Şimdi Ara

Fm Oynarken kendinizi kaybettiğiniz anlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞL Final maçında elektiriklerin kesilmesi (Bu kariyerimde Fenerbahcenin başındaydım) FM 2011

Eleme maçlarında Arsenali ezerek yenerken lanet powerınız bomm sesi ile patlaması (Bundada Bursasporun başındaydım) FM 2009

Fenerbahce ile ilk UEFA kupası zaferinde zafer çığlıkları ve komşuların korkup boğazlanan mı var diye gelmeleri FM 2010

Ve en çok sevdiğim Cm 03/04 de Türkiyenin başına geçmem abartısız 45 dk sevindim

Bu ikisi benim bi telefonuma,bi monitörüme ve çatlak bir bilege sahip olmak için yetti arttı bile

Ama ne olursa olsun çok seviyorum bu oyunu kardeşim ya.Ama ne olursa olsun sevincimize hakim olmamız lazım sanırım

• fenere 4 eksik ile 4 atıp kazandıktan sonra tam save game e basacakken elektriklerin kesilmesi(2011)
  • Elektirik idareleri yokmu oyunun içine çöp atıyolar yani
  • arayıp küfür ediyodum eskiden tredaşa ama artık kayıt altına alınıyor.
  • Fener maçında 3 oyuncumun sakatlanıp 2 oyuncumun oyundan atılmasıyla 90+2 de gol atmamla maç son dakikada 1-1 bitmişti FM 2011
  • Cinayet sebebi valla şu elektirik kesintileri ve son dk golleri hataları saymıyorum bile
  • Laptop akar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şl'de hiç beklemediğim turları geçtikten sonra yürüyüşüm bile değişir. Kendimi Fatih Terim, Mourinho gibi hissetmeye başlarım, el kol hareketleri falan.
  • Transfer sezonu açılmadan anlaşmaya çalıştığım ve transfer sezonunun sonuna anca ikna edebildiğim ve tonla para ödediğim golcülerin karşı karşıyayken dışarı vurması.
  • ş.liginde B.münih ile aynı grupta olup na mağlup lider bitirip üstüne birde elemede barça ve arsenal gibi takımları eledikten sonra rubin kazana y.finalde elenmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

ş.liginde B.münih ile aynı grupta olup na mağlup lider bitirip üstüne birde elemede barça ve arsenal gibi takımları eledikten sonra rubin kazana y.finalde elenmem

PSV yi yönetiyrdum yazmayı unutmuşm 6 sene başındayımdm ey gidi günler ey
  • ş.liginde B.münih ile aynı grupta olup na mağlup lider bitirip üstüne birde elemede barça ve arsenal gibi takımları eledikten sonra rubin kazana y.finalde elenmem

PSV yi yönetiyrdum yazmayı unutmuşm 6 sene başındayımdm ey gidi günler ey

Aynen ya Rubin Kazan hep ters geldi ya son dk da beraberlik yada direk yenilgi grup maçlarında yerim kendilerini çeyrek finale ayrı çıkıyo adamlar

Not:Alıntı yapıcaktım ama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainingblood69 -- 4 Ocak 2011; 23:10:14 >

• 90 Dakikada pozisyon dahi vermeyip ezdiğim takımların , dünyaları kaçırmama rağmen şans golüyle beni yenmesi
  • Hele ligde bi golu olmayan oyuncunun 2 gol atması kadar iğrenç bi durum var mı ya :D hele kaleciler her geleni alır içeri bana gelince panter kesiliyo adamlar :D
  • FM2011 Galatasaray ile ilk senem çeyrek finalde uefada City ile karşılaşıyorum. İlk maç deplasmanda 0-0 2. maç evimde 90+2 de yaklaşık 30 metreden Musa'nın golü ile çılgına dönmem. Akabinde 5 dakikalık uzatma olan maçın 90+7 ye uzaması ve son saniye gol yiyip deplasman golü ile elenmem bende baya bir sinir yaratmıştı.
  • 90+7 olunca bi şeylik çöküyo tabi insana kötü olmuş o
  • hazırlık maçlarında fırtına gibi esen (bkz bayern münih gibi takımları yenen) fenerbahçenin,ŞL de interden 5 yiyip ligde 15. olması.akabinde eski save gameden devam etmem ve şu an 9 puan fark var 1. le aramda ŞL de 1. ken uefaya bile gidemiyorum 2-0 yendiğim eskişehirle 2-2 berabere kaldığım türkiye kupası tek umudum şu an daha 1 maç oldu o da berabere
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçeli oğuzhan
    hazırlık maçlarında fırtına gibi esen (bkz bayern münih gibi takımları yenen) fenerbahçenin,ŞL de interden 5 yiyip ligde 15. olması.akabinde eski save gameden devam etmem ve şu an 9 puan fark var 1. le aramda ŞL de 1. ken uefaya bile gidemiyorum 2-0 yendiğim eskişehirle 2-2 berabere kaldığım türkiye kupası tek umudum şu an daha 1 maç oldu o da berabere

İyide 15. olunca kovulmadınmı hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.