Şimdi Ara

FM 2013 TAKTİK !?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 2013 de bir türlü taktiklerde başarılı olamıyorum yahu nerde fm 2012 de fenerbahçeyle şampiyonlar ligini kaldırdıgım günler çok zor yapmıslar sizin önerileriniz nedir arkadaşlar ??(4-2-3-1 oynamayı seviyorum.)

• Oyunda belkide en kötü işleyen taktik 4-2-3-1 taktiğidir. Oyunun resmen bugı olan taktik ise 4-4-2 dir. Özellikle GS ile oynayanlar düzenli bir taktikle çok başarılı olabiliyorlar. Tabiki aynı taktikle bütün takımlar başarılı olabilir ama GS taktiği hazır ve takım uyumlu olduğu için çok iyi sonuçlar çıkıyor. Sen de takımı 4-4-2 ile oynatırsan özellikle markaja alınmayan Krasic ve Stoch farkını hissedersin.
  • klasik 4-4-2 oynatırım ben cm zamanlarından beri :) Kanatların iyiyse ve ortasahanda selçuk gibi pasör varsa geniş ve uzun pas oynat oyunu. Zamanla alışıyorlar

maça göre 4-5-1 4-3-3 de oynatıyorum onlarda gayet uyumlu oluyor zamanla.

oyuncuna göre taktik yap kesinlikle
    ben ilk 3 sezon uzun paslı kanat oynattım ki amrabat öküz gibi oluyor yanınada bi sol kanat aldım amrabatı sağa çektim. Ş.ligini aldırdı bana :D

smdi barça gibi oynuyorum
  • Kadrona göre değişir. Kadronu koy ona göre taktik düşünelim.
  • Yeni update tamamen 4-4-2 ve 4-4-1-1'e göre tasarlanmış,4-2-3-1 ve 4-3-3'ün işlemesi çok zor.
  • bide türkiye ligi demirören sağolsun yabancı sayısı düşüyor uyuz etti bende türkiye ligi oynamıyorum
  • 4-2-4 Akıcı - Hücüm.
  • 4-5-1 akıcı hücum son 6 maçtır bunu kullanıyorum hiç yenilmedim toplamda 15 gol attım 5 gol yedim takım beşiktaş oyuncu ayarlarıyla oynadım 2. sezonun ortasındayım bu zamana kada 4-1-2-2-1 oynuyodum ama bu kadar başarılı olamamıştım kadrom
    ----------------sinan----------------------
    j.costa---sivok--ersan--gökhan s.

sercan-ferdi-honsy-alper-erman kılıç

---------------mustafa--------------------
  • Beşiktaş ile oynuyorum 60 puan topladım daha iyisini yapan var mı ?Gs ve Fener tutulmuyor malum 2sindende her 2 maçta en az 3 gol yedim ve gol atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Beşiktaş ile oynuyorum 60 puan topladım daha iyisini yapan var mı ?Gs ve Fener tutulmuyor malum 2sindende her 2 maçta en az 3 gol yedim ve gol atamadım

Aynı durum bendede var max 2. liğe oynayabiliyorum oyuncularım ve taktiklerimde iyi her sene uefada çeyrek final görüyordum ta ki kovulana kadar...
    Oyunda saçma bir dengesizlik var kadro olarak gayet sağlam ve taktik olarakta iyi gidiyordum.Ama çözemediğim şeyler var oyunda
  • 4-2-3-1 benim de en sevdiğim taktik ama oyuncu seçimlerine dikkat etmen gerekiyor.

MC oynattığım oyuncuların bir tanesi Deep Lying Playmaker bir tanesi Ball Winning Midfielder özelliğinde ve ikisinde de savunma görevi veriyorum.

AML ve AMR oynattığım oyuncuları kanat gibi oynatmaktan çok Inside Forward oynatıyorum, içeri daha çok giriyorlar.

AMC seçimi konusunda özel bir şey yapmıyorum sadece iyi bir AMC alıyorum.

ST ise Deep Lying Forward yapıyorum, forvet oyuncusu geriye kadar gelip top alıyor, orta saha oyuncuları hücuma çok fazla katılmıyorlar.
  • 4-1-3-2 oynuyorum. eskiden de böyle oynardım..
    dm iyiyse çok etkin bir taktik oluyor bu..

zayıf takımlara karşı 4-4-2 hatta 4-3-3'e dönüyorum. zorlu takımlara karşı ise 4-2-3-1.

lakin herşeyden önemlisi senin kadron.. arkadaşlar da söylemiş zaten.. elindeki mala göre taktik belirlemelisin..
  • Her zaman 4 lü defansın onunde 2 on lıbero olsun ılerısını kendın ayarlarsın
  • Çok iyi bir taktik buldum genelde bütün maçları kendim oynamaya çalışıyorum..

Büyük takımlara karşı dengeli + kontra taktiğini uyguluyorum hiç 1 senede derbi maçlarında normalde hiç gol atamamıştım..Feneri 5-2 yendim deplasmanda acayip hoşuma gitti

Eşit takımlara karşı dengeli + standat , zayıf rakiplere karşı ise dengeli + hücum , daha küçsüzlere karşı çok akıcı + yüklen..

İlk senede 60 puan topladım bu sene 12 maç sonunda 30 puan hadi bakalım..

Taktik 4-1-3-1-1 rakipler uzaktan şut dahi çekemiyor çekseler bile çok cılız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 18 Ocak 2013; 0:01:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.