Şimdi Ara

FM 2016 Galatasaray Kariyeri -Yine yeniden- (3. sezon basladi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
21.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    :) bony kisa bende cok kisa forveti sevmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayyrly olsun, kariyerinizde ba?arylar dilerim. Forumda böyle kaliteli ve ilgi çekici konular görmek güzel. Zivkovic'ten yana sansiniz yokmus, bana ikinci sezon bedavaya geldi. Gerçekte Robben neyse öyle oynuyor, 50'-60 civari teklifler var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 1 Şubat 2016; 0:11:36 >
  • 2. sezon sona erdikten sonra bir konuda hemen yönetimle masaya oturduk.

FM 2016 Galatasaray Kariyeri  -Yine yeniden- (3. sezon basladi)

Altyapi tesisleri neyse de, antrenman tesisleri oyuncularin potansiyeline ulasmasi için en önemli etken. Yeni yila kadar yetisecekmis..

Ayrica söyle bir haber geldi ne demekse..

Finalden sonra Avrupa'daki yükselisimiz..

Transfere gelince yeni sezonda ilk hedefim defansin kalitesini arttirmakti. Gabriel Paulista'yi satip yerine birini almakti.

Gözüme kestirdigim isim ise Kyriakos Papadopoulos'tu.

Hem bunu da alirsam stoperlerimin ikiside Yunan olacak, dil sorunu da yasamayacaklar aralarinda..

Paraya kiydik ve 22,5M €'ya kendisiyle sözlesme imzaladik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 1 Şubat 2016; 1:16:03 >

• Tam hersey yolunda derken Monaco, diger Yunan oyuncum Sokratis'in serbest kalma maddesini ödeyerek sadece ve sadece 11M'a oyuncumu elimden aldi.

Bir Yunan geldi, digeri gitti anlayacaginiz. Tas gibi de adamdi ya..

Transfer sezonu boyunca bir stoper daha baktimsa da çok kaliteli bir isim bulamadim. Ve Gabriel Paulista takimda kaldi

Bu sene Sampiyonlar Ligi'nde kesinlikle birseyler yapmak istiyorum. Bu sebeple kadrodan mümkün mertebe kimseyi satmayacagim. Kaliteli oyuncu görürsem de paraya kiyacagim.

Kadroma baktigimda yabanci kadrom iyi ancak yerli kalitem düsük kaliyordu. Bu sebeple yerli kadromu güçlendirmeye karar verdim.

Evet belki biraz astronomik bedeller ödedim ama, çok önemli yerli isimlerle anlastik.

Özellikle Calleri'yi takimda tutmak için baya çaba sarfettim. "1 sene daha kalayim bari" dedi. Bir adette yedek yabanci forvet oyuncusu alarak transferi su sekilde noktaladik.

Biraz cok para harcamis olabilirim.

Aslinda yedek yabanci forveti de kiraliktan ayarlamak istiyordum ancak bulamadim iyi birini. Mecburen aldim. (Açikçasi Enes'e de güvenemedim pek)

Bir de kalecim Rajkovic var. Geçen sene Inter'e kiralik gitti ve sifir maçla sezonu bitirdi. Bu sene ise biraz titiz davrandim kiralamak için. Kadrosunda hiç kaleci bulundurmayan Roma'ya ilk 11 de oynama sözüyle kiraladik bakalim.

Transferler sonrasi kadromuz

Normalde bu sene 4-2-3-1 e geçmeyi düsünüyordum ama vazgeçtim. Bu sene Sampiyonlar Ligi'nde iddiali olacak bir kadro kurdum ve taktigi degistirme riskine giremem. Bu seneki ideal 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 1 Şubat 2016; 1:23:44 >

• 3. sezona her sene olduğu gibi yine Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi yenerek başladık.

Şampiyonlar Ligi kuralarına yine 3. torbadan girdik.

Güzel bir kura çektik bana kalırsa.

SÜPER LİGE, ilk 8 maçta aldığımız 7G, 1B ile fırtına gibi bir giriş yaptık.

Bu arada ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 3 maç geride kalmıştı. Bu maçlarda aldığımız skorlar ise tamamen unbelieveableeee

Skorlara baktığımızda göze ilk çarpan detay Calleri'nin 3 maçta attığı 7 gol.

Ve en çok gol atan takımız şuan

• SÜPER LIGDE sonraki 9 maçta da istedigimiz gibi bir performans tutturduk.

Takimin performansi çok iyi. Tek sikintim yedekte bekleyen isimlerin Nuri Sahin, Arda Turan gibi taninmis isimler olmasi.

Arda çogu zaman ilk 18 de bile yer bulamiyor. Biraz oynamadiklarinda hemen killaniyorlar.

Elimden geldigince rotasyon yapmaya calisiyorum. Ama sanirim Arda'yi almasam da olurmus.

Antrenman sahalarimiz gelistirildi. Zaman kaybetmeden tekrar gelistirmek için Dursun'u ikna ettik. Tesis önemli haci

Sampiyonlar Ligi grubumuzun kalan 3 maçindaki skorlar:

Ve ilk kez gruptan ciktik, hemde lider..

Rakibimiz de Atletic Bilbao oldu.

