Şimdi Ara

Fm 2015 Forza Galatasaray ( 2. Sezon )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amatör olarak ilk hikayem ile karşınızdayım. Muhakkak eksiklerim ve hatalarım olacaktır. Lütfen Yorum ve eleştirilerinizi eksik etmeyin.

1. Sezon

Malesef maddi ve manevi olarak ciddi derecede çöküntü yaşıyoruz. Bu sebep ile başkanın bize sunduğu şartlar ( 1m TL Transfer & 17m TL Maaş bütçesi ) çok kötü durumda. Olmayan sihirli değneğimi alarak projelerimi yapılandırmaya başladım.

Amaç : Para edebilecek yüksek maaşlı yabancı oyuncular ve taktik anlayışımızda yeri olmayan oyuncular ile vedalaşmak.

Hedef : Amacımıza hızlı adımlar ile ulaşabilmek için belirlediğim oyunları bonservisi ile yada kiralık olarak kadroya katmak. Ayrıca altyapı tesisimizi güçlendirecek adımlar atarak yeni genç oyuncuları bünyemize katmak.

Satış Listesi

Wesley Sneijder, Felipe Melo, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop, Engin Baytar ve Aydın Yılmaz.

Sezon öncesi düşündüğüm Transfer listesi;

Kaleci : ?

Defans : Eder Alvarez Balanta, Emanuel Mammana ( wonderkid )

Bek : Ozan Tufan

Orta Saha : George Byers ( wonderkid ), Suso ( wonderkid )

Kanat : Pavel Savitsky

Forvet : Enes Ünal ( wonderkid )

Amaç ve hedeflerim doğrultusunda Satış listem Aydın yılmaz haricinde boşaldı. Takviye listemde Balanta haricinde; Enes Ünal, Pavel savitsky, ozan Tufan bonservisi ile kadromuza kattık. Suso 2 sezon, Mammana 2 sezon ve George Byers 2 sezon ( sözleşme yenilemez ise free olarak almayı düşünüyorum. ) Kiralık olarak aramıza katıldılar.

64m Tl'lik satış sonrası Başkan Transfer kullanım yüzdemizi % 40 olarak artış talebimize onay verdi. Ve Altyapı tesisimizi güçlendirecek anlaşmayı imzaladı. Sonuç olarak hayallerimin ilk etabı % 85 gerçekleşti.

Güncel Teknik Ekibimin Listesi

Taktik ve Kadro

Kadroya yaptığım revizyon ve teknik ekip güncellemesinden sonra düşündüğüm tek şey hücum futbolu oynamak. Arenada hücum deplasmanda ve Avrupa sahnesinde savunma ve kontra düşüncesini benimsemek yerine tüm kulvarlarda tek sistem üzerinden yürümek istiyorum.

Sürç'ü lisan ettiysek affola. Görüşmek üzere bol Fm'li günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaughn -- 15 Mart 2015; 11:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaughn

Merhaba arkadaşlar.

Amatör olarak ilk hikayem ile karşınızdayım. Muhakkak eksiklerim ve hatalarım olacaktır. Lütfen Yorum ve eleştirilerinizi eksik etmeyin.

1. Sezon

Malesef maddi ve manevi olarak ciddi derecede çöküntü yaşıyoruz. Bu sebep ile başkanın bize sunduğu şartlar ( 1m TL Transfer & 17m TL Maaş bütçesi ) çok kötü durumda. Olmayan sihirli değneğimi alarak projelerimi yapılandırmaya başladım.

Amaç : Para edebilecek yüksek maaşlı yabancı oyuncular ve taktik anlayışımızda yeri olmayan oyuncular ile vedalaşmak.

Hedef : Amacımıza hızlı adımlar ile ulaşabilmek için belirlediğim oyunları bonservisi ile yada kiralık olarak kadroya katmak. Ayrıca altyapı tesisimizi güçlendirecek adımlar atarak yeni genç oyuncuları bünyemize katmak.

Satış Listesi

Wesley Sneijder, Felipe Melo, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop, Engin Baytar ve Aydın Yılmaz.

Sezon öncesi düşündüğüm Transfer listesi;

Kaleci : ?

Defans : Eder Alvarez Balanta, Emanuel Mammana ( wonderkid )

Bek : Ozan Tufan

Orta Saha : George Byers ( wonderkid ), Suso ( wonderkid )

Kanat : Pavel Savitsky

Forvet : Enes Ünal ( wonderkid )

Amaç ve hedeflerim doğrultusunda Satış listem Aydın yılmaz haricinde boşaldı. Takviye listemde Balanta haricinde; Enes Ünal, Pavel savitsky, ozan Tufan bonservisi ile kadromuza kattık. Suso 2 sezon, Mammana 2 sezon ve George Byers 2 sezon ( sözleşme yenilemez ise free olarak almayı düşünüyorum. ) Kiralık olarak aramıza katıldılar.

