Şimdi Ara

FM 2016 Galatasaray Kariyeri -Yine yeniden- (3. sezon basladi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
21.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpii253

Ne ölmesi ya kaç gündür buraya gelip yeni bölümünüz yayınlandı mı diye bakıyorum acaba neler oldu.
    Bu arada soruldu mu hatırlamıyorum ama oyunun başında hangi ligleri açmıştınız ?

İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Belçika, Türkiye ligleri açık. Ancak hepsinin sadece 1.ligi açık.

Sizler bişeyler yazdıkça oynayasım geliyor hocam.
  • valla bende hergün bakiyorum ama sizde yazmaniz lazimki bizde konuya mudahil olalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün başladım fm16 ya. Tabii ki taraftarı oldugum kulüp Galatasaray'ı seçtim ama..
    Okuduğum hikayelere göre Dursun Başkan ileride gerçekten fazla bütçe veriyor ben de bu kısıtlı bütçe ile çöp transfer yapacagıma hiç transfer yapmayayım dedim çılgınca. Koray'ı ve Jem'i kiraladım.
    Tottenham'dan Tom carrol u kiraladım. Sözleşmesi bitenlerden Gourcuff'u da alacaktım ama sakat olduğu için sağlık kontrolünden geçemedi :D
    Neyse önemli olan konuya gelmek istiyorum. Süper kupadan birkaç gün önce Sinan 4-5 haftalığına , maç sırasında Qral 5-6 haftalığına , Olcan 4-5 haftalığına sakatlandı üstüne Carole 38. dakikada 2. sarıdan kırmızı yedi ama maçı 3-2 kazanmayı bildim :D
    İlk sezondan kiralamamı önerdiğiniz sağ açık , forvet ve stoper önerilerinize açıgım.
  • sol acik önerim sebastian driussi defans mammama birde onerim fizyoterapist ve kondisyonerleri hafta gecmeden değiştir

• cristian espinosa var yil sonu bitiyor sözleşmesi ben bal liginde kulup kurdum alayim dedim super lige cikinca 45 milyon kendisi

• Takipdeyiz... benim işler kötü gitmeye başladı takımda isyan var calleriyi niye satmadın diye aglıyor takım bayern münih barcelona grubundan 5win1beraberlik aldım gruptan cıktık calleri aglamaya başladı takım morali 0 ligde maç kazanamıyorum liverpool elendim 1.turda :( her seferinde yazıyorumda bir insan bu kadarmı iyi oynar mayke her maç maçın adamı 4 sezondur 20 asisten aşagı yapmıyor :) Calleriyi satmak zorunda kalcam bütçe sınırsız bana gs gelebilecek bir adam tavsiyesi verin :)
  • maximilan romero var forvet gelecekte baya iyi oluyor

• alpirap kullanıcısına yanıt
    Bana isim yapmış yıldız bir oyuncu lazım biliyorumki calleriyi niye satmıyorsun diye aglayan takım neden sattın diye aglamaya başlıyacak oyuncuları susturmak için yıldız lazım para sorun degil galatasaray dursun özbek garip sürekli transfer bütcesi veriyor 50 60 70 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

Bana isim yapmış yıldız bir oyuncu lazım biliyorumki calleriyi niye satmıyorsun diye aglayan takım neden sattın diye aglamaya başlıyacak oyuncuları susturmak için yıldız lazım para sorun degil galatasaray dursun özbek garip sürekli transfer bütcesi veriyor 50 60 70 :)

Oyundaki bir sıkıntı, paran olsa da üstdüzey adam bulmakta zorlanıyorsun. Gelecek vaadeden birini gördün mü de hemen büyük takımlar da giriyor işin içine..

Milik, Zaza (o kulüp bu kulüp geziyor bende), Zivkovic
  • hocam biz de güncelleme bekliyoruz sizden siz de bizi bekliyormuşsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

hocam biz de güncelleme bekliyoruz sizden siz de bizi bekliyormuşsunuz :)

Hocam çok oynayamıyorum bu sıralar ama yarın bir güncelleme gelecek, yeni sezon için
  • wilfred bony de ucuzq alınabiliyor

• Bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Aubameyang falan geliyorda yıllık cok istiyolar 6-8 arası yıllık istiyor...Ayrıca avrupada başarı şart büyük kluplerden teklif geliyor hemen aglıyor oyuncular niye satmıyorsun daha büyük ligde oynamak istiyorum aglıyan oyuncuları elde tutmak istemiyorum satsam bir dert satmasam bir dert bilemedim ne yapcagımı şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rct06

Aubameyang falan geliyorda yıllık cok istiyolar 6-8 arası yıllık istiyor...Ayrıca avrupada başarı şart büyük kluplerden teklif geliyor hemen aglıyor oyuncular niye satmıyorsun daha büyük ligde oynamak istiyorum aglıyan oyuncuları elde tutmak istemiyorum satsam bir dert satmasam bir dert bilemedim ne yapcagımı şaşırdım.

Bırak ağlasınlar satma, nasılsa geçiyor bir süre sonra
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Barcelona bayern münih maribor bu grupdan 5win1loss aldım cıktım calleri yüzünden liverpool elendim takımın morali bozuldu nyse artık sattım hayırsızı 45e parise yerine yine döndüm dolaştım origiyi aldım gününde olursa rakip tanımıyor dikine calım atıp bitiriyor calleride böyle özellik yoktu genelde yan toptan atıyordu iyi oldu :D senin kariyeriyi bekliyoruz güncelle artık :)
  • alpirap kullanıcısına yanıt
    bony şu an free free olunca alasım gelmiyor illa para harcamak lazım :D
  • 3 saattir yazmaya ugrasiyorum, hazirladim, hata veriyor simdide Onizleme yapiliyor ama gonder diyince bu cikiyor.

FM 2016 Galatasaray Kariyeri  -Yine yeniden- (3. sezon basladi)

ne demek bilen var my??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 31 Ocak 2016; 5:37:14 >

• Hala ayny hatayy alyyorum.
  • hocam sen bu oyuncuları ilk sezonda nasıl aldın mayke için benden 26 m pesin 30 da taksit istiyor :) senın oyuncularda kıme elımı atsan uçtu :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.