Sampiyonlar Ligi oyuncu verilerine bir göz atarsak..

Calleri ve Bruma öne çikan oyuncular oldu

Oyuncularimin ilk yarydaki toplam performansi (lig+kupa+avrupa)

Arda bitmis hacilar

Ayrica Roma'ya kiraladigimiz genç kalecimiz Rajkovic'te, Roma'da 18 maça cikmis, bekledigimiz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 1 Şubat 2016; 1:14:48 >

• Şuan devre arasındayım. Devre arasında girmeden evvel, bulduğum 3-4 adet 17-18 yaşındaki gelecek vaadeden isimlerin hepsini büyük takımlara kaptırdım.

Ben teklif yapmadan önce izleyen yok adamları. Ben bir teklif yapıyorum, hemen Monaco, Porto, Dortmund vs. de teklif yapıyor. Anlamadım gitti.

Belki ben teklif yapmasam kimse almayacak.

Ancak 18 yaşında 1 tane Hollandalı sağ beki kaptım kimse almadan, biraz da paraya kıyarak. Dediğim genç yeteneklerin içindeki en iyisi. Mayke korkmaya başlamalı..

Bundan başka bir de forvete Milik ile anlaştık efenim, Calleri'nin yedeği olacak kendisi, Avrupa'da da oynamamış oh oh..

Kontratı bitecek olan oyuncularda da pek kimse olmayınca devre arasını da 2 transferle kapatmış olduk.

18 yaşındaki elemanın profili size sürpriz olsun, sezon sonunda paylaşayım.

Ya da durun paylaşayım, dayanamadım

Bu yaşta, bu fizik, bu mentalite..

Sizce Mayke'yi keser mi??

• Arkadasar, sitenin hata vermesine tek çözüm böyle parca parca paylasmak oldu, kusura bakmayin. Turkce karakterler sizde de bozuk mu bu arada??

Edit: Bazi mesajlarda bozuk görünürken, bazilarinda sikinti görünmüyor bende. Sikintili olanlari duzeltmeye calistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 1 Şubat 2016; 1:29:02 >
  • defansa marlon u oneririm brezilyalı yalnız sakatlik meyilli ama bende hiç sakatlanmamisdı

• iyi gidiyorsun

site evet bazen saçmalıyor, ama kendiliğinden düzeliyor sonra..

Oyuncu teklifleri ile alakalı 0sıkıntı herkeste var.. benimde bulduğum bazı (regen) wonderkid'ler oluyordu.. ben teklif yapana kadar kimse ilgilenmiyor, ben teklif yaptıktan sonra bi anda 4-5 kulüp başına üşüşüyor adamın

Kaşla gözle arada kurtarabildiğini kurtar, yoksa adamlar çok uçuk rakamlar çekiyor sonra
  • Aynen öyle, teklif yapmazsan kimse yapmıyor, oyüzden teklif yapmak için iyi zamanı seçmek gerek.

Benim farkettiğim Kasım-Aralık gibi güzel transfer yapılıyor, transfer döneminde uçuk rakam çeken takımlar da bu dönemde biraz daha yumuşuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpirap

defansa marlon u oneririm brezilyalı yalnız sakatlik meyilli ama bende hiç sakatlanmamisdı

Marlon iyi bir bek ama ben gelişmekte olan değilde, potansiyeline ulaşmış, olmuş adam istiyorum stopere.. Kiev'den Dragovic'e baya uğraştım ama alamadım. 25m€ ya Monaco'ya gitti.
  • Siz olsaniz hangisini oynatirsiniz??

• IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    ben hic alici gözüyle bakmadigim icin gelişmiş oyuncu bilgi seviyem düşük :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

Hocam hayyrly olsun, kariyerinizde ba?arylar dilerim. Forumda böyle kaliteli ve ilgi çekici konular görmek güzel. Zivkovic'ten yana sansiniz yokmus, bana ikinci sezon bedavaya geldi. Gerçekte Robben neyse öyle oynuyor, 50'-60 civari teklifler var bende.

Hocam çok sağolun dilekleriniz için. Zivkovic'in biraz şanssızlığı, Bruma ve Töre ile çakışması.. Diğerlerinin performansı iyi olunca mecburen yedek kalıyor, haliyle istikrarsızlık meydana geliyor formunda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 1 Şubat 2016; 15:22:33 >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Anlayabiliyorum hocam, yapacak birşey yok, bende benzerini Malcom'da yaşamıştım... Takım iyi gidiyorken kimseyi kesemiyorsunuz, oturtmaya çalışırken oyuncuda değiştiremiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 1 Şubat 2016; 15:38:14 >
  • SON DAKIKA

Devre arasi transferini noktaladigi sanilan Galatasaray'da transfer hareketliligi..

1) Galatasaray'da sok ayrilik.. PSG'in yolunu tutan isim kim?

2) Galatasaray'in Ingiltereden anlastigi dünyaca ünlü isim kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 1 Şubat 2016; 15:42:59 >
  • aboo ortalık karışacak gibi
  • Şöyle yerimi alayım :)
  • o ikisi arasından bu sene maykeyi oyatırdım onu da kiraya vs verirdim 19-20 olunca yaşı sağ taraf ona emanet :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.