Şimdi Ara

Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mario Gomez 21 golle gol kralı oldu, fakat Süper Lig forveti listesinde ilk 3 de yok, nasıl oluyor anlamadım.
     Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi? Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi?

• Hmm ortalama puan mevzusu olabilir hocam haklısın. Evet 7.05 çok yüksek değil
  • Saçmalık 3,5 m değerindeki adama 148 m istemesi oyunun bence satmıyorum dese kulüp daha mantıklı 148 m kulubunu satın alrıım haberi yok
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Valla ben o dediğini yaşamadım ama oluyordur illaki. Ve oluyorsa o da saçmalık :)
    ya makul fiyat söyle yada satmıyorum de
  • Geçen sezonda bana aynısı olmuştu. 23 maçta gol yemeyen kalecimin yerine başka adam yılın kalecisi seçilmişti.

Forvette Calleri gol kralı olurken, sezon değerlendirmesinde ilk 3'te yoktu.
  • Aynen hocam çok saçma değil mi :)

Bu arada yeni genç bir yetenekle anlaştım, Brezilyalı 17 yaşında Lincoln :) yaklaşık 3.5 milyon euro bonservisle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereiam

Aynen hocam çok saçma değil mi :)

Bu arada yeni genç bir yetenekle anlaştım, Brezilyalı 17 yaşında Lincoln :) yaklaşık 3.5 milyon euro bonservisle

Amc olan lincoln ise bomba transfer olur
    Bende almaya calismistim fakat sozlesme imzalamis diye alamistim.

Rotada bi kac yildiz oyuncu hedefim var. Bakalim sonuc ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam o işte :)

Umarım sen de güzel topçular alırsın :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Valla 10 numara transfer yapmışsın Banada Meireles lazım

• sana da genç bir meireles buluruz hocam :D :D
  • quote:

Evet hocam o işte :)

Umarım sen de güzel topçular alırsın :)

size o lincoln ün bendeki son halini atayım :)

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu adam manyak olmuş:)
    Süper

• ilk başlarda insanı çileden çıkaran futbolu olsa da sabretmek lazım. antrenmanda üzerinde cok durmak lazım kendini cok iyi gelistiriyor
    Ben antrenman, taktik hocasıyım, elime yeteneği olan topçular geldiğinde geliştiriyorum
    Q7 32 yaşında, o bile antrenmanlarda gelişiyor :)

• quote:

Ben antrenman, taktik hocasıyım, elime yeteneği olan topçular geldiğinde geliştiriyorum
    Q7 32 yaşında, o bile antrenmanlarda gelişiyor :)

:D ben de bu seneye kadar altyapıya önem vermezdim. bu sene önem verdim ve cidden meyvelerini alıyosun iyi oyuncular yetisiyor. her defasında altyapı ve antrenman tesislerini gelistirmeyi talep ediyorum hiç transfer bütcesi istemedim. cünkü bi seneden sonra 1-2m e aldıgın regenleri 10-15m e satarak para elde ediyosun. tesis daha önemli benim için
    Aynen haklısın. Ben bir de genç geleceği parlak oyuncuları transfer ediyorum. Güzel oluyor :)
  • ben onu cok sık ve fazla yapıyodum simdi eskisi gibi degil. takıma as kadroda oynucak 25-30 yaş arası oyuncu alıyorum altyapıdaki oyuncuların özel eğitiminde kullanıyorum. çok işe yarıyor bu şekilde altyapıdan sağlam 4 oyuncu çıkarttım şu an as takımda oynuyor dördü de. eskiden mevkisinde daha iyisini bulunca hemen onu alıp bendekini satmaya uğraşırdım şimdi hiç öyle bi niyetim yok oyun daha zevkli gelmeye başladı bana. deulefou var sağ açıkta 30 yaşına dayandı fiziksel olarak düşmeye başladı ama sezonda 10+ gol 15+ asistle oynuyor hala. bu sistemi de denemeni tavsiye ederim bak sana altyapıdan çıkanları göstereyim. tesisleri yüksek tut özel eğitim ayarla. 2-3 sene kiralık gönder. sürekli antrenman seviyesi hakkında övgüde bulun. 18-19 yaşından sonra da yedek olarak sezonda ortalama 10-15 maç oynat bireysel olarak ilgilen sonucunda meyveni mutlaka alacaksın hocam :)

Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi? Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi? Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi? Fm deki saçmalıklardan biri de bu değil mi?

yuhh hocam helal olsun :D Oyuncular genç yaşta harika!! Sen şmpiyonlar liginde de büyük iş yaparsın bence, diğer oyuncular da böyleyse :)
    2015 ten beri Trabzon u mu yönetiyorsun? Başarıların neler bu arada
  • valla orda sıkıntı var 2015ten 2024 e kadar 9 sezonda 2 şl 1 süper kupa zaferim var. naparsam yapayım juventus city unıted gibi takımlara karşı çok zorlanıyorum. süper lig cok rahat. adana demirsporla kasımpaşayla yarışıyorum 1. lik için ama çok rahat bitiriyorum sezonu. avrupada kolay degil ama. türkiyeyle dünya kupasında yarı finalde elendim. tüm kupaları domine edene kadar kulüpte kalmayı düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.