Arkadaşlar Roma'yla oynuyorum, sezon ortasındayım ve AB vizesi olmayan Leandro Damiano' yu ve onun yanında Amerika lı genç bi çocuğu sezon sonu için transfer ettim. Bu iki transfer kesinleşti ve sezon sonunda takıma gelicekler anlaşmayı öyle yaptım bu arada şu anki sezonda o iki kişilik kontejan dolu. Bu gelecek iki kişi gelecek sezonun kontenjanını da dolduracak ve biliyorsunuz ki Seri A daki kural : -bir sezonda en fazla 2 tane AB dışı oyuncu transfer edebilirsin-. Buraya kadar her şey normal, şimdi bu ikisinin yanında Yarmolenko' yu da sezon sonunda almak istiyorum (o da AB dışı oyuncu). Yarmolenko' yla sezon sonu için transfer görüşmelerine başlamama oyun izin veriyor, aslında gelecek transferlere bakarak buna izin vermemesi lazım, hatta transferi kesinleştirebiliryosunuz ama sezon sonunda transfer zamanı geldiğinde bu transferlerden biri iptal olucak ama hangisi iptal olur bilmiyorum heralde en son olduğu için Yarmolenko iptal olur şimdi benim istediğim o Abd li veletin transferini iptal edip bu ikisini almak. Bu saatten sonra kesinleşmiş transfer nasıl iptal edilir? ve bu transferlerden hangisi iptal olur? bi yardımcı olursanız sevinirim.
bilmiyorum ama şey de olabilir belki iptal etmen için sana teklif gelebilir , keske baska bi ligde baslasaydın