Şimdi Ara

FM 2016 Galatasaray Kariyeri -Yine yeniden- (3. sezon basladi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
21.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sampdoria dan krstic yine italydan vecino ve danimarka sanırım albeak var bu oyunculara bi bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

José Rodriguez'in yerine güçlü bir oyun kurucu bulamıyorum. Böyle MC de oynayan, çok az defansif yönü de olan. En son Ganso'yu istedik adam bizi beğenip görüşmedi bile.

bu takım bu sezon neler gördü bence biraz sabret rodriguez 30 40 falan satabilirsin
  • Rct06 R kullanıcısına yanıt
    Yuhh, gider mi okadara dersin gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfgrsy

hocam sampdoria dan krstic yine italydan vecino ve danimarka sanırım albeak var bu oyunculara bi bak derim

Dediğin isimler tam olarak istediğim tarzda oyuncular. Ama işte bunların daha güçlü halini istiyorum. 28-30 yaşlarında da olabilir.
  • quote:

Yuhh, gider mi okadara dersin gerçekten

1.sezon bitti bende paris 30 teklif etti vermedim çok iyi gelişti ama ben full oynattım bazen delirtsede sabretmen lazım...muslera falan 36 kevin grosskreutz 26 falan sattım milli maçlardan sonra satıyorum genelde oyuncuları haziran 6-30 arası çok iyi teklif veriolar.Kaleyede rullliyi kaçırma derim sezon sonu sözleşme bitiyor aslında lucas romeronun sözleşme bitiyordu ama erken davranmişsın :D
  • norveçli lundemo var mc amc de güzel verim aldim cok ucuza geliyor sonra baliç var kesin almalisin ceza sahasi dışı golcusu adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    hocam oyun elimde olsa adam gibi söylicem de fm15 e göre yolumluyorum saleh gomaa vardı bende genç ama çabuk gelişen birde dario conca ve thiago neves düşün o zaman
    Sen sanırım TL ile diyorsun. Rulli'yi aldım

Bir de Ivanovic'e imza attırıp sonra "hemen al" ile almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 9 Ocak 2016; 15:08:59 >
  • quote:

Sen sanırım TL ile diyorsun. Rulli'yi aldım

Bir de Inanovic'e imza attırıp sonra "hemen al" ile almayı düşünüyorum

Hayır euro ile oynuyorum :) Milli maçlar oluyor 6-30 haziran arası 2 maç iyi oynasın muslera özellikle takip et öner kluplere monaca falan sıra dışı rakamlar veriyolar
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zivkovic'ler ve diğerleri... Balanta'yı alamamışsın ama ona üzüldüm olmazsa olmaz zaten.

Önceden bilinen genç yetenekleri alınca zevk alıyor musunuz gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Zivkovic'ler ve diğerleri... Balanta'yı alamamışsın ama ona üzüldüm olmazsa olmaz zaten.

Önceden bilinen genç yetenekleri alınca zevk alıyor musunuz gerçekten?

Önceden bilinip bilinmemesi önemli değil, alabildiklerimi alıyorum.

Mesela ön libero Maia'ya, solbek Jorge ve Zeca'ya, forvet Embolo'ya uğraşmaktan parmaklarım aşındı ama alamıyorum
  • Hocam kalede Rajkovic icin iyi diyorlar, belkide deneyebilirsin kalede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jorge...Alex tellesden 20 gömlek daha üstün bir oyuncu tellesi satıp alabilirsin aslında jorge 15-20 arası geliyor..telles 20-25 arası satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

Jorge...Alex tellesden 20 gömlek daha üstün bir oyuncu tellesi satıp alabilirsin aslında jorge 15-20 arası geliyor..telles 20-25 arası satabilirsin

jorgeye kapıyı 45 ten açıyorlar. En iyi ihtimalle 30'a bırakıyolar. Ne pis bi takımmış o Flemish midir nedir.

Tellese 5 ten fazla veren olmadı henüz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

Jorge...Alex tellesden 20 gömlek daha üstün bir oyuncu tellesi satıp alabilirsin aslında jorge 15-20 arası geliyor..telles 20-25 arası satabilirsin

jorgeye kapıyı 45 ten açıyorlar. En iyi ihtimalle 30'a bırakıyolar. Ne pis bi takımmış o Flemish midir nedir.

Tellese 5 ten fazla veren olmadı henüz.

interden kiralık gelir gelmez juve falan teklif yapıyor ayrıca telles bende ıtalyan vatandaşlıgına geçmişti...Senin sürüm 16.2 degilmi? Bİrde oyuncu alırken nasıl bir yol haritası çizdigine baglı sen direk rakipten teklif öner dersen uçuk fiyatllar istiyolar kendin teklif yollarsan en mininum ücrete alıyorsun bendede teklif öner dedigim zaman 40 falan istiolar ama max 19 bırakıyolar..

Maia denen adam ne öyle ya, oyunun en iyi ön liberosu ve 19 yaşında. 19m € ya alayım mı sence Maia'yı

Bir de: 11'e Milik mi, 20 ye Embolo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 11 Ocak 2016; 1:57:42 >
  • quote:

Maia denen adam ne öyle ya, oyunun en iyi ön liberosu ve 19 yaşında. 19m € ya alayım mı sence Maia'yı

Bir de: 11'e Milik mi, 20 ye Embolo mu

Maia hakkında fikrim yok baktım profiline ama araştırsan daha iyi oyuncular bulursun o bölgeye....Forvet bende deli gibi arıyorum milik ve emboloyu kaptırdım büyük takımlara 2sinide al bence :D embolo sana daha cok kar getirir gibi profili üst düzey gerçekten o yaşta ama milikde iyi bilemedim 2sinide al :D
    Yok böyle bir ön libero başka Felaket gelişti benim oyunda..

FM 2016 Galatasaray Kariyeri  -Yine yeniden- (3. sezon basladi)
  • quote:

Yok böyle bir ön libero başka Felaket gelişti benim oyunda..

FM 2016 Galatasaray Kariyeri  -Yine yeniden- (3. sezon basladi)

Ben data base baya geniş kullanıyorum bunun gibi bir sürü adam var oyunda 19$degermi bilemedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.