İyi akşamlar. Yakın zaman once Forza Motorsport 4 Limited Collecter's Edition aldım, daha dogrusu babam iş gezisi icin gittigi Dubai'den getirdi. Aşagıda gorebileceginiz uzere oyundan bazı kodlar cıkması gerekiyordu. Ancak benimkinden Add-On Code'lar cıkmadı. Dolayısıyla Collector's Edition'a ozel Veyron SS ve Noble M600'u indiremiyorum. Ayrıca onlineda VIP statüsüne gecemiyorum. Yurtdısından geldigi icin gidip alınan yere de soramıyorum. Bu kodu nasıl elde edebilirim? MC'yle veya Turn10'la irtibata gecsem bir yararı olur mu, ya da nasıl irtibata gecerim? Yardımlarınız icin teşekkurler.
Microsoft un türkiyeye birleşik arab emirlikleri kadar adam yerine koymaması ne kadar acı.Ne konsollarına destek veriyolar ne de oyunlarına yazık
Evet genelde kitapçıkta olur kod.
Gecmis olsun
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
kitapçıgın son sayfasına baktın mı?
Jelatinliyse olmamasına imkan yok, arkadaşın dediği gibi iyice bak hocam her yere:)
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
kitapçıgın son sayfasına baktın mı?
Jelatinliyse olmamasına imkan yok, arkadaşın dediği gibi iyice bak hocam her yere:)
Jelatinliydi, kendi ellerimle actım. Kitapcıgın son sayfasında birşey yok, sadece en arkasında kod gibi birşey var ama etrafında hicbir bilgilendirme olmadıgından kodun o olmadıgını dusunuyorum. Eflatuna boyadıgım kısımda 10 haneli bir kod var.
Videoda metal kutuyu acınca ustunde Add-On Code yazan bir kagıt var, benden o cıkmadı ne yazık ki!
quote:
Microsoft un türkiyeye birleşik arab emirlikleri kadar adam yerine koymaması ne kadar acı.Ne konsollarına destek veriyolar ne de oyunlarına yazık
Birleşik Arap Emirliklerin'de dilencilik yapan adamın cebinde TR'deki memurdan daha cok para var. Adamlar acayip zengin, kopyaya tenezzul etmiyorlar.
Unboxing yapilan oyun US bolge eger sizinki pal ise belki pal bolgeye koymadilar diyecegim ama sacma olur.
Sanırım kimsenin aklına birsey gelmiyor. En iyisi ben bir bardak soğuk su iceyim. Saglık olsun.
F4 online kod istiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: RED LORD CHE
F4 online kod istiyor mu?
Hayır.
----------------------
Arkadaşlar başka Limited Edition alan varsa kutunun ustune bakabilir mi? Benim kutunun ustunde kodla ilgili hiçbir şey yazmıyor, sanırım bolgelere gore degisen bir olay bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme