Şimdi Ara

Fm radio vericisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın bisiklet sürerken arkadaşlar arası konuşmak zor oldugundan dolayı fm verici devresi yapıyorum kış zaten evde sıkılmaktansa 4 5 tane yapıp arkadaşlar arası dagıtıcam.Yapacagım devre burda daha iyisi yada daha kolay ve işe yarar olanları varsa yardım edebilirmisiniz ayrıca devreden ne kadar olumlu sonuç alınıyor deneyenler varmı?

http://320volt.com/88-108-mhz-basit-fm-verici-devresi/

sitede devredeki bobinin neye sarılıcagını basit bir şekilde kalem demiş ama orjinal sitesinde 4mm matkap ucuna sarılıcagını yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciqxcocuk -- 10 Ocak 2015; 14:18:20 >

• Vericilerde kristal ya da rezonatörlü osilatör kullanmazsanız, zırt pırt frekansı kayar adamı deli eder. Söyleyeyim yani.
    Ayrıca her bir vericinin frekansı farklı olmak zorunda. Yoksa yayınlar karışır, kimin ne dediği anlaşılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Ocak 2015; 15:41:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yıl önce bu işlere uğraşmıştım özel radyolar yokken 4 arkadaşımla fm de boş yerde karşılıklı telefon gibi konuşurduk ama frekans kayardı .. sıkıntılı bir olaydı kaymayan istersen pll kontrollü hazır al derim tabi fiyatlı olur ama bu şemalar hobi eğlenceliktir takılırsın gırıgırına eğlence olur..
  • pekala kristal osilatör fm verici devresi önerebilirmisiniz yada frekans kaymıycak basit bir devre yada bu yapıcagım devreye nasıl onu eklerim onuda anlatırsanız direk onu yaparım elimde blutooth farenin sw12.000. adlı kristal osilatörü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciqxcocuk -- 10 Ocak 2015; 20:57:12 >
  • trimerin 2 ayagına elimdeki sw12.000. osilatörü bağlasam olurmu yoksa devrede ne gibi değişiklik yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciqxcocuk

Arkadaşlar yazın bisiklet sürerken arkadaşlar arası konuşmak zor oldugundan dolayı fm verici devresi yapıyorum kış zaten evde sıkılmaktansa 4 5 tane yapıp arkadaşlar arası dagıtıcam.Yapacagım devre burda daha iyisi yada daha kolay ve işe yarar olanları varsa yardım edebilirmisiniz ayrıca devreden ne kadar olumlu sonuç alınıyor deneyenler varmı?

http://320volt.com/88-108-mhz-basit-fm-verici-devresi/

sitede devredeki bobinin neye sarılıcagını basit bir şekilde kalem demiş ama orjinal sitesinde 4mm matkap ucuna sarılıcagını yazmış.

http://www.aliexpress.com/item/Plls-digital-fm-radio-board-mcu-fm-FM-stereo-transmitter-module/751278188.html

stereo

• Çok sayıda arkadaşla konuşamazsın. anca iki kişi konuşursunuz.

Onun için de senin farklı frekanstan, onun farklı frekanstan yayın yapması gerekir. Aynı frekansta biribirinizi bastırırsınız.

ve büyük şehirdeyseniz fm verici işini unutun. Normal istasyonlar sizi bastırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM Transmitter Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Radyo dinlemek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fm radioların bizi bastırması sorun değil dediğim gibi nasıl sabitlerim frekansı önceden yazdıgım gibi olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.