Bildirim
fm 2014 bugmu yoksa gerçekmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
zihinl ve fiziksel özellileri baya bi düşük tabi 14 yaşında ve yükselip yükselmemesi tamamen riskli bence zihinsel özellikleri yükselir ona şüphem yok ama fiziksel olarak hızlanma çeviklik güç filan zor diye düşünüyorum beşiktaş da bi ara oynayan ailton gibi olur geleni atar ama koşmaz :D -
Kaçırma Süper bi golcü olur bundan üzerinde durursan -
Bug değil regen. Oyunda ilerledikçe bunlardan daha çok görürsün. Fiziksel olarak baya kötü ama daha 14 yaşında toparlayabilir. Potansiyeli en az ortalama ve kişiliği de yerindeyse, sen de oyuncunun üzerine düşersen, önemli bir yıldız yapabilirsin bundan -
Ortalama bir regen ama ustune dusersen iyi seyler cikarabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize denk gelmez. -
regenlerin yüzleri olmuyor mu ? -
-
Konuyu açan arkadaşın gösterdiği oyuncu regen değil.Regenlerin yapay yüzleri oluyor. -
büyük oyuncu olur...
alt yapı tesislerin ve antrenörlerin iyiyse sakın kiralama... 18 yaşına kadar alt yapıda tut, ağır komple forvet idmanı yaptır...
18 yaşında zaten 11 oynayacak seviyeye gelir... gerçekten iyi bir oyuncu...
fiziksel özellikleri çok rahat gelişir... -
regen değilse ne oluyor bu ? temsilci tavsiye etti bakdığımda hiçbir klüpte oynamıyordu serbestti yani -
hocam temanızın ismini alabilirmiyim -
Oyuncu regen değil. Bu oyuncu standart liglerde gözükmüyor olabilir. Brezilya alt liglerini açtıysan oradan çıkmış olabilir. Regenlerin benim attığım resimdeki gibi yüzleri oluyor.
Gönderdiğim resimlerdeki tema Steklo. Ayrıca resimlerdeki oyun geçen senenin oyunu. Zaten belirttiydim. Daha o tema 2014 için çıkmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Oyuncu regen değil. Bu oyuncu standart liglerde gözükmüyor olabilir. Brezilya alt liglerini açtıysan oradan çıkmış olabilir. Regenlerin benim attığım resimdeki gibi yüzleri oluyor.
Gönderdiğim resimlerdeki tema Steklo. Ayrıca resimlerdeki oyun geçen senenin oyunu. Zaten belirttiydim. Daha o tema 2014 için çıkmadı.
hocam az önce oyunu açtım oyuncunun resmi gözüktü sizdeki gibi.Fakat önceden oynadıgı hiçbir takım gözükmüyor boş -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasanali16
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Gönderdiğim resimlerdeki tema Steklo. Ayrıca resimlerdeki oyun geçen senenin oyunu. Zaten belirttiydim. Daha o tema 2014 için çıkmadı.
hocam az önce oyunu açtım oyuncunun resmi gözüktü sizdeki gibi.Fakat önceden oynadıgı hiçbir takım gözükmüyor boş
14 yaşında zaten. Gözükeceğini sanmıyorum. -
-
Tamam işte ben yaşı genç olduğu için başka takımda oynamadığını farzettim. Ondan dolayı gözükmez dedim.
Arkadaş tamda Blue Square takımları için biçilmez kaftanmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X