Şimdi Ara

FM 2016 Galatasaray Kariyeri -Yine yeniden- (3. sezon basladi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
21.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winters

Antremanı asistana mı bırakıyorsun hocam, kendin mi ayarlıyorsun. Ben bi 10 maç oynadım sağlam adam kalmadı takımda, antreman ile mi alakalı acaba?

Sezon içinde bütün antrenmanları yardımcıya bırakıyorum. Ben unutuyorum sürekli girip girip ayarlamayı..
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    genel antreman neysede bireyseli vermemek lazım yardımcılara. saçma sapan özellikere veriyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospa

genel antreman neysede bireyseli vermemek lazım yardımcılara. saçma sapan özellikere veriyorlar..

Aynen hocam, genel antrenman ve maç antrenmanını veriyorum ben de sadece. Bireysel olayı aynen dediğin gibi
  • Hocam yedekler oynamadığı zaman şikayet edince napıyorsun? Ben ne yaptıysam yatıştıramadım yedekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Hocam yedekler oynamadığı zaman şikayet edince napıyorsun? Ben ne yaptıysam yatıştıramadım yedekleri

Hocam o dert hiç bitmiyor zaten. Seçeneklerde varsa şunu diyorum.

"Romero çok iyi oynuyor. Şuan onu kesemem". Bu seçenek hep işe yarıyor. Yoksa da "antrenman raporu alıyorum ayda bir. Kendini göster" gibi bişeyler diyorum. Oda işe yarıyor. Oda yoksa rastgele. Tatsızlık çıkarsa da, 1-2 maç 11 de başlat, düzeliyor
  • Hocam bende GS de oynuyorum ve yaptıgınız transferlerin aynısını yapmışım biraz topçu öneriyim Mayke'yi alamadım ben 4m € maaş istedi yıllık iptal ettim transferi

Şiddetle önericeğim oyuncu podolski'yi hiç aratmıyor: Gonzalo Martinez- River plate de cidden böyle bir oyuncu yok
    Kaleye rajkovic aldım kesinlikle musleradan çok iyi çıkartığı toplara bazen inanamıyorum
    Petar Stojanovic-sağ bek de süper asist yapar iyi bindiriyo
    Angel correa- A.Madrid den 2 senedir kiralıyorum iyi bir lig oyuncusu eğer gününde olursa en az 2 asistle oynar
    Sergio Diaz- Cerro porteneo diye bir takımdı hocam paraguaylı süper bir genç yetenek alın 2 sene kiralık gönderin 3.sezon calleri ile yan yana rahat oynuyor

Önermediğim futbolcu : Nemanja Antonov- sol bek için duymuşşunuzdur atak yönü iyi ama defans yönü çok kötü ne yaptıysam düzeltemedim hep onun kanatından gol yiyoruz hakan balta daha form da şuan

• takipteyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımdan Muslera'yı sattım, aman Allah'ım bütün takım ayaklandı. Başta Selçuk Burak ikilisi olmak üzere görüşmek isteyip ağladılar.

Sanırım beni Hamza hoca sandılar, sezon sonu ikisini de gönderdim. Selçuk yerine Bentancur, Burak yerine Benfica'ya ŞL aldıran Jonas ile devam ediyoruz ( getireceğim diye canım çıktı )

Dursun başkanda mı bir şey bilemiyorum ama 2. sezonun sonlarına yaklaşıyorum, bilanço 90 milyon € gösteriyor. Aldığım oyuncunun haddi hesabı yok. Takımda 6-7 tane Harika Çocuk var.

Arada takım sizin tabirinizle dumur ediyor ama yapacak bir şey yok. Fenerbahçe'ye deplasmanda 5 atıp ertesi maç evimde karabük'den 3 yiyebiliyorum.

Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın takipteyim.

• Transferler zaten iyi de. Ben esas teknik heyeti çok beğendim. Özellikle de Frank Arnesen, süper tercih. Bu gidişle birkaç sezon sonra şampiyonlar liginde daha ileriye taşırsın hocam. Başarılar
  • @crantola Ne demek hocam, sizin yorumlarınızı okumak ta bana zevk veriyor. Dilediğiniz kadar uzun yazabilirsiniz Galatasaray'ın finansı gerçekten şaşırtıyor insanı ve Galatasaray'ın şuan ki halini sorguluyor insan. Herşey maaş yükünü hafifletmekte yatıyor.

@armutyus Hocam aynen teknik heyet önemli. Benim favorilerimden biri de fizyoterapist David Fevre. Kanımca kendisi oyundaki en iyi fizyo. GS'a da kolayca geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 22 Ocak 2016; 16:11:39 >
  • Ligin 2. yarısına Beşiktaş galibiyetiyle başladık.. (18. hafta)

FM 2016 Galatasaray Kariyeri  -Yine yeniden- (3. sezon basladi)

Ve ondan 3 hafta sonra da Fenerbahçe derbisiyle coştu taraftarımız Ali Sami Yen'de.

Henüz 18 yaşındaki yeni transfer Lincoln, şimdiden taraftarın sevgilisi olmaya başladı.

