Şimdi Ara

FM 2013 Transfer Saçmalığı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar Football Manager 2013 oynuyorum. Ben bu transfer konusu kadar saçmalık görmedim. Adamın değeri 40.00 Pound yada Sterlin fotoğrafta görceksiniz. bana 6.250.000 lik teklif getiriyor. Arkadaş oyuncunun yaşı 17 bu ne değer. Bu ne saçmalıktır FM 2013 Transfer Saçmalığı!!!
     FM 2013 Transfer Saçmalığı!!!

• 1 futbolcunun değeri oyuncunun sezonluk performansına, kontratının değerine ve oynadığı ligin kalitesinin kat sayısına göre hesaplanır.

Galatasaray Bruma'yı alırken değeri 1-2 milyon euroydu. 10 milyona aldı. Şuan ki değeri 5 milyon civarı. 15 milyon verselerde satılacak bir oyuncu değil.

Şimdi oyunda geleceğin en iyi oyuncularından biri sırf alt ligde oynadığından, maaşı düşük ve değeri 40 bin diye 1 milyona alabileceğini mi zannediyorsunuz?

O zaman Galatasaray yada başka külüpler gitsin diğer takımların tüm alt yapıdaki iyi oyuncuları değerine yada değerinin 5 10 katını ödeyerek alsın olur mu? Bu nasıl bir mantık?
  • Adamın gözlemci raporu 5 yıldız.
    en fazla 3 sene sonra 50 milyon euroya satacağın oyuncuyu sana 40 bine mi vereceklerdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 transfer değer editleme
    15 yıl önce açıldı
    FM 08 2023 Transfer UPDATE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.