Şimdi Ara

FM 2023 - MACBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Macbook kullanıyorum, yıllar sonra heves ettim fm oynayım diye.

Oyunu indir dediğim de Arcade 34,99-tl / Aylık diyor

Aylık 35-tl vererek mi oynamak zorundayım bi kere oyunu alıp atıyorum 300-500 tl neyse öyle oynama imkanım yok mu?

Başka oyun oynamam.

Bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

FM 2023 - MacBook: Futbol Yönetimini Mac'inize Taşıyın

Football Manager 2023 (FM23), futbol dünyasının en gerçekçi ve sürükleyici yönetim simülasyonlarından biridir. Artık FM23'ü MacBook'unuzda oynayarak futbol kulübünüzü yolculuğunda yönlendirebilirsiniz.

FM23 Mac, oyunun masaüstü sürümünün tüm özelliklerini sunar, böylece takımınızı yönetme, taktikler belirleme ve transferler yapma gibi her yönü deneyimlerken heyecanın tadını çıkarabilirsiniz. MacBook'unuzun güçlü donanımı sayesinde FM23 sorunsuz bir şekilde çalışır ve en gerçekçi oyun deneyimini sunar.

FM23'ü MacBook'unuza yüklemek basittir ve aynı zamanda oyunu Mac uyumlu bir joystick ile de oynayabilirsiniz. İster yeni başlayan ister deneyimli bir yönetici olun, FM23 Mac size saatlerce sürükleyici oyun sunar.

Mac kullanıcıları artık FM23'ü MacBook'larında oynamanın keyfini çıkararak futbol yönetimini bir sonraki seviyeye taşıyabilirler. Oyunun gerçekçi grafikleri, derin taktik seçenekleri ve çok oyunculu modu ile futbol tutkunuzu MacBook'unuzdan kontrol etme zamanı geldi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam hic gerek yok.

Bende M1 Macbook Air ile oynadim uzun sure.

Steam indirin ; direk oradan satin alin oyunu indirip oynayin. Arcade bana gore suanca icinde hicbir duzgun oyun yok. Degmez yani.

Kisaca ; kesinlikle Arcade almak zorunda degilsiniz. Direk steamden satin alip oynayin.

• Abim eyw bilgilendirme için öyle yapayım becerebilirsem bakalım.

Peki şöyle yapsam 1 ay ücretsiz diyo zaten belki sarmıcak.

Sarmıcak derken 38 yaşındayım ben fm hatta öncesi cm lerle büyüdüm ilk işim Aghahowayı Tsigalkoyu almaktı da :)) şuan oyun çok teferruatlı vakit ayırmak lazım.

3 ay oynasam 100 liram gider baktım sardı.

Steamdan temelli alırım olur mu sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Severance (2022-) | Apple TV+
    3 yıl önce açıldı
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    5 ay önce açıldı
    FM 08 2023 Transfer UPDATE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.