AVRUPA LİGİ'nde 1. eleme turunda rakibimiz Ajax'tı. Çokta zorlanmadan geçtik turu.

5-0 lık Fenerbahçe galibiyetinin moraliyle çıktığımız Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında rakibimiz Dnipro'ydu.

Ve çeyrek finaldeydik. Çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi. Rakibimiz Şenol Güneş önderliğindeki Olympique Lyon oldu.

Ligde ise iyi performansımız devam ediyordu. Buraya kadar aldığımız sonuçlar:

Bakın hele şuna, nasıl top oynuyosak artık

Avrupa Liginde Şenol Güneş'in Lyon'una karşı özellikle ilk maçta zorlansakta, turu geçen taraf olmayı başardık.

Yarı finalde rakibimiz, Roma'yı eleyen Wolfsburg. Diğer tarafta ise 2 Portekiz temsilcisi eşleşti. Sporting-Porto

Süper Ligde 29. haftayı geride bıraktık. Yarıştığımız tüm kulvarlardaki durumumuz şu şekilde:

Ligde şampiyonluk için son anları yaşıyoruz.

Avrupa Ligi yarı final müsabakaları günü geldi. İlk maçlarda 2 maç ta aynı skorla sona erdi.

Her ne kadar kazansakta, çok tehlikeli bir skor.

2. maçların sonunda ise, ilk maçın galiplerinden biri elendi. Ancak o kesinlikle biz değildik

Ve finaldeydik..

Süper Lig'de ise yine 31. haftada şampiyonluğumuzu ilan ettik. Lig bittiğinde tablo şu şekildeydi.

ligin 2. yarısında aldığımız sonuçlar

Dikkatinizi çekmek istediğim bir diğer nokta ise benim çok önemsediğim iç saha performansı

Abone olduğumuz TÜRKİYE KUPASI'nı ise bu seferde kaptırmadık Fenerbahçe'ye.

Skora etki etmese de, maça damga vuran isin Kaan Ayhan oldu..

Ülkemizdeki alabileceğimiz tüm kupaları almıştık. Taraftarın son bir isteği kalmıştı:Avrupa Ligi Kupası..

Aynı 2000 yılında olduğu gibi, finale kadar yine namağlup gelmiştik.. Neden tekrar olmasındı ki..
    (O nasıl bir yüklem oldu öyle )

Bu kupayı da alarak sezona efsane bir şekilde nokta koymak istiyorduk.

Maç günü gelmiş, herkes maç saatinin gelmesini bekliyordu.

Ve ilk 11'ler açıklandı, Galatasaray'da herhangi bir eksiklik bulunmuyordu.

Ve maç başladı..

2 takımda maça temkinli başladı..

Maç beklenenin aksine kısır geçiyor, 2 takımda pozisyon bulmakta zorlanıyordu.

Hakem ilk yarı için +1 dk uzatma gösterdi. Tam ilk yarı bu şekilde bitecek derken o pozisyon geldi

Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Adrien, kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu. 1-0

Devre arası konuşmasıyla takımı ateşledik ve 2. yarıya hırslı başladık.

50. dakikada Calleri ile gole yaklaştık.. Ancak defans başarılıydı.

Sporting kalesini abluka altına alsak ta bir türlü net pozisyon üretemedik.

Yaptığımız müdahaleler de skora etki etmedi. Ve son düdük geldi..

Buraya kadar namağlup gelip, burada elenmek gerçekten çok acı..

Portekizliler ise tamamen bulutların üzerindeydi. Sporting'den başka bir takımları daha rüyayı yaşatıyordu onlara..

Bu sene kesinlikle Portekizlilerin senesiydi.. Avrupanın bütün kupalarını topladılar (İmrendim şerefsizim )

Bizde 2. sezonumuza böylece nokta koymuş olduk.

Oyuncularıma gerçekten diyecek söz bulamıyorum. Harika bir performans ortaya koydular.

PERFORMANS NOTLARIM:

- Mayke 7 ay süren sakatlığı süresinde, özelliklerinde ciddi düşüş meydana gelmişti. Zor toparlayacak gibi duruyor.

- Bu sene kadro rotasyonunu çok yaptım, herkes şans buldu. Sezonun beklenmedik iyisi: Kaan Ayhan, Sezonun hayalkırıklığı ise: Zivkovic
    Kaan Ayhan, profili çok iyi olmasa da, adamı nereye koyarsanız oynuyor, MC, DC, DMC.. Zivkovic ise 2 aylık bir sakatlık yaşadı, ancak bir türlü kendini bulamadı. Formayı da çoğunlukla Töre'ye kaptırdı.

- Yeni transferlerimiz Lincoln ve Jorge güzel performans tutturdular. Özellikle Lincoln oyuna son 10-15 dk da bile girse, kesinlikle skora katkı yapıyor. Ancak büyük maçlarda bazen tutukluğu oluyor. (18 yaşında olmasına veriyorum onu da)

- Andres Cubas'a özellikle değinmek istiyorum. Sen nesin be atom karınca.. Genç yaşına rağmen taş gibi ön libero ve sakatlanmıyor da..

