Şimdi Ara

FM 2016 CİDDİ Bİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar playstore FM2016 aldım. Steam hesabımdan oyunu yükledim dün yüklendi fakat başlat dediğimde çalıştırıyor diyor bir açılıyormuş gibi oluyor ama açılmıyor herhangi bir hata da vermiyor. Normalde çalışıyorum bütün pazarımı bunla uğraştım bu sorunla karşılaşan bi kaç yerde gördüm fakat çözümü ilgili bi sonuca bağlanmamış. Oyunu da doğruladım gene fayda etmedi sildim yükledim gene aynı sorun lütfen yardım eder misiz ? Şimdiden teşekkürler

• Oyunu baslat dediginde siyah ekranda kalinca ctrl alt delete yapip gorev yoneticisini calistir. Sonra gorev yoneticisini kapat oyuna gir.

Bende de ayni problem oluyor ben bu sekilde oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ekran gelmiyor. Hata da vermiyor
  • Oyuna girer gibi yapip siyah ekranda kalinca yapman gerek.

• Denedim baya olmadı yani oyun başlat diyorum steam'den girmeye çalışıyorum steamde durum kısmı çalışıyor oluyor ekrana hiç siyahlık gelmiyor steamin ekranı aynı duruyor sonra tekrar hazır durumuna geliyor hiç bir şey açılmıyor ama çalışıyor dediğide crt alt delete yaptım gene açılmıyor.
  • Windons 10 kullanıyorum bu yüzden olabilir mi ?
  • Bende windows 10 kullaniyorum.

Ekran kartin ne? Nvidia ise kontrol panelinde guc modunu maksimuma al o zaman duzelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartım msi r7 gaming 4g gddr5 4gb 256 bit amd radeon dx12 bi deneyim güç modunu sonuna almayı pc çok iyi anlamıyorum bu arada saol çaba gösteriyorsun yardımcı olmak için.
  • Hocam oyuna sağ tıkla içerik dosyalarını doğrula de bi dene?

• Steamdan

• Onu denedim olmadı sonra sildim tekrar yükledim gene denedim gene olmadı
  • ekran kartının ayarlarını fotosunu ekledim burda değiştirmem gereken bir şey var mı ?  FM 2016 CİDDİ Bİ SORUN
  • Valla amd de nasildir bilmiyorum bi iki yere baktim ama mobildeyken pek fazla istedigim bilgiye ulasamiyor insan

Oyunun degilde ekran kartinin guc ve performans ayarlarinin oldugu bir panel olmali.

Oraya bir bak

Biseyler bulabilirsem yine yazarim.

• Tamam çok teşekkür ederim bende araştırmaya devam ediyor bi çözümü olmalı
  • Başka bilen bi arkadaş varsa yazsın yine lütfen.
  • Günaydın konu güncel hiç mi böle sorun yaşayan olmadı hayret ediyorum :(
  • Kardeşim benim başıma da geldi bir kere ama ben antivirüs programı yüklendikten sonra oldu sana tavsiyem antivirüs programı varsa ya kaldır yada deneme amacı için güvenli mod dan antivurusu devre dışı bırak sonra steam ve footbol manageri Windows defenderden güvenli olarak ekle eğer açılmaz ise yine ; bilgisayarda başka bir yonetici hesab açın steam ı buna yükleyip deneyin.ben böyle yaparak çalışırdım hem de bilgisayarım 2009 model senin bayağı fiyakalı imiş bilgisayar

• Tamam saol dostum şuan iş yerindeyim deneyeceğim eve gidince olumlu/olumsuz haberdar ederim.
  • Başka fikri olan olursa lütfen paylaşsın belki bir şeyler çıkartırım.
  • Steam üzerinden indirilen oyunlara crack yapmamız gerekiyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.