64m Tl'lik satış sonrası Başkan Transfer kullanım yüzdemizi % 40 olarak artış talebimize onay verdi. Ve Altyapı tesisimizi güçlendirecek anlaşmayı imzaladı. Sonuç olarak hayallerimin ilk etabı % 85 gerçekleşti.

Güncel Teknik Ekibimin Listesi

Taktik ve Kadro

Kadroya yaptığım revizyon ve teknik ekip güncellemesinden sonra düşündüğüm tek şey hücum futbolu oynamak. Arenada hücum deplasmanda ve Avrupa sahnesinde savunma ve kontra düşüncesini benimsemek yerine tüm kulvarlarda tek sistem üzerinden yürümek istiyorum.

Sürç'ü lisan ettiysek affola. Görüşmek üzere bol Fm'li günler.
    Sneijder i satma daha sonra çok iyi para ediyo oynatırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsikalgo Okoronkwo -- 20 Şubat 2015; 10:03:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

Malesef sattım kardeşim. 27m TL bedel ile uğurlandı maestro'muz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaughn

quote:

Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

Malesef sattım kardeşim. 27m TL bedel ile uğurlandı maestro'muz.

Hayırlı olsun
  • Tekrar Merhaba.

Resim upload problemini aştığımız için artık detaylı anlatım zamanınız geldi.

Öncelik ile Fikstürümüze bakalım.

Daha önce taktik anlayışımızda sadece hücum olacağını belirttim. Hazırlık dönemi kısır geçmesine rağmen süper kupa ve lige başlangıcımız bol gollü galibiyetler ile devam etti. Hatta 3 adet derbi maçımızı flaş sonuçlar ile kazanmasını bildik. Asistanım Jaap ile aramda su sızmıyordu. Taaki Şampiyonlar Ligi kuraları belli olana kadar.

Manchester City, SLB ve Anderlecht.

Jaap acil olarak savunma üzerine kurulu sistemi kullanım diye başımın etini yesede ben inadım inat diyerek ilk maçıma çıktım ve oynadığımız oyun bize bol gollü galibiyeti getirdi ve Anderlecht i dağıttık

Sıra SLB ye gelmişti ama saçma bir penaltı ile maçı 1-0 kaybettim. Skordan daha önemlisi as oyuncularım bir bir sakatlanmaya başlayınca en önemlisi burak mecburi istikamet rotasyonu abarttık ve önce Manchester City ardından diğerleri yaralı Aslanı bir bir ısırdılar

Para kazanabilmek için grupları muhakkak geçmem gerektiği için ligi boşlayıp avrupaya yoğunlaşınca Arena'da City'i 4-3 yenerek umutlarımızı yeniden yeşerttik.

Bakalım süreç nasıl işleyecek. Bol Fm'li günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaughn -- 22 Şubat 2015; 4:26:22 >

• Güzel nir kariyere benziyor. Takip.

• Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karıyere guzel baslamısın,basarılar ancak, snejderı satmasaydın ıyıydı hıc degılse 1 sezon oynamalı,ve ben asıl tellesın satısına uzuldum,oyundakı en ıyı sol beklerden ve 3/4 sezon sonra hem gelısıyor,hemde guzel para edıyor,, bırde su enes unal harıc wonderkıdlerın ss lerını paylasırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: giantcheesetaco

Güzel nir kariyere benziyor. Takip.

Eyv. Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Başarılar.

Eyv. Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballards

Karıyere guzel baslamısın,basarılar ancak, snejderı satmasaydın ıyıydı hıc degılse 1 sezon oynamalı,ve ben asıl tellesın satısına uzuldum,oyundakı en ıyı sol beklerden ve 3/4 sezon sonra hem gelısıyor,hemde guzel para edıyor,, bırde su enes unal harıc wonderkıdlerın ss lerını paylasırmısın

Söylediklerinde haklısın hocam. Ama bir yerden kemeri sıkmak zorundaydım. Telles için alternatif olarak ozan'ı aldım. Sneijder içinde suso'yu.

İşte SS'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaughn -- 26 Şubat 2015; 8:05:14 >

• F12 tusuyla screenshot alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhius

F12 tusuyla screenshot alabilirsin.

Attığım SS'leri görebiliyormusun?

• Vaughn V kullanıcısına yanıt
    Goruyorum ama fotograf cekip koydugun icin net gozukmuyor. En azindan ss kadar net degil. Ss koysan daha iyi olur.

• Evet arkadaşlar tekrar Merhaba.

Şampiyonlar Ligi sevdamız için Süper ligde ağır yaralar alarak ilerliyorduk hatırladığınız gibi. Gerçi yaptığımız revizyon muhakkak bir yerde patlak verecekti. Ancak herşeye inat hücum futbolu deyip Manchester City'e bile ders verirken SLB'den aldığımız ağır yenilgi bütün hesaplarımızı bozdu.