- Son olarak Galatasaray'ın simge isimlerinden biri haline gelen kaptanımız, "Marcelo Meli". Bir insan ancak bu kadar üst düzey oynayabilir.. Tüm kulvarlarda tutturduğu performans ortalaması: 8.03..

- Bruma sezonun en iyi 2., Calleri de 3. sü sayılabilir.

Marcelo Meli'nin performansı (MC'de Savaşçı Orta Saha oynuyor)

ve Ödüllerle sezona noktayı koyalım..

Yeni sezonda görüşmek üzere

• Aynen fevreyi ben de man utdye aldım. Önceki oyunlarda asistan menajer mauro tassotti alırdım ama fm 2016da gözlemci olmuş. Çok sağlam kararları vardı gerçekten, hiç yanılmazdı diyebilirim. Bu sefer Guiseppe Baresi'yi aldım bakalım şimdilik iyi gidiyor ama Tassottiyi arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Aynen fevreyi ben de man utdye aldım. Önceki oyunlarda asistan menajer mauro tassotti alırdım ama fm 2016da gözlemci olmuş. Çok sağlam kararları vardı gerçekten, hiç yanılmazdı diyebilirim. Bu sefer Guiseppe Baresi'yi aldım bakalım şimdilik iyi gidiyor ama Tassottiyi arıyorum

Aynen Tassotti'yi de, baresi'yi de kullanmıştım bende yardımcı olarak 2015'te anlattığım kariyerlerimde. Ama bunda gelmiyor Baresi GS'ye.

Edit: Bir de Phil Cannon var ki altyapı sorumlusu. 2015 ten beri favorilerimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 22 Ocak 2016; 21:42:32 >

• Lisbon maci haric tum sezon cok iyi gitmissin, tebrikler..

Lisbon macinda ikinci yarida degisiklik yapmadin mi?

Takim cok kotu performans gostermis..

Kaleyi bulan 1 sut dahi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kariyeri görünce oynıyasım geliyor 2 haftadır girmiyordum oyuna yine gaza getirdin beni :D Final maçı üzmüş biraz ama oyunun anormalligi diye düşünüyorum ne yaparsan yap bazı maçlar kısır geçiyor ve genelde o tarz maçları kaybediyorsun...Zivkovic aynı dedigin gibi leş oynuyor bendede maçta hiç bir etkisi yok sadece potansiyeli var yüksek paraya satarım diye oynıtıyorum yoksa ilk 18 e almam bütçem 100$ 3.sezondayım Gs garip birşeyler var sürekli transfer parası veriyor dursun başgan :)
  • herospa kullanıcısına yanıt
    mrb ben tum antrenmanları asistana bırakıyorum da bireysel antrenman da gelisimi nasıl yapıyorsunuz acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

Senin kariyeri görünce oynıyasım geliyor 2 haftadır girmiyordum oyuna yine gaza getirdin beni :D Final maçı üzmüş biraz ama oyunun anormalligi diye düşünüyorum ne yaparsan yap bazı maçlar kısır geçiyor ve genelde o tarz maçları kaybediyorsun...Zivkovic aynı dedigin gibi leş oynuyor bendede maçta hiç bir etkisi yok sadece potansiyeli var yüksek paraya satarım diye oynıtıyorum yoksa ilk 18 e almam bütçem 100$ 3.sezondayım Gs garip birşeyler var sürekli transfer parası veriyor dursun başgan :)

Aynen kardeşim ya, Zivkovic bazen çok iyi, bazen hiçleri oynuyor. Gökhan Töre bile daha istikrarlı ama sabırlıyım, 1 sezon daha ilk tercihim olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

Senin kariyeri görünce oynıyasım geliyor 2 haftadır girmiyordum oyuna yine gaza getirdin beni :D Final maçı üzmüş biraz ama oyunun anormalligi diye düşünüyorum ne yaparsan yap bazı maçlar kısır geçiyor ve genelde o tarz maçları kaybediyorsun...Zivkovic aynı dedigin gibi leş oynuyor bendede maçta hiç bir etkisi yok sadece potansiyeli var yüksek paraya satarım diye oynıtıyorum yoksa ilk 18 e almam bütçem 100$ 3.sezondayım Gs garip birşeyler var sürekli transfer parası veriyor dursun başgan :)

Aynen kardeşim ya, Zivkovic bazen çok iyi, bazen hiçleri oynuyor. Gökhan Töre bile daha istikrarlı ama sabırlıyım, 1 sezon daha ilk tercihim olacak

Zivkovic'den vazgeçme hocam 1.1'e alıp 45'e satmıştım ben 1 sezonda

• Konu ölmüş
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Ne ölmesi ya kaç gündür buraya gelip yeni bölümünüz yayınlandı mı diye bakıyorum acaba neler oldu.
    Bu arada soruldu mu hatırlamıyorum ama oyunun başında hangi ligleri açmıştınız ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.