Şimdi Ara

FM 2014 ekrandaki garip görüntüler yardım lütfen!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar fm 2014 oyununa sahibim ve oyun orjinal. Sorunum ise oyundayken ekranda garip çizgiler mi desem kırılmamı desem o şekilde garip şeyler oluşmakta. Oyunun steam den dosya bütünlüğünü sorgulattım çare olmadı komple silip yine yükledim çare olmadı ekran kartına en güncel sürücüyü yükledim, eski sürücülerle denedim çare olmadı bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen....
     FM 2014 ekrandaki garip görüntüler yardım lütfen!! FM 2014 ekrandaki garip görüntüler yardım lütfen!! FM 2014 ekrandaki garip görüntüler yardım lütfen!! FM 2014 ekrandaki garip görüntüler yardım lütfen!!

Edit: Ekran kartım r9 290 DCUII işlemcim core i5 4670k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodlesskiller -- 9 Eylül 2014; 1:29:27 >

• Kardeşim aynı sorunun kopyası Fm 2014de ve bazı başka oyunlarda benimde mevcut çözemedim garantiye göndermeyi düşünüyorum. kartım r9 280x ve r9 serisinin yüzde 80inde bu sorun mevcut googleye r9 artifacts yazdığında görürsün.ben çözemedim.
  • amd ekran kartın var, sürücüyü 14.4'e geri al düzelir,
    beta sürücülerde böyle bir sorun var garantiye yollamayın boşuna,
    fifa world'de de oluyordu bende frameless full screen tarzı bir seçenekle halletmiştim.
  • belkide denenecek herşeyi denemişimdir bu sürücüyü denedimmi hatırlamıyorum yalnız denemekte fayda var.http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064# en üstteki sürücü dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyaçeslav -- 22 Eylül 2014; 13:46:46 >
  • evet en üstteki sürücü, yalnız aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırın, kaldırırken de sil seçeneğini işaretleyin, daha sonra donanım aratın, tekrar aynı sürücü yükleniyor gibi olacak, en son windows görüntüleyici tarzı bir sürücü kurulana kadar bu işlemleri tekrar edin.
    daha sonra indirdiğiniz 14.4'ü kurun.
  • Kardeşim senden Allah binlerce kere razı olsun düzeldi.Forumlarda defalarca konu açtım ama burada tesadüfen sizle karşılaştım ve sorunum çözüldü.Umarım diğer oyunlarda olmaz(bf4,fifa 2015 demo) sonucu yazacağım :)
  • fm 2015 aynı hatayı alıyorum. biligsayarı yeni topladım zaten herşey güncel, tek sıkıntı şu çizikler. yardım eden olursa çok iyi olur gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.