Kadromuzun son hali;

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık sonucunda Burak Yılmaz Rusya'ya, Muslera ise İtalya'ya gitmek isteyince Kadromuzu güçlendirecek oyuncular ile görüşmeye başladık.

Hedefimizde serbest konumda bulunan iki isim vardı. Metalurg D takımından Junior Moraes ve Juventus'tan Sebastian Giovinco. Ancak Junior malesef Atletico Miniero ile anlaşınca Giovinco'ya ağır baskı uyguladık. Ama bu kardeşimizde 1.1m TL Maaş ve 6.5m TL imza parası isteyince anlaşma çıkmaza girdi. İşin ilginç kısmı herif Fenerbahçe ile anlaştı

Yaşanan süreçte Burak Fransa'nın Lille ekibine giderken Dzemali'yi Liverpool'a gönderip Muslera'yı takımda tuttuk. Free Agent olarak transfer ettiğimiz sene başında gelmesi gereken Ings ve Tolgay'ı mecburen devre arasında takıma aldık.

Sezon başı itibariyle devre arası Transferlerimiz.

Süper Lig'deki Son durum ve İstatistikler

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son durum;

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık sonrası Avrupa Ligi'nde Standart ile eşleştik. 3-2 / 4-1 rakibimizi 2 kez yenerek uğurladık. Ancak erken final niteliği taşıyan bir kura ile geçen senenin şampiyonu Sevilla'yı karşımıza çıkardılar.

Avrupa Ligi'nde Son Durum

Kadromuzun İstatistikleri

Son olarak Yönetim Güven Durumu, Finans&Maaş, Yeni sezonda aramıza katılacak oyuncular, Takım Verileri ve Menajer değişikleri için Genel Bakış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaughn -- 1 Mart 2015; 21:08:23 >

• Güzel anlatım başarıların devamını dilerim. Forvetede Stefan Scepovic'i bir düşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

Güzel anlatım başarıların devamını dilerim. Forvetede Stefan Scepovic'i bir düşün derim.

Eyv. Hocam.

Niyetim Ings ile devam etmek. Ama şöyle bir durum var Sevilla'yı Eledim avrupada ilerliyorum belki sansasyonel bir Forvet transferi yapabilirim.

Bu arada son durumu henüz anlatmadım 4 kulvarda ilerliyorum dolu dizgin

• Herkese merhabalar.

Bildiğiniz üzere 4 kulvarda dolu dizgin ilerliyorduk. Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığımız hüsran yerini sevince bırakmıştı. Avrupa Ligi'nde 1. Ayakta Standart'ı eleyince karşımızda geçen senenin şampiyonu Sevilla'yı gördük. Aslında Burak ve Dzemali'yi sattığımdan beri ikisinide arar oldum

Sevilla karşısındaki ilk maçımızda kalemizde 6 gol birden gördük. Sadece 3 gol ile karşılık verdiğimiz rakip 2. Maç için Arenada sahaya çıktığında kendileri için bayram havası vardı. Sonuç belliydi sanki ?

90 dakikanın sonunda herkes sustu. Stad karardı. O muhteşem ihtişamıyla Aslan kükredi. Evet beklenmeyen oldu ve Sevilla'yı 4-1 mağlup ederek son 8'e adımızı yazdık

Lig umrumda değildi tabi sürekli rotasyon ile oynayıp puan kaybederek devam ediyordum. Tabi ilk senemizde yaptığımız bu atılım bize sözleşme hediyesi olarak geri döndü ve 3 senelik yeni maceramız başladı.

Milli takım için verilen arada Ings sakatlanınca Herşey alt üst oldu. Umut ve Muhammed Şampiyonlar Ligi için sıkıntı demekti benim için. Yaptığım ikinci hata Enes Ünal'ı kiraya vermek oldu. En trajik durum ise Kadro bildiriminde Savitsky bildirmek gözümden kaçtığı için Avrupa'da oynatamadım.

Derken ilk maç geldi çattı. Detaylara girmeden sonuç ve İstatistikler şu şekildedir.

2. Maç

Avrupa Ligi'nde Genel Durum

Bu arada bizimle beraber Beşiktaş'ın başarısında unutmamak gerek.

Elimizde sadece Lig ve kupa kaldı. Fikstürümüz ise şu şekilde.

Bol Fm'li günler.

• Ben ilk sezonumda Man City aldım acaba yanlış mı yaptım (iyi gidiyorum ama sormak istedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

Ben ilk sezonumda Man City aldım acaba yanlış mı yaptım (iyi gidiyorum ama sormak istedim)

Alışma sürecinde isen iyi yapmışsın. Yok iyiyim diyorsan yenilik herzaman bilindikten iyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.