Şimdi Ara

Fm 2014 Defansif orta saha yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar fazla maliyeti olmayan bir defansif ortasaha onerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam Vass
  • Aloneco kullanıcısına yanıt
    illlaramendi açık artırmaya gel kimse teklif etmiyo yada kedira bu ikisi çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Adam Vass

Saol bi bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

illlaramendi açık artırmaya gel kimse teklif etmiyo yada kedira bu ikisi çok iyi

Açık arttırma olayını nasıl yapıcam ?

• Aloneco kullanıcısına yanıt
    football menajmi ben fifa fut sandım pardon
  • Veli kavlak iyi oynuyor necipte o şekilde türk istiyorsan yabancı istiyorsan eğer wanyama ya bak mikel alex song
  • lucas romero. 4-5 milyona alırsın.
    3 sene sonra dünyanın en iyi orta sahası, değeri en düşük 55-60 milyon euro.
    fm tarihinde gördüğüm en hızlı oyuncu. adam 1 sezonda barış özbekten yaya toureye dönüşüyor.
    tabii oyun başladıktan yaklaşık 2-3 gün sonra anında transfer ediyorlar. elini çabuk tutman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 7 Kasım 2014; 2:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

lucas romero. 4-5 milyona alırsın.
    fm tarihinde gördüğüm en hızlı oyuncu. adam 1 sezonda barış özbekten yaya toureye dönüşüyor.
    tabii oyun başladıktan yaklaşık 2-3 gün sonra anında transfer ediyorlar. elini çabuk tutman lazım.

Eyvallah. Sanirim artik alamam ara transferde gelir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aloneco

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

lucas romero. 4-5 milyona alırsın.

Eyvallah. Sanirim artik alamam ara transferde gelir mi ?

Bu adam cidden mükemmeldir. Ama son güncellemede 4-5'e almak mümkün değil. Değeri 10 zaten.

Ama güncel sürümde oynamıyorsan devre arasında boşta oluyordu. Bedavaya almıştım ben. 1,5 sene sonra 45 verdiler vermedim. O derece efsane bir adam.

• Daniel Amartey Kopenhagdan alabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.