Şimdi Ara

FM KARİYERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fm 08 09 10 11 veya 07 kariyerlerinizi beliyorum inş eğlenirsiniz

• BEN BAŞLAYIM
    A.C. Milan ile başladım 23 maçta hiç yenilmedim bargazi performansı süperdi günler geldi geçti cl vakti geldi grubumda ajax sporting cp ve shaktar donetks var 11 puan ile çıktım işler böyle dümdüz giderken ligin sonlarına yaklaştım udinese ile oynayacağım ama inter ile aramızda puan yok ama beni avarajda pato kurtarıyo 30 gol atmıştı cl içinde maç gedli kalde brazil kaleci doni var almıştım.23 golü bargazi attı ve 1-0 öne geçtim dk 46 pen çıkardı kalem sonra 90dk yine udinese kazandı ve kalecim kırmızı görerek oyundan atıldı.öbür kalem sakatı ve bunu hiç düşünmemiştim ondan 18a kalec,s,yle pen geçtim ve yedik ve malesef seri a bitti.öbür dönem bir kupa vardı adını hatırlamıyom america(mex) takımdan 5-2 bitti ve benimde burda kariyerim bitti çünkü elektirikle kesilmişi ben oyunu save oynayan bir kişi değilim baya öndeki maçtı ve bende sinirle oyunu kapattım işte buda benim en önemli kariyerimdir. sizin kariyerlerinizide bekleiyorum

FM KARİYERLERİ

• la beni
  • Fm 2006;Türkiye ile başladım sonra trabzonspor teklif verdi kabul ettim 2 sezon sonra beni deli ettiler istifa ettim soluğu real betis'de aldım ordaki 3 sezonda ligi hep ilk 3 sırada bitirdim en sonunda chelsea'ye gittim sonra fm 2007 çıktı o kariyerde kaldı

Fm 2007;Galatasaray ile 9 sezon geçirdim ligde 8 şampiyonluk kazandım 2 uefa kupası 3 şampiyonlar ligi kazandım takıma tüm genç yetenekleride toplamıştım sonra sıkıldım devam etmedim

Fm 2008;Bu sefer sevilla ile tıpkı fm 2007'deki gibi bir kariyer yaptım o yüzden anlatmıyorum

Fm 2009;Bu sefer portsmounth ile çoştum 12 sezon geçirdim 3 Uefa kupası 10 lig şampiyonluğu 6 şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandım yeni yapılan stada adımı bile verdiler o derece efsane oldum sonra Fm 2010 çıktı

Fm 2010;Karşıyaka ile 15 sezon geçirdim 1 bank asya şampiyonluğu 12 Lig şampiyonluğu 2 Uefa kupası 6 yada 7 şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandım mali açından Dünyanın en zengin 2.takımı oldum

• FM 9 kariyerim hiç çıkmıyor aklımdan

Bursasporla başladım, 2.sezonu bitirirken (3-4 hafta var ligin bitmesine bende, Şampiyon belli değil) Juve hocasız kalmış beni çağırdı. Şampiyonluğun en önemli virajında bıraktım takımı gittim Juveye . Hala en pahalı aldığım oyuncu olan Raul Meireles'i 67M$'a takıma getirdim. Fazio'ya 25M$ vermiştim, Sisokko ve Amauri mükemmellerdi. Chreiten diye bir sağ bekim vardı, her maçın görünmeyen yıldızıydı, pasları falan mükemmeldi. İlk sene İtalyada kupa bırakmadım, onlara Adebayor transferini ekleyerek ŞL yollarına düştüm, zor oldu ama onuda aldım ve vizyonumu tamamladığımı düşünüp istifa ettim. Devre arası bitene kadar klüpsüz kaldım, sonra Newcastle teklif yaptı, gittik UEFA getirdik ama ligde istikrar yakalayamayınca 10. bitirdik. Owen'ın Altın Topu alması, Martins'in final maçında sol açık oynayıp 3 golle kupayı getirmesi unutulmazdı. Sezon sonuna kadar imzalamıştım oradanda ayrıldım. Sonra Fenerbahçem beni istedi devre arası yine, gittim. Güiza mükemmel oynuyordu, gol kralı oldu hemen barcelonaya sattım 5M€ fiyata. Mükemmel regenler topladım. Azeri bir regenim vardı, tam bir uğur boraldı adam. Solda çatır çatır gidip geliyor orta açıyordu. Sağda Farfan vardı, ortada İzmailov ve mükemmel bir çek Regen vardı. (9M$ verdim bursaya.) Ankaragücünde mükemmel bir stoper vardı türk hemde, başka bir türk bulmuştum oda mükemmeldi. GG kaptandı, UEFA'yı alma yolunda ilerlerken FM 10 çıktı ve ben o kariyerden koptum O kadar yoğun zevk aldığım başka kariyer yok.

Birde Chernomorets Varna ile UEFA kupasına giden bir yolculuğum var 6 sezonluk oda mükemmeldi. Tüm takım zenci regenlerden olşuyordu ama bu kariyer FM 10'da idi . Lucas Correa gibi ligin üstünde bir adamım vardı, her maç freekick çakıyordu adam 1-2 affetmezdi. Dimitry Verkhovksev'i (Kesin yanlış yazdık) Orada bulmuştum, bütün Rusya Premier adamın peşindeydi ama ben yollamıyordum, Tsvetkov diye bir bulgar stoperim vardı, adam fizikle işi götürüyordu, ortanın altı stoper teknik özellikleri olmasına rağmen. Ulan özlettin bana, şimdi o zevk yok oyunlarımda.

• fm 10 da hem tottenhamı hem de meksikayı çalıştırırken başıma gelen saçmalık

http://forum.donanimhaber.com/m_42872507/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

fm 10 da hem tottenhamı hem de meksikayı çalıştırırken başıma gelen saçmalık

http://forum.donanimhaber.com/m_42872507/mpage_1/f_/key_//tm.htm

hatırlıyorum bunu yahu, saçmalıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 2 Mart 2011; 11:34:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FM 2008'de Arsenal ile CL kupasını almıştım.
    FM 2009'da Southampton ile -10 puanla başladım CC 1 den önce CC CS sonra da premier lige yükseldim. Premier ligde ki 2. sezonumun sonunda ligi 5. bitirdim ve Milan'ın hocalık teklifine hayır diyemeyip takım değiştirdim
    FM 2010'da Fenerbahce ile UEFA kupasını aldım 2 kere.
    FM 2011 Borussia Dortmund ile Bundesliga şampiyonu oldum 2 kez hala devam edeiyorum sene 2015 e giricem

Not: 2010 ile 2009 sezonlarındaki takımlarda değişiklik olabilir. Yani 2009 da FB 2010 da S.ampton olabilir tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sPeerless -- 4 Mart 2011; 3:12:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.