Şimdi Ara

FM 2016 için en iyi taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seri için en iyi taktik nedir? Hangi taktiği kullanıyorsunuz? (bunu hazır taktik kullananlara soruyorum)

• TFF'nin wrath taktiği var.Namağlup şampiyon olmuştum o taktikle normal olarak sıktı bi süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batmaynx

TFF'nin wrath taktiği var.Namağlup şampiyon olmuştum o taktikle normal olarak sıktı bi süre sonra.

Wrath ı denemedim ama o adamın taktiklerinde ben başarı yakalayamıyorum.
  • quote:

TFF'nin wrath taktiği var.Namağlup şampiyon olmuştum o taktikle normal olarak sıktı bi süre sonra.

Şunu sormayı unuttum, aşağıda detay veriyor ya hani (sağ ayaklıyı solda oynat falan) onları uyguluyor musun? Oyuncu komutlarınu falan...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GagoLab

quote:

Şunu sormayı unuttum, aşağıda detay veriyor ya hani (sağ ayaklıyı solda oynat falan) onları uyguluyor musun? Oyuncu komutlarınu falan...?

Rakip takım talimatları, sezon öncesi ve sezon içi antremanlarını da uyguluyorum.Bir de attacking ve balanced diye iki taktiği vardı wrath'de.Attackingde 4-2-3-1 AMC'li , balanced 4-5-1 DOS lıydı. Ben karşı takımda amc veya 4-4-2 oynuyorsa balanced'ı , ön liberoyla yani DOS ile oynuyorsa ya da orta sahası kalabalıksa Attacking'i oynattım ve çok rahat şampiyon oldum.Bir dene istersen

• quote:

quote:

quote:

Rakip takım talimatları, sezon öncesi ve sezon içi antremanlarını da uyguluyorum.Bir de attacking ve balanced diye iki taktiği vardı wrath'de.Attackingde 4-2-3-1 AMC'li , balanced 4-5-1 DOS lıydı. Ben karşı takımda amc veya 4-4-2 oynuyorsa balanced'ı , ön liberoyla yani DOS ile oynuyorsa ya da orta sahası kalabalıksa Attacking'i oynattım ve çok rahat şampiyon oldum.Bir dene istersen

Eyvallah kardeşim deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah kardeşim deneyeceğim.

Rica ederim

• Sezon öncesi ve sonrası antremanları nasıl yapıyorsun hocam oyuncu alırken bu adamın yaptığı filtreye göremi alıyorsun yönettiğin takım hangisiydi? Birde wrath v5 ilemi oldun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Sezon öncesi ve sonrası antremanları nasıl yapıyorsun hocam oyuncu alırken bu adamın yaptığı filtreye göremi alıyorsun yönettiğin takım hangisiydi? Birde wrath v5 ilemi oldun?

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-16-tactics/357411-wrath.html bu linkteki taktiği kullanıyordum hocam antremanlar konuda yazıyor , Beşiktaş'ı yönetiyordum , aslında wonderkid ya da istediğim oyuncuyu alıyordum ama filtrelere de önem veriyordum.

• Antremanlar dengeli def pozisyon diyor bu sezon başlarken olmucakmı? Baslayana kadar mac taktikleri diyor acaba dengeli maç taktiklerimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi taktiğinizle oynayın daha zevkli olur 4-2-3-1 dengeli hücum kısa pas dar alan topa dal çizgiye inmeden orta yap
  • ben de paragon v3ü kullanıyorum 2 tanesi paragon v3 ( 4-2-3-1) 1 tanesi 4-3-3 taktiklerin,avrupada düzgün sonuç alamadım daha 3 maç sonunda 4 puan var sadece ama ligde 8 maçtır namağlup gidiyorum.Çok basit düz bir taktik 8 adet talimatı var sadece ama pozisyon seçimlerinden kaynaklı galiba takım aşırı atak yapıyor 5 atıyorsam 10 kaçırıyorum ki daha taktiğe tam alışamadı takım gerçi ben de daha 10-11 maç yaptım taktikle ama öncesinde denediğim taktiklerden daha başarılı duruyor.Özellikle daha büyük takımlar için 4-2-3-1 WM taktiği var denerseniz tecrübenizden faydalanmak isterim

Takım : Fenerbahçe

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-16-tactics/358168-paragon.html

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

ben de paragon v3ü kullanıyorum 2 tanesi paragon v3 ( 4-2-3-1) 1 tanesi 4-3-3 taktiklerin,avrupada düzgün sonuç alamadım daha 3 maç sonunda 4 puan var sadece ama ligde 8 maçtır namağlup gidiyorum.Çok basit düz bir taktik 8 adet talimatı var sadece ama pozisyon seçimlerinden kaynaklı galiba takım aşırı atak yapıyor 5 atıyorsam 10 kaçırıyorum ki daha taktiğe tam alışamadı takım gerçi ben de daha 10-11 maç yaptım taktikle ama öncesinde denediğim taktiklerden daha başarılı duruyor.Özellikle daha büyük takımlar için 4-2-3-1 WM taktiği var denerseniz tecrübenizden faydalanmak isterim

Takım : Fenerbahçe

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-16-tactics/358168-paragon.html

Bahsettiğin taktiği inceledim."4-2-3-1 aşağıdaki durumlarda kullanın" diyor mesela, ama aşağıdaki 2 forvetli ve AMC li olanlarda 4-3-3 mü kullanın diyor anlamadım.

• GagoLab kullanıcısına yanıt
    eğer rakibiniz defansif orta saha ile oynuyorsa siz de 4-2-3-1 oynayabilirsiniz diyor ama atıyorum önemli bir şampiyonlar ligi maçı real,liverpool,arsenal güçlü bir takımla oynuyorsunuz size karşı çift ofansif ortasaha yada çift forvet ile çıkıyorlar o zaman 4-2-3-1 oynarsanız maç tahmin edilemeze dönecektir çünkü siz de rakip de sürekli gol bulmaya çalışacaksınız.Bu yüzden böyle maçlarda 4-3-3 kullanmanız daha mantıklı diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.