|
FM 2021, NBA 2K21 ve daha fazlası bu ay Xbox Game Pass'e geliyor (2. sayfa)
-
-
PS'cilerin uğramadığı başlıklar.
-
keşke gamepass e eklenmeden 1 hafta önce alınmış şeyler iade edilse. ne yani şimdi bu ben fm 21 2k21 aldım 5 gün olmadı 600 tl üstü param çöpe gitti.
-
Gamepass iyi hoş da şu oyunların kaldırılması olayı hoş değil. Çok kötü. Yani o sıralar oynadın oynadın yoksa oyunu unut gibi oluyor, oyuncuyu sıkıştırıyor. Bu servis böyle olmamalıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl olacak hocam ilelebet mi durcak orda ..adam sana 3 saatte oyna bitir demiyor ki .. en az 3 ay kalıyor beğenirsen alıyorsun daha sonra yani ne bekliyonuz ki anlamadım -
EA play oyunları ve birinci parti oyunlar hiçbir zaman kalkmıyor. Anlaşmalı 3. Parti oyunlar genelde 1 yıldan sonra kalkıyor.
Bu ay çok iyi ayrıca. -
Sıkıştırma falan yok. O oyunların eklenme tarihine bakin. En az 10 kere bitirirsiniz. -
3 ay yetersiz bir süre. Belki ben iş yoğunluğundan çoğu zaman oyun oynamaya fırsat bulamayan biriyim ve belki oyunları uzun soluklu oynayan biriyim. Umarım çözüm olarak o zaman PS al, o zaman oyunun kendisini satın filan demezsiniz. Alacaksam bu sisteme neden tamah ediyorum o zaman derim ben de.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz3 ay yetersiz bir süre. Belki ben iş yoğunluğundan çoğu zaman oyun oynamaya fırsat bulamayan biriyim ve belki oyunları uzun soluklu oynayan biriyim. Umarım çözüm olarak o zaman PS al, o zaman oyunun kendisini satın filan demezsiniz. Alacaksam bu sisteme neden tamah ediyorum o zaman derim ben de.
3 ay filan diye bir sey yok game pass kullaniyor musunuz nerede 3 ayda kaldirilan oyun? Rdr 2 4 ay kaldi en kisa sure kalan oyun olarak. O da rockstar'in lisans ucreti fazla oldugundan. Baska bu kadar kisa surede kaldirilan oyun yok. Ortalamasi 1 sene en erken giden oyunun. En erken diyorum. 1 senede de bitirin artik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Mart 2021; 14:39:49 >
Diğer oyunlar neyse de ea oyunlarını almanız biraz sizin hatanız her yıl bu oyunlar ea playe ekleniyor yeni yapılan bir şey değil ama yine de çok fazla oynamadıysanız iade talebinde bulunun belki kabul ederler
-
3 aylık gamepass ultimate ücreti 135tl eğer 3 ay boyunca oyun oynayamayacaksanız almayın gamepass zorunlu değil istediğiniz oyunu alırsınız onun yerine. Herkese uyacak sistem yapamazlar size uymuyorsa almazsınız gamepassı gidip oyunu alırsınız o zaman isterseniz 5 yıl sonra oynarsınız
Bu belkilerin gerçekliği yok eleştirmek için eleştiriyorsunuz o ayrı meselede
-
Nba 21 k 2k games denemek istiyordum iyi denk geldi , hadi bi gta 6 abi ya (ekstra istek :)) )
Spor oyunları bana hitap etmiyor bu ayda boş geçti benim için. Birkaç aydır bana göre güzel oyunlar gelmiyor sisteme
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoperkeşke gamepass e eklenmeden 1 hafta önce alınmış şeyler iade edilse. ne yani şimdi bu ben fm 21 2k21 aldım 5 gün olmadı 600 tl üstü param çöpe gitti.
Oyunları xbox store üzerinden aldıysanız eğer, satın aldıktan sonra ki 14 gün içerisinde iade edip paranızı geri alabilirsiniz.
https://support.xbox.com/tr-TR/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders
Oturum açıp oyunları bu adres üzerinden iade edebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayo3327
Nba ne kadar kalır acaba?Ea oyunları kolay kolay gitmez. Microsoft ile anlaşmaları var ea access üyeliğe dahil gelen oyunda sanmıyorum anlaşma olduğu sürece gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: DantePS'cilerin uğramadığı başlıklar.
Onlar çoğunlukla bir oyuna 500 TL verebilecek kadar zengin
Bende psciyim ama artık efor güç maaş hiç bir şey yetmiyor playstation a. Taktik belli 3 yıl bekle indirimden al e o zamanda bir anlamı tadı kalmıyor oyunun
Ps5 alır mıyım evet ama plus dan gelen oyunlar dışında oyun alabileceğimi sanmıyorum. Series s ile şuan iyiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 4 Mart 2021; 23:41:16 >
Nba ea oyunu değil ki -
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyüOyunları xbox store üzerinden aldıysanız eğer, satın aldıktan sonra ki 14 gün içerisinde iade edip paranızı geri alabilirsiniz.
https://support.xbox.com/tr-TR/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders
Oturum açıp oyunları bu adres üzerinden iade edebilirsiniz.
Alıntıları Göstersteam gibi 2 saat kuralı var maalesef.
-
FM kanser ediyor. Hiç arayüz kullanıcı dostu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X