote:

Carlos Fierro (özellikle tr liginde gol makinesi)
    Tolga Cigerci (Nuri, Mehmet, İlkay alternatifi genç potansiyeli yüksek harika bir orta saha. İnanılmaz gelişiyor, Real 18m euro teklif etti kabul etmedim.)
    Water Montillo (Kesinlikle ilk sezon alın başkada oyuncu almayın. Sağ kanatta oynatın, adeta bir gol makinesi, oyunu müthiş kuruyor. Şuan takımımın en değerli futbolcusu, 5m euro gibi bir rakama almıştım değeri 22m euroya yükseldi.)
    Kara (Oyunun belkide en iyi defans oyuncusu. DMC oynuyor ama Dc'ye kaydırabilirsiniz. 1 sezon sonra profili Gerrard Pique ile aynı olur. Başlangıçta 1m euroya alınabilir.)
    Romario (Harika bil sağ bek...)
    Sinan Bolat (Muslera'yı gönderme sebebim )
    Diego Buonanotte (2.sezon aldım, walter montillo sakatken takımı bu eleman çekti. Tam bir kanat oyuncusu, 2m euroya alınabilir.)
    Adam Johnson (Man. City'de oynuyor, mutsuz. Takımı istemiyor 5m euroya alabilirsiniz. Takıma alıştı mı asist kralı olması çok doğal.)
    Hasan Ali Kaldırım: (Puanlarına bakmayın, bence galatasarayda en iyi iş yapan sol bek kendisi. Türk olmasıda çok iyi bir +++)
    Sezgin Coskun: (Sağ ve sol bekte oynayabiliyor. Çok iyi bir yedek alternatif oyuncu olabilir.)

Şimdi yeni tespitlerime gelecek olursak;
    Milan Badelj: TR kuru baz alındığında 11.5M TL yani 4m euro civarına alınabiliyor. Kesinlikle oyunun en iyi ortasahası olmaya aday. Ben böyle bir Advanced Playmarker görmedim... Real her sezon peşinde koşuyor, elinizi çabuk tutun alma konusunda.
    Emre Can: Türk olduğu için yazdım. Güzel bir DM yedeği olabilir, çok geliştiği söylenemez. Kiralayın sonra bonservis alın.
    Ganso: Bu oyuncuu herkes bilir. 37.5m TL'ye en başta alınabiliyor, kaçırılmaması gerekn bir oyuncu. Ben City'e kaptırdım...
    Ruben Yttergard Jenssen: Kara'nın takımında rastladım. 1m euro yani 2.5m TL'ye transfer edilebiliyor. Orta saha açığınız var ise kesinlikle almanız gerek bir adam. Hatta 10 numara adam

Ayrıca kesinlikle Tromso ve Metalist takımlarına bakın. Çok kaliteli ve ucuz oyuncular bulabilirsiniz.

Gojko Kacar: Çok yönlü (gerçekten çok yönlü. Santrafordan tut dc oynuyor, kanat oynuyor.) bir defansif ortasaha oyuncusu. 25m TL gibi cüzi bir miktara çok kaliteli bir 11 oyuncusu alınabilir. İster koy santrafora gol atsın, ister sağ bek oynat, ister sağ açık oynat, ister göbek oynat, ister defans oynat, istersen dmc amc vs oynat hepsinde iş görüyor. KESİNLİKLE TAVSİYE.

Cristian Ansaldi: Tam bir bek oyuncusu. Hem sağda hemde solda mükemmel iş yapıyor. Romario gelişene kadar ilk 11'de bu adamı kullanabilirsiniz.

Karim Ait Fana: Ucuza alınabilecek bir kanat oyuncusu.

Felipe Caicedo: Gol sıkıntısı çekene kesin çözüm
    Yeni oyuncular ekleyeceğim. Bu arada Mbaye Niang'a bakabilirsiniz, 4 sezonda dehşet bir gelişim gösteriyor

Bu postumu okuyan vardır. Bu oyuncuları forumda ben ünlü ettim sanırım (Not: Daha crack çıkmamıştı.)

• Kweukeyi ilk ben buldum daş gibide forvet.
  • tom diye bi adam vardı kanat oyuncusu. rusya liginden bi takımda oynuyordu. ufak bi takımdı ama. adını unuttum şimdi. canavar gibi bi adamdı.
  • MESSİ.
  • Wilfried
  • bunları okuduktan sonra çok özendim m.city kariyerimi bıraktım kötü veya tr liginden başlıcam
  • Vaclav Kadlec .
  • Burak Kaplan frikik 18
  • Carlos Fierro bende sonradan oyuna girdiğinde çok iyi iş yapıyo.Lokomotiv Moskova'yı 9-0 yendiğim maç 45 dakikada 3 gol atmıştı.
    Bir de Younes Shibani iyi defans oyuncusu.
  • Deniz Naki. Müthiş oynuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.