Şimdi Ara

FM 2021, NBA 2K21 ve daha fazlası bu ay Xbox Game Pass'e geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrik etmekten öte ne denir ki helal olsun

• Ben xbox store üzerinden alıp oynadığım oyunları, 2-3 gün sonra iade etmiştim. Bu 2 saat kuralı yeni bir şey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • star wars squadrons süper oldu benim için. İndirimdeyken alsam mı almasam mı kararsız kalıyordum gamepass bedava verdi  

• Selamlar. Bilgisayarımdan xbox game pass almak istiyorum da fm21 hemen kaldırılır mı acaba? Yani 1-2 ay mı durur?

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

Selamlar. Bilgisayarımdan xbox game pass almak istiyorum da fm21 hemen kaldırılır mı acaba? Yani 1-2 ay mı durur?

Durur baya merak etme.

• fifa21 nereden çıktı resimlerde de gözükmüyor

• 1 Aylık gamepass üyeliğim var benim. Üyelik sürem dolduktan sonrada indirdiğim oyunları oynamaya devam edebiliyor muyum??

• tabi kardeşim devam edebiliyorsun. üyeliğin süresince tüm kütüphaneyi indirmeye bak. hayırlı oyunlar.

• SONY denen bir tarafları kalkmış şirkete de selam gönderiyorum. Burnunuzdan kıl aldırmazsınız bakın adamlar bize özel mis gibi fiyatlandırma ile gönlümüzü nasıl kazanıyorlar. God of War'un tillahını çıkarsanız PS konsol almam artık ben bu saatten sonra, böyle bir ekonomi de. Hadi bakayım şimdi kumda oynayın...

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Oyun nasıl hocam güzel mi indirmeye değer mi

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    daha gelmedi sanırım. bugün bakmadım ama
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Öyle mi ben geldi sanıyordum, tamam hocam

• Ps4 pro var. Ama bu üyelik yüzünden series s alsam mı diye şeytan dürtüp duruyor valla...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.