Şimdi Ara

Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    9 sene çok iyi oynamışsın, ben en fazla 4-5 sene oynamış sıkılmıştım :D Bakalım umarım bu sefer uzun soluklu olur

Büyük takımlardan teklif geliyor gitmiyorum, amaç Beşiktaş ı bir Barca yapmak :D
    9 sezonda 2 şampiyonlar ligi ve 1 süper kupa da bence azımsanmayacak başarı, tebrikler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereiam

9 sene çok iyi oynamışsın, ben en fazla 4-5 sene oynamış sıkılmıştım :D Bakalım umarım bu sefer uzun soluklu olur

Büyük takımlardan teklif geliyor gitmiyorum, amaç Beşiktaş ı bir Barca yapmak :D
    9 sezonda 2 şampiyonlar ligi ve 1 süper kupa da bence azımsanmayacak başarı, tebrikler:)

bitmiyor anasını sattıklarımda para. ne kadar iyi oyuncu varsa topladılar. benim taktikte sıkıntı var sanırım biraz düzenleme yapmak gerek sanırım. oyuncu al sat yap ama altyapıyla uğraş ciddi anlamda değer ver. dediklerimi yap bak göreceksin çıkıyor oyuncular. avrupadaki türk oyunculara da bak sürekli oralardan da iyiler geliyor almanya hollanda avusturya isviçre takımlarının ülkenin altyapılarında cıkıyor genelde. insallah siz de daha iyisini yaparsınız sezon başı beşiktaşın kadro daha avantajlı. ligi kazanmak zor degil avrupada baskın kulüp olmak çok önemli :) gökhan töreyi hemen satın alıyolar sene başında. 15-20m arası satarsın avrupa kulüpleri gökhanı alıp oynatmıyolar 1-2 sene sonra listeye koyuyolar 10m e geri alırsın. ben aldım mesela ozan tufanla gökhan töreyi. 11.5 m e aldıgım gökhanı 40m e sattım arsenale

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    ilk seneyi bitirdim, beşiktaşla şampiyon oldun, uefada çeyrek finalde elendim.
    Aynı zamanda Türkiyeyi de yönetiyorum, ingiltere belçika ve isveç in olduğu grupta 3 beraberlikle 2. oldum , almanya ya 1 0 elendik.
    yaz tatilindeyim, güzel transferler yaptım, lucescu gibiyim, ünlü topçular değil ama hem as takımda oynayabilecek hem de geleceği parlak topçular.
    Türk topçulara da önem veriyorum, mesela bu yaz Sinan Kurt ve Kenan Karaman ı kiralık olarak aldım, Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder de Beşiktaş ta.
  • Yusuf acerde var altın orduda bursadaki bekte var emre taşdemir al onları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam öneri için
    Kadroya ve bütçeye uygun en iyi topçuları almaya çalışıyorum, Cengiz ünder ve Çağlar söyüncü bonservisiyle bende
    Kenan karaman ve sinan kurt u kiralık aldım
  • alper ademoglu , enes akyol , gökhan gül , murad han gönen gibi oyuncular da göz önünde bulundurmak lazım
    bakarım hocam sağolasın, gözlemcilerim çalışıyor ya, iyi topçular buluyorlar
    hemen hemen her lig açık zaten, o yüzden oyuncu arama listem baya geniş
    3-5 lig açık değil, hindistan endonezya falan
  • quote:

bilgisayarın baya kaliteli sanırım :D bende meşhur ligler var diğerleri yok. almanya açık olmasına ragmen alman milli takımı hep sahte oyuncu. neden böyle anlamıyorum fm 15te de 14te de böyleydi
    hayır kaliteli olduğundan değil :D
    o kadar lig açınca çok yavaş oluyor malesef, ama değiyor, çünkü oyuncu aralığı baya genişliyor, sırbistandan topçu buluyorum, yoksa nasıl bulacağım:)
    aynen alman milli takımı neden öyle bende anlamadım, üstelik orijinal oyun
    ama tanıdık isimler yoktu
  • quote:

aynen alman milli takımı neden öyle bende anlamadım, üstelik orijinal oyun
    ama tanıdık isimler yoktu

özellikleri de o kadar iyi ki.. ama yenmek yine de mümkün. iyi oynamıyor takım olarak
    avrupa şampiyonasında Türkiyeydim beni 1 0 yendiler zorla. 2. turda
  • Sana katılıyorum
    Balanta gibi adamı 5.8 milyon euroya aldım, Rhodolfoyu 5.75 milyon euroya sattım. Balanta genç olmasına rağmen rhodolfonun iki gömlek üstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

quote:

bilgisayarın baya kaliteli sanırım :D bende meşhur ligler var diğerleri yok. almanya açık olmasına ragmen alman milli takımı hep sahte oyuncu. neden böyle anlamıyorum fm 15te de 14te de böyleydi

Sahte oyunculara çözüm şudur arkadaşlar :)

http://www.footballmanagerblog.org/2015/11/fix-fake-competition-player-names-fm16.html

iyi oyunlar diliyorum

• ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam kayıtlı oyundq da iş görüyormuş öyle yazıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah :) ben de bu şekilde düzelttim olayı

tek düzelmeyen şey Hollanda Milii Takım TD.

garip bir isimde görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

quote:

Sahte oyunculara çözüm şudur arkadaşlar :)

http://www.footballmanagerblog.org/2015/11/fix-fake-competition-player-names-fm16.html

iyi oyunlar diliyorum

fm bunların isim hakkını mı alamıyor da böyle çıkıyor hep anlamıyorum. orjinal oyuna illa yama mı yaptırtcak bunlar ya

• yama değil aslında yapılan pek :) dosya değişimi.

Hollanda milli tkm lisanslı olmasına rağmen td sorunu garip

Almanya milli tkm'da biliyorum ama senelerdir var bu olay

Oliver Kahn yanlış hatırlamıyosam Jens Mustermann gibi bişeydi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.